Gość: furry IP: mechatron:* / 192.168.0.* 14.01.03, 17:47 wpadł mi w ręce ich teledysk 'get inside'. co najmnnej ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Coal Chamber Stone Sour IP: *.retsat1.com.pl 14.01.03, 19:17 Ciekawsze są dwie inne rzeczy: 1. "Bother".... czyli Corey w balladzie.... 2. Czy na nowej płycie SlipKnota Corey Taylor i Jim Root nadal będą nosić maski, a jak tak to po co? ________________________________________________________________________________ Ciekawostka dla nie-fanów SlipKnota (i Stone Sour): Corey Taylor (vocal SlipKnota) to ten w tej śmiesznej czapce. www.stonesour.com/home.html Gitarzysta Root to ten brunet. Albo siedzący, albo stojący Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: stone sour 15.01.03, 19:57 bardzo mi sie podoba to co ten zespoł robi.... a z drugiej strony bardzo mnie rozśmieszył Corey w garniturze na teledysku, przez tyle lat dostępny wizualnie dla ogółu w uniformie, a tu prosze, nawet elegancki stateczny człowiek)) Odpowiedz Link Zgłoś