loveletter Re: PYTANIE NA PIĄTEK 17.01.03, 16:46 myślałem, że będzie coś o Eminemie !!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: PYTANIE NA PIA˛TEK 17.01.03, 16:48 Ja w cichosci ducha liczylem na pytanie o Stereolab... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: PYTANIE NA PIA˛TEK 17.01.03, 16:51 cze67 napisał: > Ja w cichosci ducha liczylem na pytanie o Stereolab... zamiast w cichości ducha cze rozprawiać trzeba było otworzyć okno i wrzeszczeć ile sił w płucach: S T E R E O L AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA B !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Loveletter) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: PYTANIE NA PIA˛TEK 17.01.03, 16:52 loveletter napisa?: > zamiast w cichos´ci ducha cze rozprawiac´ trzeba by?o otworzyc´ okno i wrzeszczec´ > ile si? w p?ucach: S T E R E O L AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA B Myslisz, ze Ihope by uslyszal? On chyba nie jest z Gdanska... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: PYTANIE NA PIA˛TEK 17.01.03, 17:00 cze67 napisał: > Myslisz, ze Ihope by uslyszal? On chyba nie jest z Gdanska... Twój pesymizm cze nigdzie nas nie zaprowadzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: PYTANIE NA PIA˛TEK 17.01.03, 18:49 loveletter napisał: > Twój pesymizm cze nigdzie nas nie zaprowadzi !!! Znam takich, których optymizm zaprowadził na izbę wytrzeźwień... Odpowiedz Link Zgłoś