bzz_bzz 09.06.06, 09:31 Słuchał ktoś już? Różni się od Radioheadowych albumów, ale mnie osobiście się podoba - jak zawsze im dłużej słucham, tym bardziej muzyka do mnie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzz_bzz Re: "The Eraser" Thoma Yorka 09.06.06, 12:38 Ej, no nie mówcie, że nikt jeszcze nie słuchał?? Nie ma tu fanów RH? Nie wierzę! ) Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: "The Eraser" Thoma Yorka 09.06.06, 14:33 no wstyd przyznać, ale nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: "The Eraser" Thoma Yorka 09.06.06, 16:48 a to fakt..ale obecnie pieniądze zostały zainwestowane w koncerty AIC i TOOLa, plus nowa płytka Toola..więc sam rozumiesz...wszystko po kolei pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
veera Re: "The Eraser" Thoma Yorka 09.07.06, 15:59 bzz_bzz napisała: > Ej, no nie mówcie, że nikt jeszcze nie słuchał?? Nie ma tu fanów RH? Nie > wierzę! ) Fani RH czekają na premierę, nie psują sobie przyjemności słuchaniem z mp3 . A gdy już kupią płytę, to się podzielą wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.czlowiek Re: "The Eraser" Thoma Yorka 09.06.06, 17:22 a ja słuchałam. i słucham nadal, bo album z każdym kolejnym odsłuchiwaniem staje się coraz ciekawszy. O! :] Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: "The Eraser" Thoma Yorka 09.06.06, 17:35 zazdroszczę...ale wiem że wcześniej czy później będzie mi to dane pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: "The Eraser" Thoma Yorka IP: *.aster.pl 10.06.06, 09:41 piekna plyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt Re: "The Eraser" Thoma Yorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:51 b. ciekawa plyta - przede wszystkim muzycznie, gdyz co do zawodzen Toma mozna sie spierac... dobra rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: "The Eraser" Thoma Yorka 05.07.06, 23:09 fakt to piękna płyta smutna i piekna Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: "The Eraser" Thoma Yorka 08.07.06, 12:09 najlepwsze kawałki moim zdaniem: The eraser, Black swan, Cymbal rush Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "The Eraser" Thoma Yorka 08.07.06, 14:51 Thom Yorke.... hm... Płytka cudna, jak dla mnie to wieczorna i deszczowa. aż sobie teraz włączę. Odpowiedz Link Zgłoś
ataxia Re: "The Eraser" Thoma Yorka 10.07.06, 11:16 Dołączam do grona entuzjastów solowego albumu Yorka. Bardzo mi podeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: "The Eraser" Thoma Yorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:43 świetny kawał muzy! spodziewałem się "Amnesiac 2", ale brzmienia po jakie sięgnął Tomek są bardzo oryginalne i świeże (może to kwestia dobrej produkcji?). poza tym kawałki są transowe, a jednocześnie bogato zaaranżowane. (jest jakiś jeden "minimal", gdzieś w środku płyty, tytułu nie pomnę). artysta zawodzi - w sensie: jęczy - jak to ma w zwyczaju, ale pasuje to jak zwykle idealnie do pomysłów muzycznych. dawno żadna produkcja nie zrobiła takiego pozytywnego wrażenia po pierwszym słuchaniu. aż się boję, co będzie, jak się bardziej osłucham... Odpowiedz Link Zgłoś
ninedin Re: "The Eraser" Thoma Yorka 19.07.06, 00:27 Właśnie wczoraj kupiłam w Empiku w Krakowie No bardzo, bardzo dobrze; tak zimowo i raczej chłodno i momentami bardzo smutno . Tak się zastanawiałam, czy on pójdzie na tej płycie w takie "Kid-A"-owe klimaty. Bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś