theagata 19.06.06, 15:58 w ramach promocji albumu Lights. dzisiaj w Studiu Koncertowym Trójki im. Agnieszki Osieckiej i ja tam będę tym którym nie dane jest uczestniczenie polecam słuchanie bezpośredniej transmisji w Trójce od 20.05. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asja103 Re: koncert Archive. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:39 no to miłego słuchania na żywo ) ja będę siedziała przed radiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 19.06.06, 20:13 Czy ja się przesłyszałem, że Kaczkowski powiedział, że 4 lata temu byli debiutantami? Ładnie grają, póki co, choć publika sprawia wrażenie mało kumatej Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: koncert Archive. 19.06.06, 20:18 Tak wlasnie powiedzial, nie przeslyszales się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 19.06.06, 20:22 W takim razie wypada mieć nadzieję, że żaden nich nie zna polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demian Re: koncert Archive. IP: *.spray.net.pl 19.06.06, 20:26 Co masz na myśli mówiąc o niekumatej publice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 19.06.06, 20:30 Miałem wrażenie, że publika ma trudności z rozpoznawaniem co bardziej znanych piosenek, ale że to przekaz radiowy, mogę się myslić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demian Re: koncert Archive. IP: *.spray.net.pl 19.06.06, 20:36 Wg mnie wynika to z tego, że jest to nagranie, które jak powiedział Redaktor może będzie wydane na płycie, więc jestem przekonany (ale pewnie szcześciarze będą lepszym źródłem informacji) że były jakieś instrukcje, żeby zachować kameralność... Ale koncert brzmi pięknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.czlowiek Re: koncert Archive. 19.06.06, 20:31 Ach, 'Meon' - moja ulubiona piosenka (; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 19.06.06, 20:34 A teraz Again - mmmmmhhhmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.czlowiek Re: koncert Archive. 19.06.06, 20:35 czego można chcieć więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demian Re: koncert Archive. IP: *.spray.net.pl 19.06.06, 20:36 ciarki nie schodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.czlowiek Re: koncert Archive. 19.06.06, 20:41 O! Płytkę z koncertu wydadzą . A teraz jeśli się nie mylę Conscience. Odpowiedz Link Zgłoś
szklany.czlowiek Re: koncert Archive. 19.06.06, 20:57 ale ja pisałam o tym jeszcze wcześniejszym (; Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: koncert Archive. 19.06.06, 21:06 kurde, a ja w robocie znowu I nie ma tu radia Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: koncert Archive. 19.06.06, 23:54 czasami to co genialnie brzmi na płycie na żywo pozostaje w tyle za tą wspaniałością. czuję duży niedosyt, brakowało mi dzisiaj mocy muzyki. praktycznie koncert opierał się o dwa silne bardzo dobre wokale którym muzyka towarzyszyła daleko w tle, to było płaskie brzmienie, trochę jakby w wersji unpluged, nie tego się spodziewałam. może jednak w transmisji radiowej brzmiało to lepiej niż na żywo o czym mogą świadczyć same pozytywne opinie oprócz mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 20.06.06, 01:42 2 silne bardzo dobre wokale?!? Obaj solidnie fałszowali, a moc ich głosów przemilczę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilof Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 20.06.06, 10:31 hehe jak Jacenty nasz znaffca forumowy coś powie to mi się buźka sama uśmiecha ;] dlaczego on nie pracuje w jakiś mediach związanych z muzyką, marnuje się chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 20.06.06, 10:44 Serdeczne dzięki za troskę, ale zapewniam Cię, że się nie marnuję i w mojej pracy się realizuję Ad meritum: uważasz, że nie fałszowali i że dysponują mocnymi głosami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilof Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 20.06.06, 10:54 Gość portalu: Jacenty napisał(a): > Ad meritum: uważasz, że nie fałszowali i że dysponują mocnymi głosami? uważam, że fałszowali, ale przecież nie przez cały czas no mocnych głosów to oni nie mają, ale mi osobiście całkiem przyjemnie się ich słuchało pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: koncert Archive. IP: *.chello.pl 20.06.06, 11:07 A czy ja napisałem, że przez cały czas?! Pojawiające się tu i ówdzie fałsze, nie odebrały mi przyjemności odbioru, bo poniekąd można się było ich spodziewać. Ładnie grali. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demian czy muzyka Archive jest oryginalna? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.06.06, 12:31 Słucham wczorajszego koncertu już 3 raz. Szczerze mówiąc nie słuchałem żadnej ich płyt, z muzyką ich spotkałem się na LP3 i w MiniMaxie. Zastanawiałem się bardzo nad fenomenem tej grupy (Again na wysokim miejscu na liscie wszechczasow Trojki). Na podstawie koncertu muszę przyznać, że muzyka kapitalna ale, ale mam cały czas wrażanie, iż gdzieś już to słyszałałem (Pink Floyd, Coldplay). Być może się mylę, za mało znam Archive. Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: czy muzyka Archive jest oryginalna? 20.06.06, 17:19 Moim zdaniem muzyka nie musi być oryginalna... najważniejsze, żeby była szczera i prawdziwa. Archive taka muzyka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: koncert Archive. 20.06.06, 17:38 Fajny koncert, powaliło mnie Meon, reszta poprawna. Ale ja fanem Archive nie jestem więc się nie spodziewałęm niczego wyjątkowo wyjątkowego, z magiuą Kaczka trochę przesadził. Aha, co zagrali między Again i Black? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabant Re: koncert Archive. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:17 Mam pytanie, zwłaszcza do theagata która była na koncercie. Czy wokalista który śpiewał Again to ten sam który śpiewa Lights? Podejrzewam że nie... Wiem kto śpiewa Again, taki czarny z włosami do ramion, ale kto jest głównym wokalistą na Lights? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: koncert Archive. 21.06.06, 23:06 Gość portalu: trabant napisał(a): > Wiem kto śpiewa Again, taki czarny z włosami do ramion, ale kto jest głównym > wokalistą na Lights? wiem na pewno że System śpiewał chłopiec krótkimi włosami, na koncercie występowali na przemian ale dokładnie co który śpiewał tego nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoncjo Re: koncert Archive. IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 00:36 ludzie co wy pieprzycie. prawdziwego wokalisty ktory nagral again juz dawno nie ma. sa same wymoczki ktorzy maja takie pojecie o spiewaniu jak ja o wychowaniu patriotycznym. Odpowiedz Link Zgłoś