shava 20.06.06, 10:16 Są genialni!Jak wam się podoba "Seven nation army"?Ogólnie twierdzę,że czego by się nie dotknęli skazani są na sukces. A ta dziewczyna jest prześliczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pokrak Re: The White Stripes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:31 Zespół jest świetny - nie słyszałem ich słabego kawałka. Ciekawe, kiedy nagrają coś nowego. Dziewczyna taka sobie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeeA Re: The White Stripes IP: *.chello.pl 20.06.06, 12:13 Zmienili mój stosunek do muzyki, są moim zdaniem genialni. Słucham ich już pięć lat i nawet, gdyby mieli już nic nie nagrać, będę ich słuchać w kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlight Re: The White Stripes 20.06.06, 14:44 eee tam.wole raconteurs white stripes maja kilka fajnych piosenek, ale to nie to samo co brendan benson + jack white Odpowiedz Link Zgłoś
majkelloz Re: The White Stripes 20.06.06, 20:48 "Elephant" jest kapitalne.od początku do końca.co do pozostałych albumów to są bardzo nierówne. the raconteurs bardzo fajny ale jednak bardziej mnie bierze White Stripes. Odpowiedz Link Zgłoś
wieniak Re: The White Stripes 21.06.06, 11:34 szybko się nudzi i idzie w odstawkę Odpowiedz Link Zgłoś