Gość: PL Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 10:21 Nie jestem zdziwiona wyborem naszego społeczeństwa, gdyż to samo społeczeństwo w zeszłym roku dało dowód swojego poziomu intelektualnego oddając najwięcej głosów na serial komediowy pt. "Kiepscy", i wtedy nikt się temu jakoś nie dziwił. Dlaczego teraz, tak nagle jest tyle nieprzychylnych komentarzy? Czyżby dlatego że nie ma kto ripostować? Czyżby dlatego, że zespół Ich Troje w przeciwieństwie do reżysera i aktorów ww. serialu, nie ma pleców, którymi mógłby się odwrócić do atakujących? Nie lubię muzyki zespołu Ich Troje, nie podoba mi się ich poziom muzyczny, ale również nie lubię tych, którzy plują na słabszego tylko dlatego, że czują się postawieni w lepszej pozycji, i na wyższym stopniu. Proszę mi odpowiedzieć, dlaczego nikt nie przeciwstawiał się "wystawieniu" na Eurowizję Pana Piaseckiego? Przecież on też nie reprezentował sobą najlepszego poziomu wokalnego. Czyżby znowu jakieś szerokie, silne plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Telefan Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.tele2.pl 27.01.03, 10:33 A kto powiedział, że nikt nie protestował w przypadku Piaska? W ogóle nie powinniśmy brać udziału w tej parodii jaką jest Eurowizja, bo to promocja kiczu, a wyniki konkursu więcej mają wspólnego z okazywaniem wzajemnych sympatii i antypatii narodowych niż z obiektywną oceną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleszcz Pomyslcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 10:24 Komorek jest w polsce 13mln - doszlo 20tys smsow. Pytanie az samo sie nasowa - GDZIE RESZTA! I nie mowcie ze to nie bylo ustawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parodia Re: Pomyslcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 10:28 HMM Nawet bym powiedzial ze reszta to jest. Gdzie SA SMSY podstawowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: właśnie to jest dziwne ? IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 27.01.03, 10:28 po pierwsze nie podano ile kto dostał głosów ? po drugie tak krótki czas głosowania ? wygląda to wszystko na zatkanie sie systemu liczacego głosy, dlaczego tylko głosowanie przez komórki - aby nabic kasę ? a reszta jak telefony czy e-maile, czyli znowu cyrk, a po tej wygranej to wygląda że "buraki od leppera" głosowały ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sms >>>>>>>>>>UWAGA!!!-WSZYSCY ZAWIEDZENI GŁOSOWANIEM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 14:02 Proponuję na znak protestu przeciw manipulacjom z wynikami głosowań SMS, by w dzień w który odbędzie się Eurowizja 2003 NIE WYSYŁAĆ ŻADNYCH SMS-ów. Jeden CAŁY dzień chyba wytrzymacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boplo Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.proton.net.pl 27.01.03, 10:31 na festiwalu eurowizji wybiera takie samo społeczeństwo,jak w naszym kraju . diskopolo ,KLAN,OSKAR DLA GŁUPOTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_asia Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 10:34 Zgadzam się w 100%. Ani ranga festiwalu, ani poziom muzyczny (a raczej brak poziomu) nie skłaniają mnie do tego, aby ubolewac nad faktem wyboru zespołu Ich Troje. Myśle , że Ich Troje po prostu wtopi się w morze festiwalowej żenady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.grf.siemens.de / 172.20.6.* 27.01.03, 10:45 Troche wiecej luzu - to ze uczestnicy tego forum potrafia odroznic muzyke mniej od bardziej wartosciowej nie oznacza ze musza to umiec wszyscy, nie zadajmy prawa do oceny rzeczywistosci poprzez nasz pryzmat widzenia. Rowniez na zachodzie muzyka Pata nie sprzedaje sie tak dobrze jak tandetna muzyka popularna mysle ze wszyscy wiedza gdzie slucha sie dobrej muzyki i kto ja robi. Jesli chodzi o poziom tandety w kulturze mysle ze utrzymujemy sie na srednim poziomie europejskim faktem jest tez to iz odbiorcami kultury masowej w wiekszosci sa malolaty (np przedszkolaki w wypadku Ich troja) czy 12-13 talki w przypadku Hollywood - o co chodz niech oni sie bawia w eurowizje a my pojedzmy do Poznania posluchac Tori Amos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew TE SMSy TO SKANDAL I OSZUSTWO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 10:56 Ludzie przeciez nie mozna bylo wyslac smsow np na Wilki i Blue Cafe. Z jednej (z 3domowych) komorek sie mi udalo ale raport przyszedl po 1 w nocy !!! System im siadl albo zrobili to specjalnie. W onecie na forum jest pelno osob ktore rowniez zostaly oszukane lub nie mogly wyslac smsa! Oczywiscie wysylalem w przepisowych 15 min. I czy te wyniki, o tak malej liczbie glosow sa realne !?????? zwyciezca 13 tys glosow- smieszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: TE SMSy TO SKANDAL I OSZUSTWO IP: *.tele2.pl 27.01.03, 11:06 Zgadzam się, to chyba przekręt. Można było sobie wysyłać, a Ich3 i tak musieli wygrać. Co możemy sprawdzić czy udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: TE SMSy TO SKANDAL I OSZUSTWO IP: *.zr.univ.gda.pl 27.01.03, 11:20 Witam:> > Zgadzam się, to chyba przekręt. Można było sobie wysyłać, a Ich3 > i tak musieli wygrać. Co możemy sprawdzić czy udowodnić? No coz trudno powiedziec czy to skandal. Wezmy jednak pod uwage ze w eurowizji glosuja ludzie a nie fachowcy i jednak piosenki Ich Troje moga ujac za serce. MOze to brutalne ale tak jest. W zwszlym roklu jak to okreslili moj znajomi dylu dylu na badylu zagrali reprezentanci rumuni a mimo to szlo im, w glosowaniu niezle. niestety... porzyjemy zobaczymy. No coz obawiam sie ze gdyby na ten koncert pojechal Michal Bajor to pan Leszczynski bylby rowniez niezadowolony. TO wtakim razie kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.p.lodz.pl 27.01.03, 11:20 Gość portalu: obyw. napisał(a): > Nie ma się co denerwować. Spotkały się dwie tandety. Sam > festiwal i nasz zespół. Nie wiem, czy ktoś mocno siedzący w tej > branży traktuje poważnie ten festiwal ? "Nobliści" polscy występowali na Eurowizji przez ostatnie 6 lat (nie liczę znakomitej Edyty Górniak). Jak to się kończyło to wszyscy wiedzą. Panie Leszczyński jak występowała A.M. Jopek to z litości otrzymała 5 punktów i chyba ostatnie miejsce. Festiwal Eurowizji jest dla masowych odbiorców a nie dla garstki "profesorów". Dlatego jako ten "profesor" jest pan bardzo śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itol Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Leszcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 11:48 "Przyganiał kocioł garnkowi". Nie jestem fanem tego zespołu, ale koles, który sie "wykazał" udzialem w bzdetprogramach niech nie wyglasza takich opinii. W tym przypadku mamy do czynienia z TRZEMA tandetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robroy Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: spc:* / 126.17.26.* 27.01.03, 12:02 Myślę, że z tym głosowaniem był jakiś kant. Czy w ogóle komukolwiek udało się wysłać SMS i dostać potwierdzenie odbioru? Mnie nie, tak samo jak siedmiorga moim znajomym. Mam duże wątpliwości co do uczciwości tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 12:07 Leszczu, to jest właśnie kultura masowa, w której i ty bierzesz udział jako klown wraz z innymi tandeciarzami np. Wojewódzkim. Więc o co pretensje, morda w kubeł - nie bulgotać. Ażeby była jasność, nie jestem fanem "trojga", mam 52 lata i słucham każdej muzyki dobrej, zjawiskowej, będącą pewną cezurą. PS.I powiedzmy sobie szczerze, ta płyta Jopek z tym Patem nie jest wcale rewelacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb. Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.03, 12:29 zgadzam się z Tobą "zgredzie".mam 54 l. też jestem "wapnem", ale z duszą młodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.id.pl 27.01.03, 12:32 EE_TAM!Eurowizja to festiwal kiczu i wreszcie pojedziemy tamz czyms co tam pasuje!Nikt nie docenilby tak Jopek, bo to nei ta kategoria PAnei Leszczynski, powienien pan to wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna ICH TROJE NA MIARE EUROWIZJI IP: *.gsk.pl / 192.168.15.* 27.01.03, 12:33 Ten festiwal jest na niskim poziomie, tak jak Ich Troje, wiec wszystko jest na swoim miejscu. Jestem przekonana, ze ten zespol mocno sie wyrozni i zostanie zapamietany. Nie wiem czy wzbudzi listosc, smiech, czy przerazenie...ale Polacy zaczna sie kojarzyc nie tylko z wodka, kielbasa i smieszna polityka, ale i z czerwonowlosym Michalem:], oh dear... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jass oszustwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 12:38 Ocena polskiego społeczeństwa w tym artykule nie ma sensu, bo nikt mi nie powie, że to przypadek, że sms-y nie dochodziły i że doszły akutat te na Ich troje. Nie wiemy jak głosowali ludzie, a ten konkurs to osustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.jagiellonia.krakow.pl 27.01.03, 13:25 Oj wychodzi z niektórych dyskutantów tzw. Polandia. Najlepiej mieć za złe wszysko i to wszystkim. Leszczyńskiemu, że jako człowiek z "Idola" nie ma prawa pisać żle o Ich3, zwolennikom Michała W., że są milośnikami kiczu. Jacy sa Polacy widac na ulicy - patrzą wilkiem, nieuprzejmi i chamscy, no i mają wszystkim za złe. Mniej zaciętości, wiecej luzików - Ich3 nie jest na topie artystycznych osiągnieć, ale robi nieźle swoje. I niech im sie uda to potwierdzić w Rydze. Bo jak ktos napisał wcześniej Małysz potrzebuje wsparcia. Duma z Jana Pawła II, druzyny Górskiego i Solidarności nie wystarcza. Brakuje nam sukcesów jak wody i niech nawet na tak stosunkowo podłym festiwaliku Erowizji bedzie o nas głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.01.03, 13:27 Do dzisiaj jestem w szoku po wyniku głosowania i zastanawiam się kto by wygrał,gdyby wszyscy telewidzowie(a przynajmniej większość) mogła się dodzwonić.Ja próbowałam już na początku i połączenie zostało odrzucone.A swoją drogą, ciekawe ile nasza telewizja straciła kasy,dając tak krótki czas głosowania, przez co większość się nie dodzwoniła.No i wyniki głosowania w ten sposób zostały zafałszowane.Z właściwych żródeł wiem, że chciało się dodzwonić jakieś kilka milionów ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black_widow Bagaż niekompletny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 14:57 Być może polska wnieśsie wielki bagaż kulturalny do Europy, acz w tym roku (muzycznie) zaserwujemy staremu kontynentowi ładunek obciachu, kiczu, i emocjonalnej tandety... To, że jakiś pajac będzie biegał po scenie z pochodnią (mam nadzieję, że podpali sobie majtki) nie znaczy, że wygramy dzięki (jak wyraził się pewien dziennikarz rodiowy) "fantastycznemu show"... Piosenki ich troje to papka dla mas i Mont Everest bezguścia naszego społeczeństwa, na który chcemy wprowadzić inne kraje. Robimy im krzywdę! Nie chcę, aby moja ojczyzna była repreentowana przez "aktora telenoweli"! To tak, jakby nie było u nas dobrych artystów dramatycznych... Jakiś czas temu, gdy na Eurowizję "wydelegowany" został Miecio Szcześniak, śmiałam się przed telewizorem szaleńczo (śmiech rozpaczy). W tym roku chyba będę wyć do księżyca (i wyemigruję z kraju, załatwię sobie nową tożsamość... może zamieszkam w Mozambiku)... Ech! Poważnie rzecz ujmując, ja wstydzę się nie za nasze społeczeństo (które jest, w większośći, tylko ogłupioną ludzką masą) ale za zespół Ich Troje, który miał czelność startować w eliminacjach, oraz za Telewizję Polską, która stałą z założonymi rękami i patrzyłą na następujący kataklizm kulturalny. Ci ludzie promują chałę, a nie taka powinna być ich misja! Łączę się z Robertem w bólu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 15:16 Wszyscy wiedzą, że Ich Troje są tandetni jak jarmarczny targ, co do tego nie ma wątpliwości. Wynik głosowania telewidzów był do przewidzenia. To przecież TVP lansuje modę na Ich Troje, a widzowie TVP na Ich Troje głosowali. Sam pomysł z konkursem był wyjsciem asekuracyjnym. skoro szacowna komisja nie potrafiła skutecznie trafić w gusta jury Eurowizji, musiała zrzucić ciężar odpowiedzialności na garb obywataeli. "co złego to nie my" zawsze można powiedzieć. Zgadzam się też z p. Leszczyńskim, co do tego, że masowi słuchacze (a przynajmniej ich większość) nie koniecznie uwielbiają tylko Ich Troje czy disco polo. Wprawdzie ostatnie eksperymenty z wysłaniem Steczkowskiej czy Jopek nie były najlepszym pomysłem, to jednak wystarczy się zastanowić, czego miło i z przyjemnoością sie słucha, co nie jest zbyt trudne w odbiorze, a jednak nie odpustowe i typowo "eurowizyjne". Dla mnie najlepszym takim przykładem jest łotewski zespół Brainstorm. Żaden z niego Wiśniewski i żaden z niego Karel Gott. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadac Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.prochem.com.pl / 1.0.0.* 27.01.03, 15:22 Po pierwsze: dość precyzyjnie został zdefiniowany poziom „artystyczny” (tu przepraszam wszystkich artystów) oraz „kulturalny” (tu przepraszam wszystkich ludzi kultury) zespołu ich3. Niestety poziom festiwalu, gdzie królowali m.in. Udo Jurgens czy Celinka, osiągnął również poziom takiej jarmarcznej tandety, że lepiej go w ogóle nie oglądać. Ja czyniłem ostatnimi laty heroiczne wysiłki by conieco obejrzec , ale ponieważ mam nisko ustawioną poprzeczke tolerancyjnosci – ni dawałem rady. I naprawdę nie interesowałoby mnie uczestnictwo debilstwa w konkursie na debila, gdyby nie sztucznie rozdmuchiwana ranga tegoż „festiwalu” i zwiazany z tym „image” Polski. Z przykroscia stwierdzam również , iż jesteśmy sami sobie winni- kreowanie w mediach tandety, bratanie się i podlizywanie motłochowi oraz zapraszanie przedstawicieli sub-kultury (przepraszam za słowo „kultury” tam gdzie nie trzeba, prowadzi do ciekawych zdarzen. Takich jak pokazywanie d... premierowi, lub pieszczotliwe propozycje pewnej panienki, w czasoprzestrzeni, gdzie znaleźć się nie powinna. Przypominam sobie również beztroskie zaproszenie pewnego zespołu na koncert po smierci Klenczona. Koncert miał swą konwencję i nastrój , aliści ów zespół uznał za stosowne wykrzyczeć (nie zaśpiewac) z towarzyszeniem obscenicznych ruchów jedną z kompozycji Klenczona. W „hołdzie” Klenczonowi. No ale skoro sami wybraliśmy Leppera i Kiepskich... Po drugie jawny przekręt SMSowy ( vox populi) miał tylko uwiarygodnić dawno dokonany wybór. Skoro wymieniono już z nazwiska, zdecydowanie wolę wokalistyke Szcześniaka czy A.M Jopek, natomiast dziwi mnie ich zgoda na uczetnictwo w FE, gdyż ich muzyka jest w innej kategorii i z jarmarczną na jarmarku nie wygra. Podrawiam wszystkich zainteresowanych tematem, nawet tych 2 gentlemanów, którzy rynsztokowym językiem próbowali przekonac wszystkich o wyzszości swych zwycięskich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vionna Robert, Robert - pamięć szwankuje??? IP: *.ols.vectranet.pl 27.01.03, 15:39 Chcialabym zauważyć, że Sz.P. Leszczyński chyba zapomniał już o programie Idol, KTÓRY JEST RÓWNIEŻ WYTWOREM MASOWYM. Idol równieź był to "...sukces aktora telenoweli, który zawsze będzie sto razy bardziej popularny od aktora dramatycznego. Pytanie brzmi, czy chcemy pokazywać to, co popularne, czy to, co dobre..." Tu zacytowałam słowa samego Roberta, który z takim uporem zwalcza tzw. tandetę, sam w niej uczestnicząc - niech Pan nie ma za złe mass mediom, że lansują grupowe hity, bo gdyby Idol nie pokazał P. Leszczyńskiego jako ciętego i cokolwiek znającego się na muzyce krytyka, to na pewno nie przeczytałabym Pana komentarza z taką ciekawością, z jaką to uczyniłam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek To lepiej IP: 62.29.138.* 27.01.03, 15:56 No jasne, to lepiej wyslac kolejny raz jakiegos "wartosciowego artyste", dostac 0 punktow, naradzic sie na kpine, stracic prawo do wyslania kogos w nastepnej edycji konkursu i umrzec z honorem, bo przeciez nie splamimy sobie rak kiczem. Drzyj i padnij na kolana Europo! Wysoka kultura "made in Poland" nadchodzi. Szanowny Panie Robercie, na wszystko jest czas i miejsce. Na festiwal kiczu wyslijmy "Ich Troje" a Anne Marie Jopek zachowajmy na lepsze okazje. Ludzie na calym swiecie sluchaja muzycznej kichy, wiec wole zeby to byla polska kicha - przynajmniej jeden maly strumyczek pieniedzy bedzie mial odpowiedni kierunek. Tak przy okacji: "Ich Troje" nie slucham, uwazal ich za typowa muzyczna kiche, ale podziwiam ich sukces. I bede podziwial jeszcze bardziej, gdy bedzie to sukces miedzynarodowy. Polska nie potrzebuje wylacznie Wielkich Artystow Robiacych Wazne Rzeczy - zdolni rzemieslnicy tez sa w cenie. Pozdrawiam i zycze Michalowi Wisniewskiemu z zespolem sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: To lepiej IP: *.echostar.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.01.03, 20:10 Zgadzam się w zupelnosci. Jednoczesnie, chcialabym przrytoczyć komentarz pana Raczka we Wproście dotyczacy nieudanego (jak zwykle zreszta) wystepu ktoregos z naszych wielkich artystow (Steczkowska, Szczesniak, Piasek itp.) Stwierdzil on,ze już lepiej byloby wyslac Shazę (przepraszm, ale nie wiem jak się to pisze) ktora przynajmniej docenilaby mozliwosc wziecia udzialu w tej imprezie. Przeciez ten festwal jest wlasnie na takim poziomie jak zespol Ich Troje. Rok temu nie bylo ani jednej piosenki, ktora dorownalaby utworowi Ich Troje. Poziom byl tak fatatalny, iż wystarczył marny uklad choreograficzny, aby zajac pierwsze miejsce. Ten festiwal to ma byc dobra zabawa. Blizej mu do zawodow sportowych niz do konkursu muzycznego na poziomie. Wiec nie przejmujmy sie tak tylko kibicujmy naszym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: 212.14.60.* 27.01.03, 15:58 Ma rację "obyw.". Spotkały się dwie tandety. Eurowizja to po prostu przekrój muzycznych zamiłowań przeciętnej Europy. A przeciętna Europa tylko tyle więcej warta niż przeciętne USA, bo wie gdzie leży Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tandeta na tandetnym festiwalu-jest ok IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 15:59 W sumie Eurowizja to festiwal dla przeciętnych inaczej,więc nie ma się czemu dziwić,że Polskę będą reprezentowały postacie z kiepskiego filmu grozy czyli Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Tandeta na tandetnym festiwalu-jest ok IP: 5.3.* / *.lanl.gov 27.01.03, 19:33 W calym tragikomizmie tej dyskusji twoj glos jest idealny. EUROWIZJA jest festiwalem dla typowej przecietnej muycznej publicznosci, nie jest wyscigiem klturalnym i nie nalezy porownywac jej uczetnikow z lauretami Nagrody Nobel'a (jak to robi glowny krytyk muzyczny RP pan Leszczynski). Jedno jest pewne jak sie komus festiwal nie podoba to niech nie oglada i sie o nim nie wypowiada. Jest tyle ciekawych kulturalnie festiwali (Sopot, Opole czy tez Kolobrzeg na starych kasetach video) ze kazdy dla siebie cos znajdzie - nawet nawybredniejsi krytycy muzyczni ktorych gust jest jedynie prawdziwy sluszny i reprezentachyny dla calego narou polskiego z gluchymi, niemowalkami i nienarodzonymi wlacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: 81.15.164.* 27.01.03, 17:24 kicz i tandeta to zjawisko wszechobecne i w tym roku dotknie tez eurowizje nie zdziwie sie jak wyrgra ta namiastka tandety ich troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obbie 300 000 głosów! IP: *.salwator.net 27.01.03, 17:28 Jak napisała dzisiaj Rzeczpospolita, kiedy Artur Orzech ogłaszał wyniki, w kolejce do policzenia było jeszcze około 300 000 głosów! Marek Sierocki nie miał prawa podjąć decyzji o ogłoszeniu wyników. Na jego szczęście podliczenie wszystkich głosów nie zmieniło kolejności w pierwszej trójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZARNA Re: Z czym na Eurowizję - komentarz Roberta Leszc IP: *.nowe-miasteczko.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 18:01 Panie Leszczyński Ja powiem, że piosenka Ich Troje "Keine Grenzen" jest super i napewno Pan Michał Wiśniewski ma sto razy lepszy wokal od Pana, chociaż za bardzo nie umie śpiewać, ale jak mówi tworzy klimat-co Mu to wychodzi, i bardzo się z tego cieszę.I nie wiem dlaczego Pan najeżdża zawsze na Ich Troje, ponieważ Pan nie umie ani śpiewać, ani tworzyć klimatu. Właśnie nie dawno chodziłam po necie i przeczytałam w jednym artykule, że chciał Pan śpiewać w jakimś zespole, ale cóż nie wyszło. Zostało Panu tylko puszczanie muzyczki i krytykowanie naprawde zdolnych ludzi.Nie będę wiecej pisać, bo szkoda trochę czasu. Pozdrowionka dla Zespołu Ich Troje, Wszystkich Fanów oraz dla Tych co dobrze o Nim myślą. Odpowiedz Link Zgłoś