Dodaj do ulubionych

nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-(((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:11
Można już oddać bilety bo Rolling Stonesi odwołali koncert w Warszawie :-
(((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:38
      no i co z tego? tani zespół jak już pisałem w latach 70 po prostu nie istniał.
      a teraz to już odcinanie kuponów od odciętych kuponów. nie ma co płakać.
      • kolega.maynard Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 23.06.06, 18:45
        > no i co z tego?

sorry jasiu, ale slyszales o tym, ze Stonesi maja swoich fanow? I ze ludzie kupili bilety na ten koncert? I ze troche wku.rwieni beda?

TO Z TEGO?
        • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:48
          trzeba było nie kupować bilety na tych szmatławców. To z tego lepiej kupić
          sobie jakąś książkę.
          • kolega.maynard Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 23.06.06, 18:52
            Ale odrozniasz ksiazki od koncertow, nie? Jest taka mala, malutenka roznica, czaisz ja? smile

Slyszales pojecie "fan"? smile)
            • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:55
              słyszałem o takim pojęcie. ale nie odnosi się ono do zblazowanych pseudo-
              rockmanów jakimi są panowie z RS. Lepiej kupić książkę, a jak ktoś kupił bilet
              dla Vipów to ma okazję kupić 10 książek
              • kolega.maynard Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 23.06.06, 19:17
                > słyszałem o takim pojęcie. ale nie odnosi się ono do zblazowanych pseudo-
                > rockmanów jakimi są panowie z RS.

I masz 100% racji smile

Bo to pojecie nie odnosi sie do panow z RS, tylko do ludzi, ktorzy panow z RS sluchaja wink

Ksiazki sa nuuudne, malo obrazkow!
                • mr.lordi Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 23.06.06, 19:32
                  Oddaje bilety nie wiem jak wy, ale ja tak robie!!! SHIT!!!
                  • kolega.maynard Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 23.06.06, 19:46
                    Tam gdzie kupiliscie, tam napewno da sie oddac
                    • mr.lordi Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 23.06.06, 19:55
                      No to ja wyslam do Oddyseeya (czy jak tam sie to pisze) bo jestem z Gdanska
                      • Gość: Gumi Ale kupiłeś w Odyssey czy gdzieś indziej? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.06, 21:05
                        Pozdro,
                        G.
      • Gość: Fanatyk Stonesów [...] IP: 83.238.70.* 25.06.06, 18:01
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: alb Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:54
          Daj spokój... Z osobami tego typu nie ma sensu rozmawiać. On i tak będzie dalej
          swojesmile Rozumiem ze jesteś wkurzony z powodu tego koncertusad Ja też i to jak!!
          • Gość: fanatyk Stonesów Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: 83.238.70.* 27.06.06, 11:08
            do Jasia... (to co admin usunął): "g...o wiesz, bo g...m jesteś" smile))

a co do koncertu to mówi się trudno... do Warszawy nie pojadę, do Brna też nie,
            ale będę w Wiedniu i Berlinie...
            • Gość: Jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:57
              buehehe wiesz czlowieku taniutcy Ci Stonesi są jak dla mnie w latach 70 nie
              istnieli jak grali prawdziwi giganci rocka. Domyśl się o kogo chodzi. Fuj
              lubisz ten wyraz na g?
              • Gość: Fanatyk Stonesów Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: 83.238.70.* 28.06.06, 17:45
                twoje argumenty Jasiu są przerażliwie żałosne...
                szkoda dalej cokolwiek mówić, bo z g...m nie ma co polemizować smile
                bye
              • Gość: siepacz_komunista Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:51
                jasiu,
                pod mianem gigantow rocka zapewne rozumiesz pink floyd, yes, genesis i inne historie? wbij sobie do
                dzieciecej glowki ze te rzygowiny nie mialy z rockiem nic wspolnego (poza gitara i perkusja moze).
                stones w latach 70tych nagrali kilka plyt z ktorych kazda niesie wiecej prawdy, emocji i po prostu
                MUZYKI niz cala dyskografia yes czy PF w pigulce. zauwaz tez, ze RS przetrwali lata w jedym skladzie i
                nie musieli sie rozpaczliwie ratowac popadajac w kolejne mutacje, zeby rick wakeman mogl zarobic na
                nowe organki. onanizuj sie kolejnym remasterem "tales from topographic oceans" i nie zabieraj glosu,
                jak rozmawiaja dorosli. wycisnij pryszcze i wracaj do starego pecka.
                Do stones mam jedna anse: w ostatnich latach troche za duzo skladanek i plyt koncertowych. ale i tak
                daleko im do bezczelnej hucpy PF chociazby.
                • Gość: alb Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:00
                  A ja wlasnie uwielbiam plyty koncertowe Rolling Stonesów! I jak dla mnie to
                  mogliby ich wydawac wiecej. Prawie wszystkie wersje koncertowe ich piosenek sa
                  lepsze niz studyjne (to oczywiscie moje zdanie).
                  • Gość: siepacz_komunista Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:23
                    > A ja wlasnie uwielbiam plyty koncertowe Rolling Stonesów! I jak dla mnie to
                    > mogliby ich wydawac wiecej. Prawie wszystkie wersje koncertowe ich piosenek sa
                    > lepsze niz studyjne (to oczywiscie moje zdanie).

no, bo, kurcze, panowie potrafia grac i spiewac te swoje piosenki... faktem jest, ze 150 wersja
                    Satisfaction wciaz wywoluje ciary, czego nie mozna powiedziec o 15 wersji Comfortably Numb...
                    tak mi sie wydaje, ze RS wciaz sa wielcy bo, w przeciwienstwie do Gilmoura, Collinsa, Gabriela,
                    Andersona etc NIE NAPINAJA SIE.
                    • Gość: fanatyk Stonesów Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: 83.238.70.* 28.06.06, 21:41
                      no no no... smile nie mów, że Panowie potrafią śpiewać, bo za każdym razem jak
                      widzę Keitha trzymającego gitarę w prawej ręce i opartej o scenę i lewą rękę z
                      zaciśniętą pięścią na piersi i męczącego się wykonując "Thief in the night" to
                      mi się trochę śmiać chce smile chociaż i w tym jest też coś, za co ich kocham nad
                      życie smile)) Woody też jakoś w Barbariansach się krztusił tongue_out śpiewać to tylko
                      potrafi Mick... i chwała mu za to smile))
                      a co do płyt koncertowych to proponuję posłuchać "Stripped"... tylko że na
                      dobrym sprzęcie, a nie na jakimś stereo radyjku!!!
                      • Gość: siepacz_komunista Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:23
                        stripped swietna plyta. a Keitha "spiewanie" uwielbiam. i jego solowe plyty tez - nie sa moze wybitne,
                        ale jakze rozczulajace.....
                        • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 02:19
                          Buehehe. Nie, mam na myśli Led Zeppelin zespoł, który Stonesów zjadał na
                          śniadanie bez popitki...(no może z popitką)

Masz tu fanie stonesów przykładowe zestawienie albumów obu zespołów smile
                          www.republika.pl/uktop40/art%20na%20top%2040/art-l-led%20zeppelin.html
                          www.republika.pl/uktop40/art%20na%20top%2040/art-r-rolling%20stones.html

i jeszcze cosik:

www.republika.pl/uktop40/all%20times%20artist%20billboard.html

uuuu to ten genialny zespoł pod nazwą RS...przez 40 lat wydawania płyt nawet
                          nie dogonił Led Zeppelinów którzy jak wiadomo działali 12 lat...

a i jakoś Page wydaje mi się bardziej inwencyjnym gitarzystą... i Bonham
                          lepszym perkusistą, i Jones lepszym basistą... Na równi postawiłbym tylko obu
                          wokalistów. To ile jeszcze Fanie stonesów będzie musiało wydać płyt RS aby
                          zbliżyć się do LZ?

a to g... swiadczy tylko o Twoim wychowaniu.

i mały cytat aby Cię wkur... do reszty ;-P

"To nie jest tak iż jesteśmy najlepszym zespołem na świecie. Jesteśmy po
                          prostu o wiele lepsi niż Numer Dwa kimkolwiek by on nie był"

Robert Plant

PS Fanie Stonesów to znowuż nie jest tak iżbym nie cenił Stonesów... Założę się
                          iż mam więcej Ich koncertów niż Ty smile
                          • Gość: fanatyk Stonesów Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: 83.238.70.* 29.06.06, 11:23
                            a więc ile na audio i ile na dvd? wink dawaj smile rozłóż mnie na łopatki smile))
                          • Gość: alb Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:11
                            Jak wrzuce sobie plytke Led Zeppelin to po 30 min mam dosyc - niezle kawalki,
                            dobrzy muzycy ale wszysko na jedno kopyto i po jakims czasie mnie to po prostu
                            nudzi. Za to Rolling Stonesów moge sluchac caly tydzien, dzien w dzien i
                            jeszcze mi malo. Kazdy kawalek RS jest inny, oryginalny. Dla mnie Mick Jagger i
                            Keith Richards to GENIUSZE. Ronnie i Charlie tez sa dobrzy ale to Jagger i
                            Richards pisza muzyke i teksty. Mam tylko jedno zastrzezenie: Keith, daruj
                            sobie spiewaniesmile
                          • Gość: siepacz_komunista Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:07
                            no tak, chwile po wyslaniu poprzedniego postu pomyslalem, ze moze chodzic Ci o led zep. zespol,
                            ktory sie sam zjadal na sniadanie - 2, gora 3 swietne plyty (ja np. bardzo lubie "III") to troche zbyt
                            malo... a co do przytaczanych przez Ciebie zestawien... coz, wspolczuje, ze brytyjskie listy
                            wszechczasow sa dla Ciebie wyrocznia... ja np. nie patrze na kolejne zestawienia w jakiejkolwiek prasie,
                            a po prostu slucham muzyki... i jesli ograniczyc sie do lat 70tych tylko to osobiscie znajde minimum 5
                            bandow wazniejszych, lepszych i ciekawszych od LZ.... a co do instrumentalnej maestrii, to faktycznie
                            LZ mial lepszych muzykow niz RS. tylko, ze nic z tego nie wynika. rownie dobrze moglbys pogrzebac RS
                            powolujac sie na, dajmy na to, van halen....
                            aha, i nie wk..wiles mnie ani troche. pozdrawiam.
                • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 02:22
                  siepaczu jak mówię o latach 70 to myślę: Led Zeppelin, Jethro Tull, Black
                  Sabbath, Free, od biedy Deep Purple, Santana, Mahavishnu Orchestra, Frank
                  Zappa, EL&P, The Wailers.

I masz rację siepaczu bo takie YES, Genesis, czy PF to straszna nuda jak dla
                  mnie.
                • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 02:31
                  i proszę bez obrażania siepaczu.. bo to i nie ładnie i nie kulturalniesmile co do
                  ilości wydawanych płyt i przede wszystkim singli to porównaj sobie LZ i RS smile

BTW co Jimmy Page robi z taką ilością multiplatyny? wink

www.thelocal.se/article.php?ID=2442&date=20051107
                  Popatrz nnawet jakiś król Szwecji nagrody im wręcza tongue_out Ciekawe za cotongue_out

www.tv4.se/player/categories.aspx?treeId=3013&pid=54565&more=1
                  masz stary pooglądaj sobie tongue_out

moze sobie zamówisz gazetkę do poczytania?

www.uncut.co.uk/magazine/
                  A co do pryszczy to takowych nie mam , nie posiadam etc.

pzdr
                  • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 02:42
                    oczywiście nieładnie niekulutalnie wybaczcie 2:30 nad ranem

PS skład RS (za uktop40) Mick Jagger , Mick Taylor , Ron Wood , Charlie Watts ,
                    Bill Wyman, Brian Jones, Dick Taylor , Mick Avory , The Glimmer Twins , Keith
                    Richards , Ian Stewart

Skład LZ: Jimmy Page, John Paul Jones, Robert Plant, John Bonham.

Czyżby RS to była jakaś mini orkiestratongue_out i to właśnie ich różni. LZ się nie
                    zeszmacili podmieniając Bonhama kimś innym. No tak ale LZ to grupa przyjaciół
                    była, a RS to tylko zespół...

sorka za 4 posty ;-P
                    • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 02:48
                      no i sorka za The Glimmer Twins ;-P nie moglem się powstrzymac wink
                      • ari Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 29.06.06, 10:36
                        Jasiu, nie rozumiem skąd ten jad?
                        OK, możesz nie lubic Stonesów ale bez przesady... Tym bardziej ze:
                        1) zarzucasz RS zmiany w składzie, a wymieniasz Black Sabbath jako jedną
                        zulubionych kapel. Rozumiem ze info o zmianach w skladzie BS Cie ominęło?
                        2) Podpierasz się jakimś tam Billboardem ze LZ więcej płyt sprzedało niz RS. A
                        co to za wymiernik? Jeżeli ta lista to hierarchia Twoich ulubionych kapel to
                        rozumiem że przedkładasz Garta Brooksa i B.Streisand nad AC/DC?

Może i RS nie sa najszczerszą, największą najlepszą hipermegalegendą rocka ale
                        bez przesady. Nagrali paredziesiąt piosenek które w historii rocka zapisały się
                        złotymi zgłoskami.
                        • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:02
                          Ty frajerze a czemu nie opluwasz ich jak mnie wyzywają od pryszczatych i tym
                          podobnych? Ze nie cenię muzyki a mam 3000 płyt kompaktowych w domu. a
                          porównałem te dwa zespoły czaisz? koleś czaisz? Led Zeppelin które przewyższało
                          Rolling Stonesów prawie we wszystkim jeśli chodzi o muzykę (w rozróbach też:-
                          P ). Ja jad? czy to ja mówie "jesteś gó..." czy to mnie obrażają jednak? Taka
                          prawda, że Rolling Stones to dla mnie taki dziecięcy rock, dziesiątki singli,
                          aby pieniązki wpadły do kieszeni...

1. Porównywałem składy LZ i RS.
                          2. Słucham Black Sabbath tylko to albumu Live at Last.
                          3. Wiedziałem, że zostanie wyjęty zarzut bo płyty się nie liczą ;-P otóż się
                          liczą i nie mówię tutaj o brooksie tylkko o Led Zeppelin które potrafiło
                          paroma albumami zgnieść RS. No ale zapomniałem, że w Polsce LZ nie ma zbyt
                          wielu fanów... czyżby muzyka Ich była trochę za trudna w odbiorze....hmm.

Dałbym 10 tyś zł na biilet Szanownej Trójki spod znaku sterowca (a co stać
                          mnie), a na RS nie poświęciłbym złamanego grosza. Nie te progi (niebiańskie).

Ciekaw jestem czy teraz wytkniesz fanatykowi RS jego jad w stosunku do mnie.

Sorry za frajera ale zasłużyłeś ;-P
                          • jimmypage Jimmy mówi 29.06.06, 14:12
                            Pax Panowie, Pax!
                          • Gość: fanatyk Stonesów Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: 83.238.70.* 29.06.06, 14:46
                            kolejny twój żałosny lament... nie płacz Jasiu smile następnym razem tatuś użyje
                            wazeliny smile

a pierwszy opluwać zacząłeś ty w swoich żałosnych wypocinach: "trzeba było nie
                            kupować bilety na tych szmatławców"! i stąd powstała ta lawina!

nikt nie obrażał LZ ani innych twoich kapel, a to ty tu rozpocząłeś opluwanie
                            Stonesów, a więc twoje wywody o kulturze wypowiedzi są warte tyle ile obecny
                            min. sprawiedliwości!

• ari Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 29.06.06, 15:28
                            Człowieku - zacznij nowy wątek o LZ (jako ich fan). Czy oczekujesz wpisu, że to
                            shit i fanfaronada a lepsze jest RS? Bo dokładnie tak, tylko w drugą strone się
                            zachowałeś. Nuworyszowskie wtręty o tysiącach posiadanych płyt i złotówek
                            pominę litościwym milczeniem.

Pewnie że fani RS niepotrzebnie się dali sprowokować i fakt faktem bez klasy
                            cię zwyzywali. Niniejszym wytykam jad fanatykom RS. Tylko po co w ogóle się
                            wpisywałeś, jezeli na koncert nie szedłeś, a muzyka RS Cię nie interesuje?

A Twoje argumenty są wybiórcze. W stosunku do LZ i RS sprzedaż płyt się liczy,
                            ale do Britney Spears (na liście np przed Nirvaną i Jimim Hendrixem) już nie?
                            Zresztą idąc tym tokiem myslenia - LZ to przy Baatlesach małe lolki. Działali
                            dłużej o ładnych parę lat a sprzedali paredziesiąt mln płyt mniej.

A tak w ogóle to ja bardzo, bardzo lubię Zeppelinów.
                            • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:37
                              Fanatyku Stonesów. Nie mogę... najpierw gów... teraz wazelina..czyżbyś miał
                              jakieś specyficzne preferencje? a może jesteś fanem książek markiza de Sade? ;-P

No może przesadziłem z tymi szmatławcami.. Ale stonesi to komercja niestety.. i
                              przereklamowana grupa...

Odpowiedz mi na te zarzuty wydawania kilkudziesięciu singli, zmiany składu byle
                              trwać. Czas na emeryturę chłopaki. ;-P

LZ grali i reggae i bluesa i rocka i hard rocka i mieli zdecydowanie większy
                              wpływ na rozwój muzyki niż RS wink

• Gość: fanatyk Stonesów Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: 83.238.70.* 29.06.06, 16:46
                                a może i mieli... no i co z tego?????????????????????????/
                                co mnie to interesuje!!!!!!!!!!

moją życiową pasją są Stonesi, a reszta mnie g...o obchodzi!
                                g...o mnie też obchodzi kto dostaje jakieś nagrody od królika Szwecji czym się
                                tak podniecasz!!!

czy ja tu umiejszam w jakikolwiek sposób LZ albo innym kapelom??? NIE!!!!!!!
                                za to ty biedny znerwicowany cieciu dyskredytujesz inne zespoły i to właśnie
                                niepodoba się użytkownikom tego forum!!!

zresztą po co ja to mówię, skoro i tak tego nie zrozumiesz i dalej będziesz
                                toczył swoją pianę...
                                • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:59
                                  oj to nie napiszesz już ze mam pryszcze? ze jestem g... ze uzywam wazeliny? tak
                                  postępuje fan Stonesów... przykro by im było gdyby to uslyszeli ;-P Idź i
                                  puszczaj sobie tę muzyczkę której słuchają pensjonariuszki domu spokojnej
                                  starości wink Oczywiście na suuuper sprzecie Hi-Fi. a teraz maluszku znowuż
                                  pobluzgaj na mnie słowami na g.... bo tylko tego Cię nauczyli w domciu. wink

Poza tym RS nie dorasta do pięt LZ wink

PS zgadnij jaki zespół w historii był najczęściej bootlegowany (jeśli wiesz co
                                  to oznacza) podpowiem iż nazwa jest dwu członowa) pierwszy człon zaczyna się na
                                  L a drugi na Z wink
                                  • Gość: jasiu Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:02
                                    fanatyku stonesów masz jakieś bootlegi tegoż zespołu? może się wymienimy? tylko
                                    bez inwektyw raczej bym chciał smile
    • Gość: Gumi Kto może oddać ten może :(((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.06, 19:04
      gdzieś posiałem paragon i teraz to mogę te bilety sobie......
      Jestem przekonany, że całkiem sporo osób jest w takiej sytuacji jak ja ale
      wcale to mnie nie pociesza.
      • mr.lordi Do Gumi 25.06.06, 20:14
        Ejjj mozesz odeslac bilet do Odysseya i masz kase z powrotem smile Jak tak
        zrobilem jak odwolali koncert Judasa Priesta smile Nie musisz miec zadnego
        paragonu
        • Gość: Gumi Hej! wielkie dzieki za poprawienie nastroju :))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.06, 20:27
          a wysylales do nich czy dokonales zwrotu w ich siedzibie?

Pozdrawiam smile
        • Gość: Gumi Aaaa już widzę, że odsyłasz :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.06, 21:05
          dzięki smile
          • mr.lordi Do Gumi 25.06.06, 21:31
            Musisz w kopercie wlozyc kartke na ktorej napisze numer konta i swoje dane Ja
            odsylam Nie ukrywam ze na kase troche sie czekam bo ta denna agencja troszke
            pobracala kasa a teraz trudno to im sie oddaje ale musza!!
    • rano1 Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 28.06.06, 18:41
      Ale dziady z tych Stonsów. Naprawdę by się wstydzili.
      "Miiiło być znofu f Polsce, he" powiedział Jagger na koncercie na Śląskim w 1998
      roku. Okazuje się, że szczere to chyba nie było, tylko pod publikę. Mają nas w
      d... W Londynie to kilka koncertów grają a tu nawet na jeden nie przyjadą.
      Sram na nich. Odbieram kasę za bilet i sprzedam kilka ich płyt w drodze zemsty.
      Więcej grosza na nich nie wydam. Rozczarowałem się bardzo.
      THE BIGGER SHIT
      • kolega.maynard Re: nie bedzie Rolling Stonesów w Warszawie :-((( 28.06.06, 21:39
        > Ale dziady z tych Stonsów

no trudno z tym polemizowac wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka