IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:57
co sadzicie o tym zespole, poza naszym krajem popularnym jedynie chyba we Wloszech? to taka
typowa muzyka dla wiecznie niedoroslych adminow przebierajacych sie za krasnoludy, nie? macenie
wody, zeby stworzyc wrazenie glebi, emocje 11-latkow...
Obserwuj wątek
    • Gość: bikont Re: Marillion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:02
      A znasz Ty jakies plyty tego Marillion?
      • Gość: siepacz_komunista Re: Marillion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:11
        bylem fanem od pierwszej plyty do clutching at straws - kiedy wyszla to mialem 15 lat i taka muzyka
        zaczela mnie z lekka zawstydzac.
        • hubertkm Re: Marillion 28.06.06, 09:55
          Smutne...
          A co Cię nie zawstydza?
          • Gość: siepacz_komunista Re: Marillion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:34
            nie zawstydza mnie prawdziwa muzyka a nie takie p....lenie. Np. sonic youth, ktore wydalo nowa plyte
            wlasnie - tez piosenki melodyjne, z ladnymi refrenami, a slucha sie bez zazenowania. no, ale dla
            naszych fanow fakt, ze fishe, marilliony i archive'y tak ukochali nasz kraj jest powodem do dumy - a
            fakt jest taki, ze gdzie indziej ich nie chca...
            • Gość: cerberus Re: Marillion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:34
              rany siepacz, płytki z ciebie koleś. Nawet nie chce mi sie z Tobą rozmawiać o
              muzyce.
              • Gość: siepacz_komunista Re: Marillion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:27
                a czemu plytki Twoim zdaniem? prosze, przedstaw mi jakies argumenty swiadczace o wyzszosci
                marillion nad - powiedzmy - sonic youth, ktore rzucilem jako pierwszy z brzegu przyklad? ja chetnie
                przedstawie swoje...
                • Gość: As Re: Marillion IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 28.06.06, 21:56
                  A płytę "Marbles" kolega siepacz słyszał ?
                  • grimsrund [...] 28.06.06, 22:05
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: siepacz_komunista Re: Marillion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:25
                    marbles - przesluchalem z obowiazku i nie wiedzialem, czy sie smiac, czy plakac, wiec na wszelki
                    wypadek wyrzucilem do kosza. kolega grimsrund - strzelaj do komunistow dalej. z gumy z majtek.
    • blackfield Re: Marillion 28.06.06, 23:28
      Jak wiem, że nad tym, co jest dobre, a co nie czuwa siepacz_komunista, to mi
      lżej na sercu. Czuję się bezpieczny. Padam na kolana z podziwu. Taka wybitna
      jednostka... Siepaczu drogi: wstydzisz się słuchać Marillion ? To przyodziej na
      uszy po listku figowym smile
      • Gość: bikont Re: Marillion IP: *.autocom.pl 28.06.06, 23:38
        Siepaczu Drogi, w wieku 15 lat zmienil Ci sie po prostu gust, ale nie sadze, by
        upowaznialoby Cie to do obrazania zespolu Marillion i jego fanów. Jedni lubia
        Sonic Youth (swietny zespol), inni Marillion (rowniez swietny zespol), jedni
        maja taka wrazliwosc , inni inną. Ale chyba nie przeszkadza to by jedni
        szanowali gust drugich i nie licytowali sie, ktory zespol jest lepszy. Przeciez
        tego nie da sie w zaden sposob "zmierzyc".
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka