sven_b 07.03.11, 16:56 Na przełomie marca i kwietnia nasz kraj będzie przemierzał Fish (ex Marillion) - artysta zacny i niestrudzony. Jak ktoś lubi to na Ticketpro tu i ówdzie są jeszcze bilety. Taki kawałek do posłuchania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Fish 07.03.11, 18:02 Fajne dla przypomnienia bo nie ukrywam, że już o gościu w sumie zapomniałem. Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Fish 07.03.11, 18:31 Widzac temat watku przypuszczalem ze rzecz bedzie o otworzonym przez Svena sezonie wedzenia/grillowania/smazenia ryb. Ale druga mysl, ktora sie pojawila byla taka: chwila, przeciez tak zacna osoba jak Sven nie ma problemow typu "jaka przyprawa", zatem rzecz musi byc o tym kolesiu-artyscie ;-)) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Fish 13.03.11, 22:52 Mać..... że nie w Warszawie, a nawet jakby w Warszawie to akurat mam targi... a do Poznania troche za daleko chociaz przed targami :( Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Fish 13.03.11, 23:03 tez nad tym ubolewam. dziwi mnie ze zaplanowali tylko jeden koncert w Polsce. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Fish 13.03.11, 23:34 Jest ich troche wiecej, ale na koncert w Trójce chyba się nie załapię... bilety tylko do wygrania, a ja jakos szczęścia nie mam. Więcej szczegółów tutaj: www.the-company.com/gigs.htm szczęście że da się posłuchać w Trójce. Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Fish 13.03.11, 23:57 o widzisz, a na ticketpro tylko Poznan maja. Slask w weekend w sumie by mi pasowal, moze jednak sie uda. Odpowiedz Link
robke Re: Fish 14.03.11, 12:00 Byłem na jego koncercie w Poznaniu chyba w 1995 r. (matko jak daaawno). Jeżeli utrzymał choć trochę formy i charyzmy to warto pojechać. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Fish 14.03.11, 18:11 Charyzmę moim zdaniem ma nadal, jednak troche głos mu pooooszedł. Co nie zmienia faktu że bardzo lubię go słuchać. Odpowiedz Link
sven_b Wracam z Poznania. 31.03.11, 09:46 Koncert kameralny i naprawdę bardzo fajny, a przebieg niecodzienny, bo Fish rzucił 'co tam potrzeba to zagram'. I tak po kilku nowych kawałkach zaczął się koncert życzeń:) Stare kawałki zaczarowały publikę i przywołały wspomnienia. W pewnym zeskoczył ze sceny i wybrał się między publikę. Miałem go metr od siebie, ale był tak wczuty w to co śpiewa, że misia nie zrobiliśmy;) Utwory przeplatały żarty i opowieści o życiu. Stworzył się fajny klimat. Było warto. Był ktoś? Odpowiedz Link
robke Re: Wracam z Poznania. 31.03.11, 10:07 A co było ze starszych kawałków (Marillion)? Odpowiedz Link
bassooner Re: Wracam z Poznania. 31.03.11, 10:38 gdybym był to byśmy chyba razem z fiszem tego misia jednak zrobili... ;-))) Odpowiedz Link
sven_b Re: Wracam z Poznania. 31.03.11, 11:24 Tak z grubsza, bo nie wszystko pamiętam: Slainte Mhath, He Knows You Know, Chelsea Monday, Punch & Judy, Kayleigh, Sugar Mice, Fugazi Odpowiedz Link
marcinek101 Re: Wracam z Poznania. 01.04.11, 23:48 sven_b napisał: > Tak z grubsza, bo nie wszystko pamiętam: > Slainte Mhath, He Knows You Know, Chelsea Monday, Punch & Judy, Kayleigh, Su > gar Mice, Fugazi mniej więcej to samo plus sporo "konwersacji" z publicznością - z bisami to oszczędnie - no cóż latka lecą - pot skronie rosi. Uczciwie zagrane bez ściemy. 30m odpoczynku i fotki z fanami autografy warto było. pozdrawiaM Odpowiedz Link
sven_b Re: Wracam z Poznania. 02.04.11, 10:45 > fotki z fanami autografy warto było. Git. Odpowiedz Link
marcinek101 Re: Wracam z Poznania. 31.03.11, 11:23 Jutro ide, we Wrocławiu są ponoć jeszcze bilety, zapowiada się nieźle! Odpowiedz Link
mejson.e Re: Wracam z Poznania. 31.03.11, 14:35 sven_b napisał: Było warto. Był ktoś? Ja słuchałem koncertu w "Trójce" - w Studiu Agnieszki Osieckiej. Potem jeszcze godzinny wywiad w Mini-Maxie. Robiło wrażenie. Mam nagrane, umieszczę na Chomiku i dam znać. Odpowiedz Link
mejson.e Nagranie z koncertu 31.03.11, 16:11 Nagrałem koncert z radiowej Trójki. Tutaj pliki mp3: Link Katalog Automobil, hasło "mejson" Odpowiedz Link