Dodaj do ulubionych

Nowy singiel DeMono

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 07.07.06, 18:39
Kto tego slucha ???? Ludzie !?!?!?!?!?!
Obserwuj wątek
    • campari.wawa Re: Nowy singiel DeMono 07.07.06, 18:52
      pytanie powinno brzmieć, kto jeszcze słucha De Mono, komu w 2006 roku jest
      potrzebna ta pusta muzyka?
    • Gość: oliva Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:56
      Ja słucham. Mnie jest potrzebna ta muzyka. Ludzie, słuchajcie Dody! Głosujcie
      na listy przebojów rmf i zet. To jest WASZA PEŁNA muzyka!
      • Gość: aga Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:28
        nie słyszłam-wiec nie ocenie. Ale niestety De mono juz dawno sie skończyło-oni
        nic nie potafia niczego nowego zaprezentować-czyms zaskoczyć-tylko tak
        monotonnie ciagle robia to samo. Powinni zajac sie czyms innym-dla swojego
        dobra. Jednak trzeba pamietac ze kiedys nagrali naprawde fajne kawałki-"Statki
        na niebie" czy "Ostatni pocałunek"-oj wiele wspomień jest z tymi piosenkami-
        szkolne dyskoteki to były czasy!!!!
        • Gość: olivia Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:51
          A ja ci powiadam, że dziś de-mono nie ma "fajnych" piosenek, przebojów, bo
          radio i tv ich nie lansuje, a nie lansuje, bo to "nie młody" wykonawca, a jak
          nie ma w mediach to koło się zamyka. Po prostu zespół się "skończył" i tyle.
          Ale takich skończonych, co to na emeryturę powinni pójść to mamy na pęczki.
          Nagle wszyscy zaczęli pisać fatalnie, tracić głosy, ucierpiał ich
          wizerunek.... - lady pank, perfect, maanam, steczkowska - wszyscy to dno....
          Zauważ, że z tych starych wykonawców tylko bajm i kombii "przebili się" i
          PRODUKUJĄ "świetne kawałki" dla mediów. Chcesz takich piosenek? Ja dziękuję.
          • Gość: donpablo Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:41
            ględzisz. LadyPank to najlpeszy zespół.
            • Gość: olivia Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:19
              Nie zrozumiałes mojego wpisu, własnie, że ja te zespoły uwielbiam i chwalę, a
              co innego media. No, ale cóz, najlepiej napisac : ględzisz.... sad
        • Gość: Wrecekrzepki Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:36
          Zgadza sie, najlepiej grali na Kill'em All.
    • Gość: Czapajew Re: Nowy singiel DeMono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:47
      Nareszcie coś świeżego.
      De Mono w dobrej formie. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka