Dodaj do ulubionych

Przestalismy sciemniac

07.02.03, 15:12
Ciesze sie z ogromnego odzewu na moja autorska propozycje poniedzialkowego
spotkania. Wiec przypominam, ze Jazzzzzzgot (PKiN) o 19.30 w poniedzialek.
Bedziemy widoczni, bo dziewczeta beda mialy dlugie nogi i przepiekne
inteligentne twarze, a od meskich sylwetek bedzie bila dojrzalosc i madrosc
zyciowa oraz zapach wody kolonskiej Przemyslawka.
Do zobaczenia
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:14
      pizmak31 napisa?a:
      Wiec przypominam, ze Jazzzzzzgot (PKiN) o 19.30 w poniedzialek.
      > Bedziemy widoczni, bo dziewczeta beda mialy dlugie nogi i przepiekne
      > inteligentne twarze

To z zauwazeniem Ciebie beda ogromne klopoty...
    • gregkor Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:17
      pizmak31 napisała:

> Ciesze sie z ogromnego odzewu na moja autorska propozycje poniedzialkowego
      > spotkania. Wiec przypominam, ze Jazzzzzzgot (PKiN) o 19.30 w poniedzialek.
      > Bedziemy widoczni, bo dziewczeta beda mialy dlugie nogi i przepiekne
      > inteligentne twarze, a od meskich sylwetek bedzie bila dojrzalosc i madrosc
      > zyciowa oraz zapach wody kolonskiej Przemyslawka.
      > Do zobaczenia

No a ja posiadam wyraz twarzy nekromaty z przewlekłą chorobą górnych dróg
      oddechowych....to chyba kazdy mnie pozna....Ty pizmaku napewno bo nekromaci i
      zwierzęta futerkowe to się nawet lubią.....

P.S.
      I przyniose Ci płytki dla Cze67

Na jednej są p jazzowe przeróbki Beatlesów, m.in. "Norwegian Wood", "Let It
      Be", "Come Together" itp....
      • nikka007 Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:23
        Ja mam twarz Jennifer Lopez, ale mnie nie zobaczyciesmile
        Jak Gregkor chce to może pożyczyć Air Jazz Quartet
        • gregkor Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:25
          nikka007 napisała:

> Ja mam twarz Jennifer Lopez, ale mnie nie zobaczyciesmile
          > Jak Gregkor chce to może pożyczyć Air Jazz Quartet

Chętnie poszybuje w powietrzy przy dzwiękach Air Jazz Quartet.......
          Z góry dziękuję.....Ja też Ci mogę nagrać jakąś płytkę...może jakieś
          życzenia....

pozdr
          • nikka007 Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:29
            Ale ja nie wiem co Ty posiadasz... W sprawie płytki proszę kontaktować się z
            Tadeuszem Ydolem, ale jakbyś chciał przegrać to bądź łaskaw to zrobić yourself
            bo u mnie brak nagrywarki, znajduje się ona u niezaprzyjaźnionego basisty
            dedmetalowego wink
            • gregkor Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:32
              nikka007 napisała:

> Ale ja nie wiem co Ty posiadasz... W sprawie płytki proszę kontaktować się z
              > Tadeuszem Ydolem, ale jakbyś chciał przegrać to bądź łaskaw to zrobić
              yourself
              > bo u mnie brak nagrywarki, znajduje się ona u niezaprzyjaźnionego basisty
              > dedmetalowego wink

Napisz mi w skrócie co lubisz ......
              • nikka007 Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:38
                Depeche Mode,Depeche Mode, Depeche Mode smile)))))))))
                No dobra: Danzig, Metallica, Miles Davis, Jane's Addiction, klimaty takie jak
                Amon Tobin, Tortoise, Bjork, Massive Attack, Muse, Recoil, David Bowie, Nine
                Inch Nails, Joy Division, coś co jest jazzujące i elektroniczne itd itd, nie
                mam siły walić w klawisze
                • gregkor Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:48
                  nikka007 napisała:

> Depeche Mode,Depeche Mode, Depeche Mode smile)))))))))
                  > No dobra: Danzig, Metallica, Miles Davis, Jane's Addiction, klimaty takie jak
                  > Amon Tobin, Tortoise, Bjork, Massive Attack, Muse, Recoil, David Bowie, Nine
                  > Inch Nails, Joy Division, coś co jest jazzujące i elektroniczne itd itd, nie
                  > mam siły walić w klawisze

ok już coś wymyślę........mam tego troche zwłaszcza jazzującej elektroniki...
                  • nikka007 Re: Przestalismy sciemniac 07.02.03, 15:56
                    Możliwe że ja to mam, bo dużo rzeczy mam nieprzesłuchanych.Ale będę baaaardzo
                    wdzięczna smile
      • madee1 Re: Przestaliśmy ściemniać 07.02.03, 15:26
        Nie wiem, czy po tej zgryźliwej uwadze starszego brata Piżmak mu w ogóle
        przekaże te płyty... Dobrze, że mój starszy brat się tutaj nie udziela bo też
        pewnie skomentowałby mój inteligentny wyraz twarzy...

By the way, Gregkor, a co mi przyniesiesz? wink
        • gregkor Re: Przestaliśmy ściemniać 07.02.03, 15:29
          madee1 napisała:

> Nie wiem, czy po tej zgryźliwej uwadze starszego brata Piżmak mu w ogóle
          > przekaże te płyty... Dobrze, że mój starszy brat się tutaj nie udziela bo też
          > pewnie skomentowałby mój inteligentny wyraz twarzy...
          >
          > By the way, Gregkor, a co mi przyniesiesz? wink

Pewnie masz na myśli te dwa punkty......a co chcesz?

p.s.
          Też Ci mogę coś nagrać....

pozdr
        • pizmak31 Re: Przestaliśmy ściemniać 07.02.03, 15:30
          Wiesz, Madee, mam czasami takie watpliwosci, po co w ogole sa starsi bracia?
          Zeby przykre rzeczy mowic mlodszym siostrom, ktore ledwie co weszly w wiek
          dojrzewania?
          • cze67 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 07.02.03, 15:32
            pizmak31 napisa?a:

> Wiesz, Madee, mam czasami takie watpliwosci, po co w ogole sa starsi bracia?
            > Zeby przykre rzeczy mowic mlodszym siostrom, ktore ledwie co weszly w wiek
            > dojrzewania?

Chodzilo Ci oczywiscie o wiek pokwitania...
            • gregkor Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 07.02.03, 15:33
              cze67 napisał:

> pizmak31 napisa?a:
              >
              > > Wiesz, Madee, mam czasami takie watpliwosci, po co w ogole sa starsi braci
              > a?
              > > Zeby przykre rzeczy mowic mlodszym siostrom, ktore ledwie co weszly w wiek
              >
              > > dojrzewania?
              >
              > Chodzilo Ci oczywiscie o wiek pokwitania...

Chyba pokwitowania...
              • madee1 Re: Przestaliśmy ściemniać 07.02.03, 15:39
                Gregkorku, byłoby super jakbyś przegrał mi jedną ze swoich jazzowych płyt, bo
                podejrzewam, że mnóstwo z tego jest warte poznania a ja sama za nic tego nie
                odkryję... I wtedy będę mogła Ci coś zawdzięczać... Co prawda, będę musiała
                przestać Ci dokuczać z tymi punktami ale trudno, znajdę coś innego... wink
                • gregkor Re: Przestaliśmy ściemniać 07.02.03, 15:50
                  madee1 napisała:

> Gregkorku, byłoby super jakbyś przegrał mi jedną ze swoich jazzowych płyt, bo
                  > podejrzewam, że mnóstwo z tego jest warte poznania a ja sama za nic tego nie
                  > odkryję... I wtedy będę mogła Ci coś zawdzięczać... Co prawda, będę musiała
                  > przestać Ci dokuczać z tymi punktami ale trudno, znajdę coś innego... wink

ok tobie też coś nagram...no problem...jak wiesz jestem otwarty na
                  dokuczania....
            • martolka Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 07.02.03, 16:13
              cze67 napisał:

> Chodzilo Ci oczywiscie o wiek pokwitania...

Ty uważaj co piszesz, kolego. No. (tu następuje grożenie palcem)
              • n_eska71 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 07.02.03, 19:05
                martolka napisała:

> cze67 napisał:
                >
                > > Chodzilo Ci oczywiscie o wiek pokwitania...
                >
                > Ty uważaj co piszesz, kolego. No. (tu następuje grożenie palcem)

Martolka popieram!
                Żeby to było ostatni raz Cze !!! ( tu nstępuje grożenie palcem połączone
                z wymownym kiwnięciem głową i zmarszczeniem brwi )
                • teddy4 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:05
                  Przyjdę na pewno. Będę bez samochodu i nikogo nie odwiozę a co.....smile))))
                  • nikka007 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:09
                    Piknie. A mnie raczej nie będzie
                    • ilhan Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:13
                      nikka007 napisała:

> Piknie. A mnie raczej nie będzie
                      A mnie raczej tak, choć nigdy nic nie wiadomo... smile
                      No więc, niestety, raczej nie padnie mit o Ronanie, nad czym boleję...
                      • nikka007 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:15
                        A nie, w takiej sytuacji nawiedzę Dżazgot osobiście, bądź wyślę szpiega tongue_out
                        • ilhan Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:25
                          nikka007 napisała:

> A nie, w takiej sytuacji nawiedzę Dżazgot osobiście, bądź wyślę szpiega tongue_out
                          Z aparatem? smile
                          Eee, lepiej nawiedź sama...
                          • nikka007 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:28
                            Jak zobaczysz dorodną dziewczynę rudą, w różowym sweterku i koszulce Slayera-
                            to będzie mój szpieg.
                            Jeśli jednak przyjdzie posępna, czarnowłosa starsza pani w równie niepoważnej
                            koszulce i tanim winem w łapie- bankowo ja wink)))))
                            • ilhan Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:37
                              nikka007 napisała:

> Jak zobaczysz dorodną dziewczynę rudą, w różowym sweterku i koszulce Slayera-
                              > to będzie mój szpieg.
                              > Jeśli jednak przyjdzie posępna, czarnowłosa starsza pani w równie niepoważnej
                              > koszulce i tanim winem w łapie- bankowo ja wink)))))

Aha. Ja właśnie naszykowałem sobie moje T-shirty z Take That i Craigiem
                              Davidem, ale jeszcze nie wiem który wybiorę. No ale, jakby co, to poznasz mnie
                              po żelu na włosach.
                              • nikka007 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:43
                                Nie bądź synu bezczelny. Nie noszę nic innego bo nie jestem jeszcze poważną
                                matroną. Ja wzoruję się na moim nowym koledze, który nie zdejmuje jak sądzę
                                koszulki pewnej traszszszmetalowej grupy smile
                                • ilhan Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:49
                                  nikka007 napisała:

> synu
                                  Że jak??? smile

> Nie noszę nic innego bo nie jestem jeszcze poważną
                                  > matroną. Ja wzoruję się na moim nowym koledze, który nie zdejmuje jak sądzę
                                  > koszulki pewnej traszszszmetalowej grupy smile
                                  Czyli prawdziwi ziomale, gdybyś była ziomalem jak oni, powiedzieliby, że z
                                  Ciebie xeroboy wink))
                                  • nikka007 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:51
                                    Kserówka, ziomalu Ronanie
                                    • ilhan Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:54
                                      nikka007 napisała:

> Kserówka, ziomalu Ronanie
                                      Chyba ILhanie...
                                      • teddy4 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:55
                                        ilhan napisał:

> nikka007 napisała:
                                        >
                                        > > Kserówka, ziomalu Ronanie
                                        > Chyba ILhanie...

Bo przyjdzie Coal i Wam naj.....!!!
                                        • nikka007 Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 19:59
                                          A my naj*** Coalowi tongue_outPP
                                          • ilhan Re: Przestalis´my s´ciemniac´ 08.02.03, 20:03
                                            nikka007 napisała:

> A my naj*** Coalowi tongue_outPP

Ba!
                                            • vulture ojej już niedziela 09.02.03, 11:30
                                              Ilhan, młodszy bracie, dasz po prostu Coalowi plakat Kelly Osbourne smile
                                              • Gość: nikka Re: ojej już niedziela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 11:32
                                                A może Jacka O.?
                                                pozdr
                                              • ilhan Re: ojej już niedziela 09.02.03, 18:04
                                                vulture napisał:

> Ilhan, młodszy bracie, dasz po prostu Coalowi plakat Kelly Osbourne smile

No nie wiem czy aż tak bardzo mi zalazł za skórę... wink)
    • Gość: nefil Re: Przestalismy sciemniac IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.02.03, 19:21
      Zawsze robicie spotkania, wtedy kiedy czasu nie mam, to jakis spisek? No, ale
      pewnie ktos z was na Siostrach 8- kwietnia beedzie
      • Gość: manu Re: Przestalismy sciemniac IP: *.dialup.warszawa.pl 08.02.03, 21:12
        Gość portalu: nefil napisał(a):

> Zawsze robicie spotkania, wtedy kiedy czasu nie mam, to jakis spisek? No, ale
        > pewnie ktos z was na Siostrach 8- kwietnia beedzie
        I tak by Cie olali, tu juz sie zrobilo towarzystwo wzajemnej adoracji, a co to
        oznacza to poczytaj sobie w kazdej ksiazce psychologicznej sad
        • martolka Re: Przestalismy sciemniac 08.02.03, 21:26
          Gość portalu: manu napisał(a):
          > I tak by Cie olali, tu juz sie zrobilo towarzystwo wzajemnej adoracji,

Manu, nieprawda. Ja z miłą chęcia obejrzę nowe twarze, i na pewno nie będę
          nikogo 'olewać'.

(btw. good son naprawdę się ucieszył, że uznałeś go za kultowego forumowicza;
          zresztą gdzieś tam na wątku o telenoweli podziękował - po swojemu co prawda smile)
          • Gość: manu Re: Przestalismy sciemniac IP: *.dialup.warszawa.pl 09.02.03, 13:22
            martolka napisała:

> Gość portalu: manu napisał(a):
            > > I tak by Cie olali, tu juz sie zrobilo towarzystwo wzajemnej adoracji,
            >
            > Manu, nieprawda. Ja z miłą chęcia obejrzę nowe twarze, i na pewno nie będę
            > nikogo 'olewać'.
            >
            Mnie nie pocieszaj, Martoleczku, pociesz Nefila albo h8reda, bo to oni IMHO
            chce sie wkupic w laski bandy Teddyego (YMMV)
            Nie odnos moich postow do siebie- Ty akurat jestes baaardzo w porzadku, cieplo
            az bije od Ciebie. tak3mac!
            • pizmak31 Re: Przestalismy sciemniac 09.02.03, 15:06
              jako inspiratorka spotkania jutrzejszego w Jazzzzzzzzzzzgocie, stanowczo
              protestuje protestuje przeciwko mowieniu o nas jako o Towarzystwie Wzajemnej
              Adoracji. jakby tak bylo to bysmy sobie nawzajem wysylali malie na skrzynki
              prywatne i umawiali sie bez udzialu opinii publicznej. A jak robimy to otwarcie
              to znaczy, ze kazdy moze przyjsc i bedzie mile widziany, wiec, manu, prosze
              Cie, nie bierz nas za tych kim nie jestesmy. Chyba, ze chcesz o tym pogadac,
              jak mowia psychologowie.... Pozdrawiam.
            • Gość: nikka007 Re: Przestalismy sciemniac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 19:20
              Co to jest banda Teddy'ego i czy oznacza to jakąś orgię ? wink
              • ilhan Re: Przestalismy sciemniac 09.02.03, 19:37
                Gość portalu: nikka007 napisał(a):

> Co to jest banda Teddy'ego i czy oznacza to jakąś orgię ? wink

Też tak pomyślałem, szczególnie że tam było o jakichś laskach
                jeszcze... "Laski bandy Teddy'ego", o, tak chyba... wink)))))
                A tak poważnie to nie wiem o co znowu chodzi z tym towarzystwem wzajemnej
                adoracji. Czy ktoś tu wprowadza jakieś podziały albo kogoś dyskryminuje???
                Niech ktoś może spróbuje to wytłumaczyć i napisać dlaczego tak go to boli, może
                wówczas to pojmę...
                • vulture Re: Przestalismy sciemniac 09.02.03, 22:09
                  No dobra. To ja się też odezwę. Czy komuś przeszkadza to, że kilka osób się
                  postanowiło lepiej poznać, znalazło wspólny język i utrzymuje ze sobą kontakt?
                  Jeśli tak, to polecam odwiedzenie specjalisty, a jeśli nie, z przyjemnością
                  poznam nowe twarze - ja będę. Znak rozpoznawczy: nie będę miał koszulki z
                  Philem Collinsem.
                  • teddy4 Do Manu 09.02.03, 22:54
                    Manu - w "mojej bandzie" jest jeszcze sporo miejsca. Zapraszamy.smile))))
            • homohedonistus Re: Przestalismy sciemniac 10.02.03, 01:12
              Banda Teddy'ego? Podaj nazwiska, a zaraz ich zlikwidujemy...
            • martolka manu 10.02.03, 11:00
              Gość portalu: manu napisał(a):

> Nie odnos moich postow do siebie- Ty akurat jestes baaardzo w porzadku,
              cieplo
              > az bije od Ciebie. tak3mac!

Nawet jeśli to ironia to ja i tak, hehe, się nie obrażę, bo lubię ludzi
              ironicznych. Wręcz przepadam.
              A jeśli nie ironia, tym bardziej miło mi.
    • Gość: gonitwa Re: Przestalismy sciemniac IP: *.chello.pl 10.02.03, 03:54
      Kochane TWA wink - życzę Wam udanej imprezki i pozdrawiam smile))
    • gregkor Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 12:33
      Kto się w końcu wybiera? No bo ja będę....................
      • nikka007 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 12:40
        Ja też będę z Air Jazz Quartetem i koleżanką smile
        • ilhan Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 12:43
          No i ja, raczej...
        • madee1 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 12:47
          Na czacie wczoraj usiłowaliśmy to ustalić, no i wychodzi, że: Piżmak, Nikka
          (+koleżanka), Teddy, Vulture, Ilhan (ale on jeszcze strzela jakieś fochy więc
          nie wiadomo), Janek0, Jack (jak ruszy tyłek z Ożarowa), Martolka (tak?), ja,
          nie wiadomo co z Jaśkiem666, no i więcej grzechów nie pamiętam. Oczywiście
          lista gości nie jest zamknięta...smile
          • martolka Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 12:52
            madee1 napisała:

>Martolka (tak?)

martolka tak
          • nikka007 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 12:52
            Jan Trzyszustki jest chory...
          • ilhan Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 13:08
            madee1 napisała:

> Ilhan (ale on jeszcze strzela jakieś fochy więc nie wiadomo)
            Ja fochy??? Eee tam... smile)
            • gregkor Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 13:39
              ilhan napisał:

> madee1 napisała:
              >
              > > Ilhan (ale on jeszcze strzela jakieś fochy więc nie wiadomo)
              > Ja fochy??? Eee tam... smile)
              >
              No Ilhan bo Cię wydam Krzyżakom....
              • pizmak31 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 13:42
                ja bede. W stroju organizacyjnym.
                • Gość: wnusia_nikusia Re: no to kto będzie....? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 13:59
                  Czyli w babcinym szlafroku???
                  • pizmak31 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 14:08
                    Zobaczysz, wnuczka, jak sie ubieraja prawdziwe rockowe babcie. Krotka kiecka i
                    lsniace dlugie czarnne kozaki na obcasach do nieba ostrych jak sztyblety .....
                    • Gość: Twoja_wnusia Re: no to kto będzie....? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 15:02
                      Uuuuu!!!
                      Twoja wnuczka Nikkita ubierze się jednak jak porządna wioskowa dziewoja czyli w
                      koszulkę NIN smile i adidaski
                      • pizmak31 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 15:05
                        Juniorki, dziecko, juniorki, zadne tam adidaski....
                        • Gość: Nikkita Re: no to kto będzie....? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 15:07
                          Yyyy, u nas na bazarze w mieścinie pod Wawką juniorek nie prowadzą smile
                          • pizmak31 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 15:11
                            Babcia Ci kupi, ale najpierw idz do spowiedzi swietej....
                            • nikka007 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 15:13
                              Nie da rady.Moje zdjęcie wisi na dzrzwiach kościoła z podpisem: tej pani nie
                              obsługujemy wink
                              Natomiast mogę Ci babciu kotleta usmażyć czy coś...
                              Chcę juniorki, cokolwiek to jest.Albo chociaż czekoladę...
                              • pizmak31 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 15:20
                                Dziecko, babcia jest nowoczesna, wiec te kotlety, ktore je, moga byc co
                                najwyzej z marchwi albo selera, ale mozesz mi usmazyc, bardzo prosze. A
                                juniorki to takie buty na niskim obcasie co wszystkie dziewczeta latem nosily
                                do dzinsowych spodnic do polowy lydki. Obryzdliwe. Ale co to ma wspolnego z
                                forum muzyka?
                                • nikka007 Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 15:24
                                  Czy wy wszyscy oszaleliście??? Wegetarianie grrr.
                                  To nie ma nic wspólnego z forum muzyka, natomiast dużo wspólnego z TWA wink)))
                • gregkor Re: no to kto będzie....? 10.02.03, 14:07
                  pizmak31 napisała:

> ja bede. W stroju organizacyjnym.

Ja założę szarfę w kolorze szafirowym.....
                  • vulture ja bendem 10.02.03, 16:16
                    A ja nie zrobię zwrotu, więc też się jakoś ubiorę... zimno, cholera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka