Gość: student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 21:32 Witam wszystkich zwoleników zespołu Ich Troje, ludzie oni są po prostu the best Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 22:57 Gość portalu: student napisał(a): > Witam wszystkich zwoleników zespołu Ich Troje, ludzie oni są po prostu the > best Sie wie!! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 22:59 loveletter napisał: > Sie wie!! Loveletter - wydało się że jesteś No.1 Fan Of Mister Red Head And His Pathetic Companions Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:03 laurka1 napisała: > loveletter napisał: > > Sie wie!! > > Loveletter - wydało się że jesteś No.1 Fan Of Mister Red Head And His Pathetic > Companions Sie wie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.116.* 03.03.03, 23:05 Wiadomo...nie mam nic naprzeciw... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:10 Yo, Michał rulez, joł, joł. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:13 vulture napisał: > Yo, Michał rulez, joł, joł. A jednak ten vulture to czasem coś z sensem zagaii!! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.03, 23:20 siure ze red head rulez - a teraz jadę do Rygi (bynajmniej nie aby jako fan) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.03, 10:09 Są zajebiści. Wczoraj widziałem fragment jakiego programu na TVN i musze stwierdzić, że Michał W. to ostoja wspólczesnej inteligancji. Tak trzymaj, powodzenia na konkursie Eurowizji, dajcie czadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dop.krakow.pl 04.03.03, 10:30 a tak serio to sobie jaja robicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Jak to jaja?? 04.03.03, 10:41 Michał jest z miasta w którym się urodziłem i żyje, i lokalny patriotyzm nakazuje mi złego słowa o nim nie powiedzieć, więc nie mówię, a mówię dobre, więc powtórze, Ich 3 są zajebisci... Urzywając oczywiscie słownictwa w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Jak to jaja?? 04.03.03, 10:53 Słownictwo rozumiem, że made by MW, a ortografii to czyjej "urzywasz"? To samo źródło? Nie odpowiadaj, tak tylko pytam) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Odpowiem, lubie odpowiadać 04.03.03, 11:03 Ortografia moja własna, niechlujstwo i pochopność. Jakoś mam tak, że jak piszę to nie zwracam uwagi jak piszę, a później mi się nie chce sprawdzać. A Ich 3 to i tak zajebisty zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Odpowiem, lubie odpowiadać 04.03.03, 11:16 aric napisał: > A Ich 3 to i tak zajebisty zespół. Proszę, proszę: prorok jaki czy co?))) Nawiasem mówiąc: a pan Stomma w Polityce tak usilnie prosił, coby nie używać słowa "zajebiście" I co młodzieży? pozdr, ksywa Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Odpowiem, lubie odpowiadać 04.03.03, 12:26 No dobra, juz nie będę, ogólnie to wolę inne slowa, ale tak lubię ich 3, że nie mogłem sie powstrzymać od używania ulubionego zweotu Michała W. A co do młodzieży to miło było, że jeszcze czasem ktos mnie tak okresli.)) Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Odpowiem, lubie odpowiadać IP: *.dop.krakow.pl 04.03.03, 13:35 ale tak serio to sobie robisz jaja ??? bo jak nie to Ci umyje jeze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dobra, przyznam się 04.03.03, 14:16 Taki gość stał nade mna z pałą i kazał mi wypisywać głupoty. Ale przynajmniej postanowiłem, że juz dam spokój Michasiowi. Życzę mu szczęścia, bo smutne było jego życie, i należy mu spółczuc. Chociaż zawsze bede miał jedna prośbe do Niego. Niech zarobi sobie tyle pieniążków, że wyjedzie sobie na Bora Bora, założy knajpke, żyje sobie z procentów i niech już więcej nie nagrywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 Re: Dobra, przyznam się 04.03.03, 18:27 Ich 3 beda do tej pory az ktos bedzie chcial ich sluchac, a taki ktos niestety sie zawsze znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sellma Re: Dobra, przyznam się 04.03.03, 19:35 A ja nic nie wiem, co to Ich 3. Chociaz majaczy mi jakas melodia i tytul "Nastroje". To ich? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.03, 19:39 Taaa... czy to już nie czas na Ich Troje symfonicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Ich Troje ....THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pustki.gdynia.pl 04.03.03, 19:54 MICHAŁŁŁŁŁŁŁŁL!!!! AUUUU!!!!! jaki ten zespol jest boski!!!!! polsat tvn tvp1 tvp2 tvp3 razem wziete. w ogole cycuś! Odpowiedz Link Zgłoś