Gość: PRZEMEKN1 IP: 213.25.229.* 05.03.03, 12:10 NARESZCIE!! JUZ NIE MOGŁEM SIE DOCZEKAC TAKA GWIAZDA W POLSCE. NO I MAM NADZIEJA ZE PŁYTA BEDZIE DOBRA JA I KILKASET FANÓW IRONÓW W POLSCE BEDZIE TAM NA PEWNO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boor Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 15:39 Wreszcie Ironi! Up the IRONS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 16:54 "Przypomnijmy, zespół Iron Maiden wystąpił po raz ostatni w Polsce w czerwcu 2000 roku. Grupa zagrała wówczas dwa koncerty (w Katowicach i Warszawie) w ramach trasy promującej album "Brave New World"." NO WLASNIE , 2 koncerty ,a teraz tylko jeden. Jak zwykle znienawidzona przez reszte kraju Warszawa jest pokrzywdzona.Do dupy z czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 26.03.03, 09:32 mam nadzieję, że nie tylko kilkuset fanów się pojawi, bo może nie być koncertu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 14:57 Spokojnie, Spodek będzie wyprzedany. \m/ A dlaczego jeden koncert? Bo to trasa "best of, a nie promująca nowy album. Maideni wrócą do Europy z albumową trasą najprawdopodobniej pod koniec tego lub na początku przyszłego roku. Do zobaczenia w Spodku, w Zlinie i może gdzieś jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 25.04.03, 22:13 To warszawka jest do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:25 Gość portalu: krakówrulez! napisał(a): > To warszawka jest do dupy! Co ,jakies kompleksiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 26.04.03, 13:56 Gość portalu: Lukas napisał(a): > Gość portalu: krakówrulez! napisał(a): > > > To warszawka jest do dupy! > > Co ,jakies kompleksiki? Jak tu mieć "kompleksiki", mieszkając w tak pięknym mieście jak Kraków! Wiem, że mamy tu tylko jedną, taką sobie Halę Wisły... Ale Ironi nie wiedzą co tracą, nieodwiedzając Krakowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:14 Gość portalu: krakówrulez! napisał(a): > Jak tu mieć "kompleksiki", mieszkając w tak pięknym mieście jak Kraków! Wiem, > że mamy tu tylko jedną, taką sobie Halę Wisły... Ale Ironi nie wiedzą co tracą, > > nieodwiedzając Krakowa!!! No dobrze ,ale po co "warszawka jest do dupy" wypisywac? Czy ja cos pisze o Twoim miescie? Jak mi sie podoba jakies miejsce ,to nie wypisuje o innym ,ze jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 27.04.03, 00:11 Drogi Lucasie, Kraków z Warszawą "żrą się" od wieków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 12:52 Gość portalu: krakówrulez! napisał(a): > Drogi Lucasie, Kraków z Warszawą "żrą się" od wieków.... Ale po co to kontynuowac? Szczegolnie na forum "muzyka"....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 02.05.03, 16:01 No, tak, jak mówi stare porzekadło: muzyka łagodzi obyczaje, a zwłaszcza muzyka Ironów... Ale nadal myślę, że powinni do nas kiedyś wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 19:47 Gość portalu: krakówrulez! napisał(a): > Ale nadal myślę, że powinni do nas kiedyś wpaść. Nie ma nic przeciwko ,ale dzien pozniej (albo wczesniej) niech wpadna do Warszawy : -) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 02.05.03, 23:12 Gość portalu: Lukas napisał(a): > Gość portalu: krakówrulez! napisał(a): > > > > Ale nadal myślę, że powinni do nas kiedyś wpaść. > > > Nie ma nic przeciwko ,ale dzien pozniej (albo wczesniej) niech wpadna do > Warszawy : -) To porwijmy ich i sami zorganizujmy im world toura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 15:35 > > To porwijmy ich i sami zorganizujmy im world toura! Obowiazkowo np. 10 koncertow w Polsce - zeby kazdy fan mial w miare blisko ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 03.05.03, 17:40 Gość portalu: Lukas napisał(a): > > > > > To porwijmy ich i sami zorganizujmy im world toura! > > Obowiazkowo np. 10 koncertow w Polsce - zeby kazdy fan mial w miare blisko :- ) > ) Zgadzam się w stu procentach! Od teraz będą "Ajron Mejden" i będą dawać 10 koncertów w Polsce! Żadne tam Rio, czy Donington! Tylko "Lajv After Deth in Warszawa", "Rok in Kraków", "E Rial Lajv/Ded Łan in Katowice". ))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Iron Maiden w Spodku 31.03.03, 16:18 a czy ktoś wie coś o tym gościu specjalnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTOSZ Re: Iron Maiden w Spodku IP: 62.233.196.* 31.03.03, 17:23 moje życie i tchnienie ponownie w Polsce, szkoda tylko,że nie zagrają koncertu w Warszawie,chociaż Katowice i tak są o rzut beretem. PRZYBYWAJCIE LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slash Re: Iron Maiden w Spodku IP: 195.205.74.* 11.04.03, 12:18 UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 11.04.03, 13:22 to po prostu heavy metal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 17.04.03, 17:10 kiedy nowa płyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta21 Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.03, 11:37 chyba we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.sklep-behringer.pl 22.04.03, 10:51 A ja juz bilet mam ) Lezy sobie i czeka w szufladzie! Na ostatnim koncercie w 2000 na Torwarze bylem i trzeba sie wybrac ponownie. Yeah. CU soon Eddie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gun Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 22.04.03, 12:25 nie wiem co widzicie w tej muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irron Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 25.04.03, 22:23 Jestem ciekawa czego słuchasz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ironka Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.04.03, 18:15 Szkoda, że bedą tylko w Spodku. powinni przyjechać do Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMTO Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 23.04.03, 09:36 A DLACZEGO DO WARSZAWY - NIE CHCE CI SIĘ RUSZYĆ DO KATOWIC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 16:10 Gość portalu: MAMTO napisał(a): > A DLACZEGO DO WARSZAWY - NIE CHCE CI SIĘ RUSZYĆ DO KATOWIC? Aha ,znow sie zaczyna......Powinni zagrac zarowno w Katowicach jak i w Warszawie ,zeby nie trzeba bylo jezdzic na drugi koniec Polski (jak ktos jest np. z Gdanska). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamto Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 25.04.03, 11:48 spodek to najlepsza polska sala na koncert rockowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:22 Gość portalu: mamto napisał(a): > spodek to najlepsza polska sala na koncert rockowy Torwar nie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irron Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 25.04.03, 22:28 Ja obstawiam Halę Wisły w Krakowie! Może nie jest to obiekt tej klasy co Spodek, ale Black Sabbath jakoś mógł tu wystąpić, więc czemu nie Ironi? Ale i tak idę do Spodka........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irronnica Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 29.04.03, 15:50 Iron Maiden to świetna kapela i nie zależnie od tego, gdzie grają zawsze brzmią niepowtarzalnie i świetnie!!!!!! Do zobaczenia w Spodku 3.6.2003!!! UP THE IRONS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irronnmanka Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 01.05.03, 22:42 UP THE IRONS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rablade Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.toya.net.pl 02.05.03, 21:22 Ironi w KAtowicach!!! I ja tam będę!!! Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 06.05.03, 22:15 Hej! NIe dajcie temu wątkowi umrzeć! Piszcie coś! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 07.05.03, 09:41 iron maiden to trupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 22:13 Gość portalu: kylie napisał(a): > iron maiden to trupy Ty tez juz jestes trupem....Eddie cie dorwie, HAHAHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edłardo Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 08.05.03, 15:07 Gość portalu: kylie napisał(a): > iron maiden to trupy Nie-trupy, to takie dwudziestoletnie głupki z kompleksem niższości wymalowanym na twarzach, nieskażonych najmniejszym śladem jakiejkolwiek myśli, co to wyją jak nienormalni i oni są super, co? No, to gratulacje. P.S.Edward the Great po Ciebie przyjdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 09.05.03, 12:12 a irony to niby tacy wielcy myśliciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edłardo Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 10.05.03, 17:20 Gość portalu: kylie napisał(a): > a irony to niby tacy wielcy myśliciele? Może i nie wielcy z nich myśliciele, ale jak weźmiesz jakiś ich tekst do ręki i sobie go przeczytasz, to powinien dać Ci trochę do myślenia. W ogóle, to muzyka chyba polega na tym, żeby wzbudzać w słuchaczu jakieś głębsze emocj i przemyślenia. A Ironi nie śpiewają o kwiatuszkach, słoneczkach, o tym jaki ten świat jest pełen miłości i o innych tego typu pierdołach, którymi raczą nas pseudo-artyści, którym w głowie tylko bycie "na fali" i na pierwszych stronach bezwartościowych pisemek dla młodzieży ograniczonej intelektualnie, typu "Bravo". W tekstach Iron Maiden jest dużo więcej więcej prawd życiowych niż w takim gównie, którego wszędzie pełno. Ironi to klasyka rocka i chyba czymś musieli sobie zasłużyć na to miano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edłardo Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 28.05.03, 19:14 O, widzę, że kylie poddała się bezwalki ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Sprzedam 2 bilety!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 00:28 Moge ci sprzedac 2 bilety na ten koncert Sektor niebieski, rząd 2 Cena do ustalenia ( jestem sklonna do duzych upustów Kontakt: Dorota_17@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 17:54 UP THE IRON`S!!! to juz jutro .Mam nadzieje ze koncert bedzie swietny .pozdrowienia dla tych których nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.sklep-behringer.pl 03.06.03, 12:40 jeszcze 2 godziny i wsiadam do pociagu! jeszcze 8 godzin i bedzie.. wiadomo co I cant wait anymore! Odpowiedz Link Zgłoś