Dodaj do ulubionych

Iron Maiden w Spodku

IP: 213.25.229.* 05.03.03, 12:10
NARESZCIE!! JUZ NIE MOGŁEM SIE DOCZEKAC TAKA GWIAZDA W POLSCE.
NO I MAM NADZIEJA ZE PŁYTA BEDZIE DOBRA JA I KILKASET FANÓW
IRONÓW W POLSCE BEDZIE TAM NA PEWNO!
Obserwuj wątek
    • Gość: Boor Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 15:39
      Wreszcie Ironi! Up the IRONS!
    • Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 16:54
      "Przypomnijmy, zespół Iron Maiden wystąpił po raz ostatni w Polsce w czerwcu
      2000 roku. Grupa zagrała wówczas dwa koncerty (w Katowicach i Warszawie) w
      ramach trasy promującej album "Brave New World"."

NO WLASNIE , 2 koncerty ,a teraz tylko jeden. Jak zwykle znienawidzona przez
      reszte kraju Warszawa jest pokrzywdzona.Do dupy z czyms takim.
      • Gość: met Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 26.03.03, 09:32
        mam nadzieję, że nie tylko kilkuset fanów się pojawi, bo może nie być koncertu
        • Gość: Robert Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 14:57
          Spokojnie, Spodek będzie wyprzedany. \m/
          A dlaczego jeden koncert? Bo to trasa "best of, a nie promująca
          nowy album. Maideni wrócą do Europy z albumową trasą
          najprawdopodobniej pod koniec tego lub na początku przyszłego
          roku.
          Do zobaczenia w Spodku, w Zlinie i może gdzieś jeszcze!
      • Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 25.04.03, 22:13
        To warszawka jest do dupy!
        • Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:25
          Gość portalu: krakówrulez! napisał(a):

> To warszawka jest do dupy!

Co ,jakies kompleksiki?
          • Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 26.04.03, 13:56
            Gość portalu: Lukas napisał(a):

> Gość portalu: krakówrulez! napisał(a):
            >
            > > To warszawka jest do dupy!
            >
            > Co ,jakies kompleksiki?
            Jak tu mieć "kompleksiki", mieszkając w tak pięknym mieście jak Kraków! Wiem,
            że mamy tu tylko jedną, taką sobie Halę Wisły... Ale Ironi nie wiedzą co tracą,
            nieodwiedzając Krakowa!!!
            • Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:14

> Jak tu mieć "kompleksiki", mieszkając w tak pięknym mieście jak Kraków! Wiem,
              > że mamy tu tylko jedną, taką sobie Halę Wisły... Ale Ironi nie wiedzą co
              tracą,
              >
              > nieodwiedzając Krakowa!!!

No dobrze ,ale po co "warszawka jest do dupy" wypisywac? Czy ja cos pisze o
              Twoim miescie? Jak mi sie podoba jakies miejsce ,to nie wypisuje o innym ,ze
              jest do dupy.
              • Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 27.04.03, 00:11
                Drogi Lucasie, Kraków z Warszawą "żrą się" od wieków.... smile
                • Gość: Lukasz Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 12:52

> Drogi Lucasie, Kraków z Warszawą "żrą się" od wieków.... smile

Ale po co to kontynuowac? Szczegolnie na forum "muzyka".......
                  • Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 02.05.03, 16:01
                    No, tak, jak mówi stare porzekadło: muzyka łagodzi obyczaje, a zwłaszcza
                    muzyka Ironów...
                    Ale nadal myślę, że powinni do nas kiedyś wpaść.smile
                    • Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 19:47

> Ale nadal myślę, że powinni do nas kiedyś wpaść.smile

Nie ma nic przeciwko ,ale dzien pozniej (albo wczesniej) niech wpadna do
                      Warszawy : -)
                      • Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 02.05.03, 23:12

> Gość portalu: krakówrulez! napisał(a):
                        >
                        >
                        > > Ale nadal myślę, że powinni do nas kiedyś wpaść.smile
                        >
                        >
                        > Nie ma nic przeciwko ,ale dzien pozniej (albo wczesniej) niech wpadna do
                        > Warszawy : -)

To porwijmy ich i sami zorganizujmy im world toura! smile
                        • Gość: Lukas Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 15:35

>
                          > To porwijmy ich i sami zorganizujmy im world toura! smile

Obowiazkowo np. 10 koncertow w Polsce - zeby kazdy fan mial w miare blisko smile)
                          • Gość: krakówrulez! Re: Iron Maiden TYLKO w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 03.05.03, 17:40

>
                            > >
                            > > To porwijmy ich i sami zorganizujmy im world toura! smile
                            >
                            > Obowiazkowo np. 10 koncertow w Polsce - zeby kazdy fan mial w miare blisko :-
                            )
                            > )
                            Zgadzam się w stu procentach!
                            Od teraz będą "Ajron Mejden" i będą dawać 10 koncertów w Polsce! Żadne tam Rio,
                            czy Donington!
                            Tylko "Lajv After Deth in Warszawa", "Rok in Kraków", "E Rial Lajv/Ded Łan in
                            Katowice". smile)))
    • yennzfiolkowymioczami Re: Iron Maiden w Spodku 31.03.03, 16:18
      a czy ktoś wie coś o tym gościu specjalnym??
    • Gość: BARTOSZ Re: Iron Maiden w Spodku IP: 62.233.196.* 31.03.03, 17:23
      moje życie i tchnienie ponownie w Polsce, szkoda tylko,że nie
      zagrają koncertu w Warszawie,chociaż Katowice i tak są o rzut
      beretem. PRZYBYWAJCIE LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    • Gość: Slash Re: Iron Maiden w Spodku IP: 195.205.74.* 11.04.03, 12:18
      UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: ma Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 11.04.03, 13:22
        to po prostu heavy metal
        • Gość: mamto Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 17.04.03, 17:10
          kiedy nowa płyta?
          • Gość: marta21 Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.03, 11:37
            chyba we wrześniu
    • Gość: aero Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.sklep-behringer.pl 22.04.03, 10:51
      A ja juz bilet mam smile) Lezy sobie i czeka w szufladzie!
      Na ostatnim koncercie w 2000 na Torwarze bylem i trzeba
      sie wybrac ponownie. Yeah. CU soon Eddie smile
      • Gość: gun Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 22.04.03, 12:25
        nie wiem co widzicie w tej muzyce
        • Gość: irron Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 25.04.03, 22:23
          Jestem ciekawa czego słuchasz.........
    • Gość: Ironka Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.04.03, 18:15
      Szkoda, że bedą tylko w Spodku. powinni przyjechać do Wawy.
      • Gość: MAMTO Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 23.04.03, 09:36
        A DLACZEGO DO WARSZAWY - NIE CHCE CI SIĘ RUSZYĆ DO KATOWIC?
        • Gość: Lukas Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 16:10
          Gość portalu: MAMTO napisał(a):

> A DLACZEGO DO WARSZAWY - NIE CHCE CI SIĘ RUSZYĆ DO KATOWIC?

Aha ,znow sie zaczyna......Powinni zagrac zarowno w Katowicach jak i w
          Warszawie ,zeby nie trzeba bylo jezdzic na drugi koniec Polski (jak ktos jest
          np. z Gdanska).
          • Gość: mamto Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 25.04.03, 11:48
            spodek to najlepsza polska sala na koncert rockowy
            • Gość: Lukas Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 22:22
              Gość portalu: mamto napisał(a):

> spodek to najlepsza polska sala na koncert rockowy

Torwar nie gorszy.
          • Gość: irron Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 25.04.03, 22:28
            Ja obstawiam Halę Wisły w Krakowie! Może nie jest to obiekt tej klasy co
            Spodek, ale Black Sabbath jakoś mógł tu wystąpić, więc czemu nie Ironi? Ale i
            tak idę do Spodka........
    • Gość: irronnica Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 29.04.03, 15:50
      Iron Maiden to świetna kapela i nie zależnie od tego,
      gdzie grają zawsze brzmią niepowtarzalnie i świetnie!!!!!!
      Do zobaczenia w Spodku 3.6.2003!!!
      UP THE IRONS!
    • Gość: irronnmanka Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 01.05.03, 22:42
      UP THE IRONS!
    • Gość: Rablade Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.toya.net.pl 02.05.03, 21:22
      Ironi w KAtowicach!!! I ja tam będę!!! Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kukułka Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 06.05.03, 22:15
      Hej! NIe dajcie temu wątkowi umrzeć!
      Piszcie coś! smile)))
      • Gość: kylie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 07.05.03, 09:41
        iron maiden to trupy
        • Gość: Eddie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 22:13
          Gość portalu: kylie napisał(a):

> iron maiden to trupy

Ty tez juz jestes trupem....Eddie cie dorwie, HAHAHAHAHAHA!
        • Gość: edłardo Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 08.05.03, 15:07

> iron maiden to trupy

Nie-trupy, to takie dwudziestoletnie głupki z kompleksem niższości wymalowanym
          na twarzach, nieskażonych najmniejszym śladem jakiejkolwiek myśli, co to wyją
          jak nienormalni i oni są super, co? No, to gratulacje.

P.S.Edward the Great po Ciebie przyjdzie!!!
          • Gość: kylie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 09.05.03, 12:12
            a irony to niby tacy wielcy myśliciele?
            • Gość: edłardo Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 10.05.03, 17:20

> a irony to niby tacy wielcy myśliciele?

Może i nie wielcy z nich myśliciele, ale jak weźmiesz jakiś ich tekst do ręki i
              sobie go przeczytasz, to powinien dać Ci trochę do myślenia.
              W ogóle, to muzyka chyba polega na tym, żeby wzbudzać w słuchaczu jakieś
              głębsze emocj i przemyślenia. A Ironi nie śpiewają o kwiatuszkach, słoneczkach,
              o tym jaki ten świat jest pełen miłości i o innych tego typu pierdołach,
              którymi raczą nas pseudo-artyści, którym w głowie tylko bycie "na fali" i na
              pierwszych stronach bezwartościowych pisemek dla młodzieży ograniczonej
              intelektualnie, typu "Bravo". W tekstach Iron Maiden jest dużo więcej więcej
              prawd życiowych niż w takim gównie, którego wszędzie pełno.
              Ironi to klasyka rocka i chyba czymś musieli sobie zasłużyć na to miano.
              • Gość: edłardo Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.ghnet.pl / 192.168.13.* 28.05.03, 19:14
                O, widzę, że kylie poddała się bezwalki smile)
    • Gość: Dorota Sprzedam 2 bilety!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 00:28
      Moge ci sprzedac 2 bilety na ten koncert smile
      Sektor niebieski, rząd 2 smile
      Cena do ustalenia ( jestem sklonna do duzych upustów smile
      Kontakt: Dorota_17@poczta.onet.pl
    • Gość: Eddie Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 17:54
      UP THE IRON`S!!! to juz jutro .Mam nadzieje ze koncert bedzie
      swietny .pozdrowienia dla tych których nie bedzie wink
    • Gość: aero Re: Iron Maiden w Spodku IP: *.sklep-behringer.pl 03.06.03, 12:40
      jeszcze 2 godziny i wsiadam do pociagu! smile
      jeszcze 8 godzin i bedzie.. wiadomo co smile
      I cant wait anymore!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka