14.09.06, 23:28
Hej! Sluchajcie IIIPR w piatek od 22. W audycji P.Stelmacha bedzie wywiad z
Pet Shop Boys!
Obserwuj wątek
    • verybilingual Re: III PR 15.09.06, 10:41
      Dzięki na niusa (ostatnio nie słuchałem 3) Mam nadzieję że będzie coś więcej
      niż w gazecie...i mam nadzieję że wreszcie, po raz pierwszy, usłyszę jakiś
      singiel/piosenkę z nowej płyty w radiu smile
    • verybilingual Re: III PR 15.09.06, 21:46
      Już tylko minuty big_grin

PS - tak naprawdę napisałem tego posta by zadać to pytanie:
      Kim do cholery jest ta Helenka, co ma taki cieniutki głosik że jej w ogóle tam
      nie słychać i kim ona własciwie jest w tym radiu to samo tyczy się tej babki z
      Holandii??
      • kentalie Re: III PR 15.09.06, 22:02
        Też ją słyszałam - cienizna!!! ale musiała być chyba dobra w czymś innym, jak
        ją wzięli do studia winkNa koncert by się nie nadawała
        • eliks Re: III PR 15.09.06, 22:14
          moglaby spiewac Before...
    • kentalie Re: III PR 15.09.06, 22:17
      A tak w ogóle to o co chodzi z tym wywiadem - to jakaś wielka lipa - te parę
      sekund na początku i dwa kawałki to miało być wszystko????????
      • dafio1 Re: III PR 15.09.06, 22:25
        Przecież to cały czas TRWA.Teraz leci IT'S A SIN.
        • eliks Re: III PR 15.09.06, 22:58
          sympatyczne. klasyka i Fundamental.

pytanie do wszystkich: kiedy ostatnio slyszeliscie w radiu Paninaroooo, o! oo!
          o! ?
          • ralph24 Re: III PR 16.09.06, 00:10
            Hej!Helen to gosciowa ktora ma ok 30ki i (tak jak Alina Dragan, korespondentka z
            Amsterdamu)jest legendą Listy Przebojow Niedzwiedzia, wiec z szacunkiem!wink) Co
            do wywiadu, brawa dla Stelmacha za ciekawe pytania! Bardzo zaciekawilo mnie
            pytanie o Boga i odpowiedz Neilawink No i historia powstania I Made My
            Excuses...Ciekwe. Wreszcie cos wiecej, a nie w kolko temat o tym co chcieli
            powiedziec przez IWS..No i przemilo bylo uslyszec wszystkie te kawalki w radiu!big_grin
            • acidpet Re: III PR 16.09.06, 06:11
              Hej
              Nie moglem sluchac tego wywiadu czy ktos moglby jakies najciekawsze momenty
              opisac. Bardzo mi na tym zalezy!
              • verybilingual Re: III PR 16.09.06, 06:27
                Hmm legenda i to 30 letnia, ja myślałem że to jakaś mała dziewczynka zaproszona
                do studia by losować nagrody big_grin

Propo ciekawszych momentów:
                Jak dla mnie była to historia o powstaniu okładki do Actually (nie mam
                Literally, więc jakoś nie miałem okazji poczytać, bo pewnie tam było...)
                Zespół skończył pracę nad albumem, ale została okładka i facet odpowiedzialny
                za to był po prostu załamany, zostało mniej niż miesiąc do premiery płyty...
                W czasie nagrywania What Have I....zostało zrobione zdjęcie na którym Neil
                ziewa a Chris jest nieźle wkurzony (jak to określił Stelmach, choć czy on jest
                wkurzony??) Ostatecznie okazało się to podobno genialnym pomysłem dodano białe
                tło i wyszła okładka smile
                • j.wojak Actually 19.09.06, 09:49
                  verybilingual napisał:

> Propo ciekawszych momentów:
                  > Jak dla mnie była to historia o powstaniu okładki do Actually (nie mam
                  > Literally, więc jakoś nie miałem okazji poczytać, bo pewnie tam było...)

Zdaje się, że jest o tym mowa w książeczce dołączonej do reedycji Actually
                  (właściwie "Pet Shop Boys, actually"). Mówili, że to legendarny album- zgadzam
                  się. B. go lubię.
              • verybilingual Re: III PR 16.09.06, 06:29
                Zapomniałem dodać, że niestety taki godzinny program na kilka lat to trochę
                mało, ale lepsze niż nic, prawda? Godzina z PSB niestety wydawała mi się
                półgodzinną relacją (dlaczego wcisnęli tam Sex Pistols nagle)
                Przydałby się o nich taki program jak o PF i Gilmourze z okazji jego koncertu w
                stoczni smile...to było 9 godzin big_grin...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka