gosmic 16.09.06, 19:08 Chodzi mi o grupy tworzące muzykę w klimacie podobnym do Archive, z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freerock Re: Muzyka Archive 17.09.06, 12:58 Może to bardzo luźne podobienstwo ,ale polecam ARAB STRAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Muzyka Archive IP: *.chello.pl 18.09.06, 18:21 Ja bym to ujął odrobinę inaczej: do PF są bardzo podobni, zwłaszcza z okresu "You All...", a do Arab Strap wcale ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Muzyka Archive 18.09.06, 20:24 zgadzam sie ale tez kazdy moze miec rozne skojarzenia, wiec to porownanie do Arab Strap az tak mnie nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Muzyka Archive 18.09.06, 21:48 No wybaczcie Ja mam naprawde czasami bardzo luźne skojarzenia co do zumyki róznych twórców, a i tak myśle, że Arab warto poznać .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Muzyka Archive 18.09.06, 21:23 Hmm... Amorphous Androgynous...? Szczerze mówiąc słuchałem tych zespołów w różnych okresach i trudno mi powiedzieć, jak bardzo do siebie pasują, ale patrząc tylko na cechy charakterystyczne, powinny bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś