whitepony 14.03.03, 17:18 Polceam wszystkim miłośnikom szeroko pojętej muzyki rockowej następujące zespoły : Clann Zu , Cave In i Postman Syndrome nie zapominając oczywiście o ciagle niemiłosiernie niedocenianym Dredg ) Wbrew pozorom z Rockiem nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
munky Re: Clann Zu , Cave In itp. 15.03.03, 12:08 no nic pozostaje sprawdzić te Twoje zespoły. ale kto mówi że z rockiem jest coś nie tak)) jeśli chodzi o Dredg to dla mnie za bardzo podjeżdżają Life of agony, szczególnie wokalista ma prawie identyczny głos jak Caputo, no ale to chyba nie jego wina.... Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: Clann Zu , Cave In itp. 15.03.03, 18:26 A którą płytę Dredga kolega słyszał? Owszem barwa głosu może i jest podobna ale muzycznie to według mnie zupełnie inna bajka. Szczerze mówiąc nawet mi się LOA nie skojarzyło . Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Clann Zu , Cave In itp. 15.03.03, 19:18 płyty nie słyszałem, widziałem kiedyś koncert może faktycznie muzycznie to nie jest w 100% Life of agony, ale wokalnie jak najbardziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: Clann Zu , Cave In itp. 15.03.03, 20:14 munky napisał: > płyty nie słyszałem, widziałem kiedyś koncert > może faktycznie muzycznie to nie jest w 100% Life of agony, ale wokalnie jak > najbardziej.... Ja tam obstaje przy swoim PS. Posłuchaj płyty El Cielo i jak odpowiedzialnie powiesz ,że to jest podobne do LOA to uznam ,że może faktycznie )))) PS 2. Lubisz LOA? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Clann Zu , Cave In itp. 16.03.03, 12:34 whitepony napisał: > PS 2. Lubisz LOA? nie wszystko co zrobili, mam ich dwie płyty: Ugly i Soul Searching Sun i te mi odpowiadają, tej wcześniejszej nawet nie chce bo wiem że jest, jakby to powiedzieć za bardzo hardkorowa)) ale podobno teraz po solowej karierze Caputo, zespól chce nowu coś nagrać, pożyjemy - zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
whitepony Re: Clann Zu , Cave In itp. 15.03.03, 20:18 Jeszcze dodam ,że z płyt Cave In to polecam Jupiter, Tides of Tomorrow i najnowszą Antenna . POprzednie dokonania troszkę odbiegają od rockowej konwencji Odpowiedz Link Zgłoś