Gość: rosiczka IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 16:31 Wszystko ma swoje granice i kiedys inwencja vulture sie wyczerpie. Kto jeszcze moze sponsorowac Jego posty? Moja propozycja: Dzisiejsze posty sponsoruja Prezes Rady Ministrow i Heritage Films. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Argus Re: Sponsorzy postów vulture IP: 158.75.1.* 15.03.03, 16:44 Albo: Brooklynska Rada Zydow i Krzysztof Ibisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Sponsorzy postów vulture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.03, 16:53 Klub Samotnych Serc Sierżanta Pieprza i Zdzisława Sośnicka Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: Sponsorzy postów vulture 15.03.03, 17:34 Prezydent Bush i jego dziwne pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Sponsorzy postów vulture 15.03.03, 19:31 Dzisiejsze posty sponsorują Guru Forum Muzyka Janek0 oraz Telewizja Kablowa Retsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Sponsorzy postów vulture IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 20:09 ilhan napisał: > Dzisiejsze posty sponsorują Guru Forum Muzyka Janek0 oraz Telewizja Kablowa > Retsat. a. guru janek0 to raczej sam potrzebuje sponsora :-] b. w telewizję retsat to mnie proszę nie mieszać :-] Odpowiedz Link Zgłoś
vulture vulture z internet cafe 15.03.03, 19:50 Gość portalu: rosiczka napisał(a): > Wszystko ma swoje granice i kiedys inwencja vulture sie wyczerpie Cieszy mnie, że forumowicze nareszcie znaleźli sobie problem nie do rozwiązania. Gratuluję wątku. Lepiej mi naprawcie komputer zamiast się czepiać moich sponsorów. Moi sponsorzy sponsorują wątki, ale naprawy kompa nie chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiczka Re: vulture z internet cafe IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 20:03 vulture napisał: > Gość portalu: rosiczka napisał(a): > > > Wszystko ma swoje granice i kiedys inwencja vulture sie wyczerpie > > Cieszy mnie, że forumowicze nareszcie znaleźli sobie problem nie do > rozwiązania. Gratuluję wątku. Lepiej mi naprawcie komputer zamiast się czepiać > moich sponsorów. Moi sponsorzy sponsorują wątki, ale naprawy kompa nie chcą... > > Obiecuje, ze nastepnym razem poszukam sponsorow na naprawe Twojego sprzetu Jak praca spoleczna, to na calego! Ale mnie w sponsoring Twoich postow nie mieszaj- jestem tylko biedna studentka. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: vulture z internet cafe 15.03.03, 21:18 Gość portalu: rosiczka napisał(a): > vulture napisał: > > > Gość portalu: rosiczka napisał(a): > > > > > Wszystko ma swoje granice i kiedys inwencja vulture sie wyczerpie > > > > Cieszy mnie, że forumowicze nareszcie znaleźli sobie problem nie do > > rozwiązania. Gratuluję wątku. Lepiej mi naprawcie komputer zamiast się > czepiać > > moich sponsorów. Moi sponsorzy sponsorują wątki, ale naprawy kompa nie > chcą... > > > > > Obiecuje, ze nastepnym razem poszukam sponsorow na naprawe Twojego sprzetu > Jak praca spoleczna, to na calego! Ale mnie w sponsoring Twoich postow nie > mieszaj- jestem tylko biedna studentka. Ja jestem tylko biedny student, ale jak przyjdą ciężkie czasy to jestem gotów Sępowi nawet dwa tuziny postów zasponsorować i jeszcze mu kredyt będę żyrował )) Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!! Lov))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiczka Re: vulture z internet cafe IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 21:34 loveletter napisał: > > Ja jestem tylko biedny student, ale jak przyjdą ciężkie czasy to jestem gotów S > ępowi nawet dwa tuziny postów zasponsorować i jeszcze mu kredyt będę żyrował > )) > Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!! > Dzisiejsze posty sponsoruja: biedni studenci i zyranci kredytow)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: vulture z internet cafe 17.03.03, 11:54 Dzisiejsze posty sponsoruja: o z kreską i pierwiastek z dwóch...... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture vulture nadal z internet cafe 18.03.03, 12:29 Jakoś się nie doczekałem żadnych sponsorów... Ale może naprawię pudło w tym tygodniu, bo mnie te kafejki zaczynają irytować. W sumie sam jestem ciekaw, co padło... W nowym "Mojo" jest płytka poświęcona punkowi- coś w stylu "punk wtedy i teraz". Okazało się, że punkowymi zespołami są m.in. The Libertines, Yeah Yeah Yeahs i The Strokes. Gratuluję poczucia humoru. Mam nadzieję, że jak zrobią płytę z heavy metalem, to nie zapomną o Toni Braxton i Wypnij Biuston. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: vulture nadal z internet cafe 18.03.03, 16:19 vulture napisał: > Okazało się, że punkowymi zespołami są m.in. The Libertines, Yeah Yeah > Yeahs i The Strokes. Nie sądzę żeby Libertines byli zespołem punkowym, ale uważam że są zdecydowanie najlepsi z gatunku "nowe szarpidruty". Mi na przykład słucha ich się bardzo fajnie, i wcale mi się nie znudziło jeszcze. The Strokes też mogą być, choć są przereklamowani i trochę za sztuczni jednak. Nie zmieniłem natomiast zdania co do the Vines, nie wiem o co ten szum. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 madee z sali komputerowej w irlandzkiej szkole 19.03.03, 11:58 Mam nadzieje, ze Vulture znajdzie jednak jakiegos rozsadnego sponsora, bo w koncu urodziny i wogle... Jakby co, to ja proponuje Guinness Brewery w Irlandii Polnocnej. No i wszystkiego najlepszego, Vulture i do szybkiego zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re:gregkor też z sali.....do madee 19.03.03, 13:15 Miło Cię szłyszeć....jak tam voyage irlandzkie.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture vulture znów z kafejki 20.03.03, 12:45 Nadal dziadostwo nie działa, ale dzięki temu zacząłem oglądać tv i widziałem najnowszy teledysk Meraja Keri: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! A teraz wracam do pracy. Pić będę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Sponsorzy postów vulture IP: 213.77.7.* 19.03.03, 16:28 Dzisiejsze posty sponsorują literki S,L,D oraz liczba 17,5 mln... Odpowiedz Link Zgłoś