Gość: Max IP: 217.153.35.* 09.11.01, 09:28 Co sadzicie o wczorajszych MTV MA 2001??? I o wystepie Depech Mode??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikdoman Re: MTV Music Awards 2001 - DM IP: *.miedzylesie.waw.pl 09.11.01, 12:43 Niestety niemoglem ogladac, ale moze mi cos na ten temat powiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju_b Re: MTV Music Awards 2001 - DM IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 20:59 Jakoś jestem niezadowolony z tej ceremonii. Chyba zeszłoroczna lepiej wypadła. Co do DM - lepiej, gdyby zaśpiewali "I Feel Love" - czy jak to tam było. Szkoda, ze Limp BIzkit dostali tylko 3 nagrody . LIMP BIZKIT RULEZ!!!!!!!!!! Źle, że nie zaśpiewali czegoś swojego tylko z Led Zepllinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: MTV Music Awards 2001 - DM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 01:36 Uważam że występ DM był jak zwykle fanatstyczny i co najważniejsze kompletnie niekomercyjny. Chłopcy zagrali "Never let me down again" - przypominam niewtajemniczonym że to Music for the massess a więc rok 1987!!! To było wspaniałe zobaczyć ich ponownie. Kompletnie zaskoczyli mnie wyborem piosenki, ale może "nie zawiedź mnie ponownie", był skierowany do zwykłego człowieka. Może chodzi o to byśmy wszyscy po 11 września opamiętali się. Co sądzicie? Pozdrawiam Was wszystkich fani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deKris Re: MTV Music Awards 2001 - DM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 17:24 Po prostu zajebisty wystep. Odpowiedz Link Zgłoś