IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 27.03.03, 08:53
Czy zastanawialiście się dlaczeko takie zespoły jak Hunter przez tyle lat
grały w podziemiu mają mnustwo fanów w całym kraju a przez szereg lat nie
mogli znaleść wydawcy.Dziś w Warszawie będzie w koncert w stodole.Często
można ich usłyszeć na antenie radia 94.I zajmują czołowe miejsca w cgm oraz
na vivie rock.
Obserwuj wątek
    • loveletter Re: HUNTER 27.03.03, 09:36
      Gość portalu: Ada napisał(a):

> Czy zastanawialiście się dlaczeko takie zespoły jak Hunter przez tyle lat
      > grały w podziemiu mają mnustwo fanów w całym kraju a przez szereg lat nie
      > mogli znaleść wydawcy.Dziś w Warszawie będzie w koncert w stodole.Często
      > można ich usłyszeć na antenie radia 94.I zajmują czołowe miejsca w cgm oraz
      > na vivie rock.

A wiesz, ja się nad tym od wczoraj zastanawiam. Tak się akurat złożyło, że jeden mój znajomy przygotowuje stronę ich fan-clubu i wczoraj właśnie powiedział mi, że oni grają od 16 lat !! 3 płyty nagrali, ostatnią przesłuchałem i jest całkiem całkiem. Nie do końca odpowiada mi ten styl, taki trochę zbyt klasyczny jak dla mnie, ale na pewno polecam.
      Co się tyczy samego faktu tak długiego grania w "podziemiu" to moim zdaniem tylko dobrze o nich świadczy. Mają już spore doświadczenie, dobrze im się razem gra, ich zapał do grania to nie jest jakiś tam słomiany ogień, a co najważniejsze - znaczy to, że naprawdę zależy im na muzyce jako takiej, a nie tylko na zaszczytach. Tak trzymać.

Lov.
      • Gość: Argus Re: HUNTER IP: 158.75.1.* 27.03.03, 12:53
        O zespole tym mowilo sie kiedys "polska Metallika". Znam ich album "requiem" wydany z 8 lat temu -byl bardzo dobry.A czy to tak do konca podziemny zespol??-no nie wiem,akurat duzo moich znajomych go zna i slucha i to znajomuch niekoniecznie sluchajacych "podziemnej" muzyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka