zamek 20.11.06, 14:39 Hej forumowicze mili, kliknijcie tutaj i przyjmijcie moje zaproszenie na koncert w sobotę 2.12. wieczór tudzież jakieś miłe posiedzenie post factum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaetzchen Re: Zaproszenie od Zamka :) 20.11.06, 16:15 To ja chyba mam wolne akurat!!! Hurrra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: Zaproszenie od Zamka :) 20.11.06, 16:57 cały festiwal zapowiada sie ciekawie. w czasach uwielbienia dla Mozarta, kazde koncertowe wykonanie muzyki wspolczesnej jest na wage złota... Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Zaproszenie od Zamka :) 20.11.06, 20:07 Jak to miło, że powiadomiłeś. Będę się bardzo starać, aby być. A gdyby nie, będę trzymać kciuki. Do zobaczenia - mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Zaproszenie od Zamka :) 20.11.06, 20:23 Bardzo fajny pomysł - postaram się być Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabrys Re: Zaproszenie od Zamka :) 22.11.06, 17:50 Dziekuje, postaram sie zajrzec. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
asia_muzyk Re: Zaproszenie od Zamka :) 23.11.06, 19:53 Nie bardzo lubie muzyke współczesną. Wole piękne nuty Bacha czy Chopina. Ale jak kto lubi. Mam kolege, który czesto słucha Pendereckiego i Lutosławskiego i on mówi, że to jest fajne. Ja też czasami tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Dolce tormente? :) 03.12.06, 13:48 Nie każcie dłużej czekać i napiszcie, jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Dolce tormente? :) 03.12.06, 22:39 Aranko, wszystko wskazuje na to, że relacja nie może być obiektywna - poza bezpośrednio zainteresowanym innych forumowiczów nie zaobserwowano A bezpośrednio zainteresowany był na tyle podekscytowany sytuacją, że mało co percypował. W każdym razie na jego subiektywne ucho "Camerata Impuls" zagrała uroczo )) nie tylko zresztą jego utwór, ale i wszystkie pozostałe. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Gratulacje! 04.12.06, 12:56 Zamku, to musi być wspaniałe uczucie, gdy "słowo staje się ciałem", tzn. chciałam powiedzieć - dżwiękiem i prezentuje się po raz pierwszy swój utwór. Gratuluję! No i trudno chyba o lepszy komplement dla muzyków, jeśli autor jest tak zadowolony z wykonania, jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Gratulacje! 05.12.06, 18:28 Zamku, po pierwsze gratulacje. Po drugie - nie wiem jak Cię przepraszać za mojego przyjaciela Alzheimera... na śmierć zapomniałam, że jednak w tym czasie pracuję (((( A mojego przepraszalnego smsa nie dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gratulacje! 05.12.06, 20:45 schaetzchen napisała: > Zamku, > po pierwsze gratulacje. Dziękuję ślicznie )) > A mojego przepraszalnego smsa nie dostałeś? Tego akurat nie, ale następnego, dzisiejszego, już tak Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Zaproszenie od Zamka :) 05.12.06, 22:20 ja też zamierzałem się wybrać chyba muszę zacząć brac miłorząb japoński na usprawnienie procesów pamięciowych gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś