Dodaj do ulubionych

XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:40
n.t.
Obserwuj wątek
    • Gość: wart Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: 217.153.84.* 03.12.06, 17:42
      jaja se robisz? my tu słuchamy normalnej muzyki
      • Gość: Blackforever Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:49
        a co rozumiesz pod pojęciem ,,normalna muzyka"?

Ludzie mówiąc normalna muzyka często mają na mysli komercyjny pop.
    • tomash8 Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 03.12.06, 18:54
      no powiedzmy że jestem ich fanem, nic mi tak nie poprawia humoru jak ich muza big_grin
    • freerock Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 03.12.06, 22:51
      Może nie jestem fanem, zla znam ten zespół i znam wiekszośc płyt. Miło
      posłuchać, ale nie mozna brać tego powaznie... Pozdrawiam.
      • Gość: jaija Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.12.06, 23:33
        Pewnie wink XIII Stoleti to ewenement - jedyni w swoim rodzaju. Pewnie, że czasem
        ciągnie tandetą, a czasem to boki można zrywać, ale nikt chyba nie zaprzeczy,
        że taka np. Elizabeth to udana i naprawdę fajna kompozycja. Fajni są i
        niepowtarzalni smile
        • teddy4 Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 04.12.06, 11:49
          Jak dla mnie - mocno rozrywkowe połączenie Sisters Of Mercy, The Cramps i
          Korna. Oczywiście Jirzego Kornasmile))).
      • Gość: do Freerocka Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.chello.pl 05.12.06, 17:49
        ale dlaczego nie można brać ich na poważnie? Tylko dlatego, że śpiewają po
        czesku?

Chociaż co fakt to fakt, po czesku nawet death metal będzie brzmiał jak kabaret
        • freerock Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 05.12.06, 21:30
          A właśnie ,ze niesmile Ich język akurat nie ma tu nic do rzeczy. Lubie język
          czeski, powiedzmy, że nawet go znam i wcale mnie nie bawi. W tej kapeli zabawna
          jast po prostu forma... Wtórność do potęgi, tandetne meleodyjki i komiczne
          teksty (nie jezyk!!) Nie wiem czy widziałes ich na zywo.. ja tak. Ale ogólnie to
          bardzo sympatyczna kapelka. Pozdrawiam.
          • Gość: Blackforever Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.chello.pl 06.12.06, 09:28
            Tak, najwyraźniej ich zadaniem jest poprostu rozbawić publikę. Widziałam urywki
            z ich koncertu, przebierają się troszkę-nic nowego. Wiem, że to nie jest dzieło
            najwyższych lotów, ale czegoś takiego tez czasami potrzebuję smile

• kolega.maynard Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 04.12.06, 12:17
      Jestem fanem, lubie sie smiac smile
    • stara_dominikowa Elizabeth! 04.12.06, 14:28
      tvá krvavá cesta bohu hříchem se zdá,
      Elizabeth, jsi hledaná, milovaná...

• Gość: Blackforever Re: Elizabeth! IP: *.chello.pl 04.12.06, 18:33
        mnie ten pseudogotyk spiewany po czesku normalnie rozbraja...są świetni!
        • ahh.oy Re: Elizabeth! 04.12.06, 20:34
          Fajne, chociażby ze względu na języksmile
        • stara_dominikowa Re: Elizabeth! 05.12.06, 12:57
          no mrok mrok i jeszcze raz mroksmile
          • szarykot Re: Elizabeth! 05.12.06, 23:13
            Raczej "mhok" smile
            • stara_dominikowa albo "tma" :D 06.12.06, 16:01
        • skullandbones Re: Elizabeth! 06.12.06, 17:44
          podpisuje sie obiema rekami!!!! big_grin "elizabeth" i inne utworki wyciagnely mnie
          ostatnio z ciezkiego dola;D
    • d.a.r.e.k Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 05.12.06, 23:55
      mam ich numer na jakiejś składance ... wielce stylowe ... mogą podobać smile))
    • roar Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 06.12.06, 03:26
      No ba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka