Gość: Blackforever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:40 n.t. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wart Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: 217.153.84.* 03.12.06, 17:42 jaja se robisz? my tu słuchamy normalnej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:49 a co rozumiesz pod pojęciem ,,normalna muzyka"? Ludzie mówiąc normalna muzyka często mają na mysli komercyjny pop. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 03.12.06, 18:54 no powiedzmy że jestem ich fanem, nic mi tak nie poprawia humoru jak ich muza Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 03.12.06, 22:51 Może nie jestem fanem, zla znam ten zespół i znam wiekszośc płyt. Miło posłuchać, ale nie mozna brać tego powaznie... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.12.06, 23:33 Pewnie XIII Stoleti to ewenement - jedyni w swoim rodzaju. Pewnie, że czasem ciągnie tandetą, a czasem to boki można zrywać, ale nikt chyba nie zaprzeczy, że taka np. Elizabeth to udana i naprawdę fajna kompozycja. Fajni są i niepowtarzalni Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 04.12.06, 11:49 Jak dla mnie - mocno rozrywkowe połączenie Sisters Of Mercy, The Cramps i Korna. Oczywiście Jirzego Korna))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Freerocka Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.chello.pl 05.12.06, 17:49 ale dlaczego nie można brać ich na poważnie? Tylko dlatego, że śpiewają po czesku? Chociaż co fakt to fakt, po czesku nawet death metal będzie brzmiał jak kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 05.12.06, 21:30 A właśnie ,ze nie Ich język akurat nie ma tu nic do rzeczy. Lubie język czeski, powiedzmy, że nawet go znam i wcale mnie nie bawi. W tej kapeli zabawna jast po prostu forma... Wtórność do potęgi, tandetne meleodyjki i komiczne teksty (nie jezyk!!) Nie wiem czy widziałes ich na zywo.. ja tak. Ale ogólnie to bardzo sympatyczna kapelka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? IP: *.chello.pl 06.12.06, 09:28 Tak, najwyraźniej ich zadaniem jest poprostu rozbawić publikę. Widziałam urywki z ich koncertu, przebierają się troszkę-nic nowego. Wiem, że to nie jest dzieło najwyższych lotów, ale czegoś takiego tez czasami potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 04.12.06, 12:17 Jestem fanem, lubie sie smiac Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Elizabeth! 04.12.06, 14:28 tvá krvavá cesta bohu hříchem se zdá, Elizabeth, jsi hledaná, milovaná... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: Elizabeth! IP: *.chello.pl 04.12.06, 18:33 mnie ten pseudogotyk spiewany po czesku normalnie rozbraja...są świetni! Odpowiedz Link Zgłoś
skullandbones Re: Elizabeth! 06.12.06, 17:44 podpisuje sie obiema rekami!!!! "elizabeth" i inne utworki wyciagnely mnie ostatnio z ciezkiego dola;D Odpowiedz Link Zgłoś
d.a.r.e.k Re: XIII Stoleti - czy są tu fani tego zespołu? 05.12.06, 23:55 mam ich numer na jakiejś składance ... wielce stylowe ... mogą podobać )) Odpowiedz Link Zgłoś