Gość: tegosław IP: diak:* / 10.6.1.* 15.04.03, 23:08 ...niech ktoś wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 15:04 A Ty nie możesz ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 15:19 ihopeyouwilllikeme napisał: > A Ty nie możesz ?????????? Tegoslaw i ciekawy temat? Ihope - trochę powagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 16.04.03, 16:13 cze67 napisał: > ihopeyouwilllikeme napisał: > > > A Ty nie możesz ?????????? > > Tegoslaw i ciekawy temat? Ihope - trochę powagi! > z każdym twoim kolejnym tekstem utwierdasz mnie w przekonaniu, że jesteś niekochany przez własnych rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 16:16 Uj, ale poziom, tegoslaw. GRATULUJE... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Moja propozycja 16.04.03, 16:22 "Kiedy Tegosław zrobi zwrot" (...w tył i naprzód marsz) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Z kolei moja propozycja: 16.04.03, 16:24 Popodciągajmy jeszcze trochę ten wątek, bo jest wart bycia na pierwszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Z kolei moja propozycja: 16.04.03, 16:26 Racja, Ziomal - to co, umawiamy się co pół godzinki jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Z kolei moja propozycja: 16.04.03, 16:29 Co kwadrans może być? Tylko że ja za godzinę wychodzę z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Z kolei moja propozycja: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 16:51 mogę się dołączyć do podciągania, cholercia, dla takeigo wątku warto poświęcać życie zawodowe Tegosławie, współczuję Ci, bo dobra jestem istotka i szkoda mi takich osób rozpaczliwie szukających szumu wokół własnej osoby a nie mających nic do pokazania (i napisania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Z kolei moja propozycja: IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 16.04.03, 21:19 ilhan napisał: > Popodciągajmy jeszcze trochę ten wątek, bo jest wart bycia na pierwszej stronie > . > > no to podciągne i ja myśle że naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 16:56 Gość portalu: tegosław napisał(a): > z każdym twoim kolejnym tekstem utwierdasz mnie w przekonaniu, że jesteś > niekochany przez własnych rodziców Ale riposta, aż mi dech zaparło,! Tegosław, chłopie, mam propozycję, albo wymyśl coś bardziej oryginalnego, albo napisz coś ciekawego o muzyce (choć osobiście wątpię, by było cie na to stać), albo przestań w ogóle pisać na tym forum. Twoje posty są beznadziejnie beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 16:58 No, chlopie, teraz nie masz wyjscia... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 18:30 vulture napisał: > ..i podciągaaaamy... i jeszcze raz !!! Wątek bez dwóch zdań wyjątkowy w swojej bezdennej głupocie. Vulture?!!!! - jak to się stało, że do tej pory takiego nie wymyśleliśmy????????????? Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 20:49 Właśnie koledzy. NIEDOPATRZENIE. Ciungniem dali. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 21:50 Obejrzałam 'coś specjalnego' Nie ma MNiEeeeee)))))...........(dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 22:32 No to podciągamy; skoro Bonnie Tyler sobie podciągnęła policzki spod pach, to ja mogę podciągnąć ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 23:23 Vulture, BT... Juz w uszach zaczynam słyszec kawałki z Kolekcji... )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 23:27 Elentarii, muszę wpaść kiedy do Łodzi i dać Wam kolejny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:30 tak sobie patrzę Vulture na twój Nick i aż sobie postanowiłem "Siekierezadę" pewnego znakomitego zespołu włączyć. A przy okazji- mam nadzieję,że wiesz na jakim albumie tegoż zespołu pewien pan z Wishbone Ash zagrał znakomite solo p.s. Bardzo ciekawy temat... Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Bardzo ciekawy temat... 16.04.03, 23:32 Zapraszam zapraszam ) Tylko bede się musiała psychicznie na to przygotowac )) Oczywiscie mowie o nowy zestawieniu ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Bardzo ciekawy temat... 17.04.03, 00:14 Nie rozumiem, dlaczego ja mam mieć dziś nocny dyżur na tym wątku ??? No, ale podciągam, podciągam... Co robić? Trzeba się poświęcać, żeby ciekawie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 00:27 n_eska71 napisała: > Nie rozumiem, dlaczego ja mam mieć dziś nocny dyżur na tym wątku ??? > No, ale podciągam, podciągam... > Co robić? Trzeba się poświęcać, żeby ciekawie było. No to i ja do góry go dam.Przy dźwiękach nowego King Crimson- oj, znów nie wiem co o ich albumie myśleć - bo,ale... chyba nie będę pisał o tym w tym wątku - bo mam wrażenie, że nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Bardzo ciekawy temat... 17.04.03, 00:30 Vulture, Ty coś wspominałeś, że to tak co kwadrans trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 00:31 n_eska71 napisała: > Co robić? Trzeba się poświęcać, żeby ciekawie było. Jestem tu nowa, wiec moze wpisywanie zaczne od pracy spolecznej, czyli ciagniecia watkow (ze o niczym to bez znaczenia) w gore. I raz, i dwa, i... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Bardzo ciekawy temat... 17.04.03, 00:33 Brawo!!!! Świetnie Ci poszło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 00:37 n_eska71 napisała: > Brawo!!!! Świetnie Ci poszło !!! Na tym polega praca spoleczna- pracuje sie za "dziekuje" Gdzie sie podzial Tegoslaw? My tu watek ciagniemy, a chlopak sie obija... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Bardzo ciekawy temat... 17.04.03, 07:28 Co kwadrans nie da rady, bo mnie nie ma albo co - ale od razu podciągam, jak tylko tu jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture uff 17.04.03, 09:26 Nareszcie ktoś mi pomógł dźwigać to brzemię podciągania wątku Tego tam... sława... o, przepraszam, żadne brzemię, przecież to prawdziwa przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomalzZiomiczówki A kto tu gada? IP: *.chomiczowka.net.pl 17.04.03, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Ziomalu, musiałam... 17.04.03, 09:52 ...jakoś sprowokować Cię do wymiany postów. W końcu oto chodzi na tym wątku. Czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 noooooooooo, widzisz..... 17.04.03, 09:56 ...jak ładnie układa nam się współpraca Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: noooooooooo, widzisz..... 17.04.03, 09:59 Aż szkoda, że wychodzę, tak się fajnie podciągało... proszę mnie zastąpić w wolnej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Aaahaaaaaaaaaaaaa.... 17.04.03, 09:59 bla bla bla ciągnę bla bla bla aż mnie klawiatura boli Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Ktoś musi czuwać. 17.04.03, 10:01 Aislinn, dobrze że jesteś. To ja idę na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ktoś musi czuwać. 17.04.03, 10:02 nie ma sprawy. stję na warcie. nie wydawaj za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Sama se kurde odpowiadam 17.04.03, 10:35 Niedobrze, niedobrze, to początki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re:(naprawde) ostatni raz... IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 11:01 Poszedlam jusz, wrocem po swientach. Wesolych Swiont!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn dobra, nie marudzić mi tu 17.04.03, 11:04 ciągnę przecież, co to , popracować trochę nie mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: No to w gore (n/t) 17.04.03, 13:46 To ja tez sie dorzuce ) Taki ciekawy watek musi byc w czołówce )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: No to w gore (n/t) 17.04.03, 13:48 Nudzi mi się w pracy więc up up up podnieście w górę strop cieśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red Re: No to w gore (n/t) IP: *.chem.uoi.gr 17.04.03, 14:10 Nie bede gorszy od dziewczyn!!! )))))))))))))))))))))))))))) W gore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: No to w gore (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:13 Ty ale zobacz Tegosław już całkiem tego chyba trzeba być miłosiernym i karetkę wezwać moze co ? Brak granic ludzkiej głupoty jest rzeczą, która potwierdza się dzień w dzień, godzina w godzinę, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: No to w gore (n/t) 17.04.03, 14:21 Gość portalu: aislinn napisał(a): > Ty ale zobacz Tegosław już całkiem tego chyba trzeba być miłosiernym i karetkę > wezwać moze co ? > Brak granic ludzkiej głupoty jest rzeczą, która potwierdza się dzień w dzień, > godzina w godzinę, niestety. Ja bym moze zaproponowal (troche brutalnie moze) ostrzegawczy strzal w potylice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: No to w gore (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:23 czytnij sobie ostatniego posta w wątku Forum muzyka nie zawsze i tak dalej. nie wytrzymałam. Musiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaw Tematu brak - ukradli 17.04.03, 13:58 Ostatnio czuję się strasznie. Nawet obiady przestały mi tak smakować jak kiedyś. I to wszystko od czasu, gdy pojawiłem się na tym forum. Żądam rekompensaty. Mogą być naleśniki z serem serwowane przez piękniejszą część forumowej społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Tematu brak - ukradli IP: diak:* / 10.6.1.* 17.04.03, 14:02 tegoslaw napisał: > Ostatnio czuję się strasznie. Nawet obiady przestały mi tak smakować jak > kiedyś. I to wszystko od czasu, gdy pojawiłem się na tym forum. Żądam > rekompensaty. Mogą być naleśniki z serem serwowane przez piękniejszą część > forumowej społeczności. co za pajac Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaw Re: Tematu brak - ukradli 17.04.03, 14:03 i jeszcze sam ze sobą rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Naprawdę niewiele brakowało... 17.04.03, 23:46 ... a taki ciekawy wątek spadłby gdzieś w forumowe otchłanie. Od 9 godzin nikt tu nie zaglądał. To niedopuszczalne! Na szczęście zdążyłam. Podbijam więc... Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Naprawdę niewiele brakowało... 17.04.03, 23:51 Eska, czuwam z Tobą )) Trzymaj sie cieplo ) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Naprawdę niewiele brakowało... 17.04.03, 23:53 elentarii napisała: > Eska, czuwam z Tobą )) Trzymaj sie cieplo ) to ja będę czuwał nad Wami obiema ) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Naprawdę niewiele brakowało... 17.04.03, 23:54 loveletter napisał: > elentarii napisała: > > > Eska, czuwam z Tobą )) Trzymaj sie cieplo ) > > to ja będę czuwał nad Wami obiema ) i nad sobą też, a co tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Naprawdę niewiele brakowało... 17.04.03, 23:59 loveletter napisał: >> to ja będę czuwał nad Wami obiema Bardzo mi miło, bo za oknem trochę ciemno... Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srootootoo Re: iiiiiii razem! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 00:14 to może ja też sie tu trochę popodciągowywuje...iiiiiiiiiiii raz! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: iiiiiii razem! 18.04.03, 00:17 Kwadrans już minął, znowu więc jestem. Nie spać! Nie spać! Mamy robotę do wykonania! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: iiiiiii razem! 18.04.03, 00:23 n_eska71 napisała: > Kwadrans już minął, znowu więc jestem. > Nie spać! Nie spać! Mamy robotę do wykonania! mokrą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: iiiiiii razem! 18.04.03, 00:28 Mokra robota na czarno ? Niezła fucha! Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: iiiiiii razem! 18.04.03, 00:36 Na koń!!!!!!!!1 kto w boga wierzy!na koń!!!!!! w imię...!!!!....no własnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: iiiiiii razem! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 00:30 o Elentarii się pojawiła- chciałem tylko pogratulować świetnego Nicka. Jak jesteś tak piękna jak pięknego masz Nicka- to jestem twój! Z szacunkiem. Argus Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: iiiiiii razem! 18.04.03, 09:16 Vulture widsziałam wczoraj Twojego sobowtóra Odpowiedz Link Zgłoś
vulture up 18.04.03, 09:21 aislinn napisała: > Vulture widsziałam wczoraj Twojego sobowtóra Skakał po płycie Fila? A może to byłem ja??? Gdzie widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: up 18.04.03, 09:31 aislinn napisała: > Nie skakał, siedział grzecznie w autobusie. (E2) W E2 to nie ja, to musiał być mój sobowtór, ja wczoraj wracałem do domu baaaaaaaaaaardzo późno... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Podciągamy! 18.04.03, 09:43 Chciałam tylko życzyć wszystkim miłego dnia. Sobowtórom, klonom ... też ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Podciągamy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 09:58 mi się te życzenia przydadzą bo właśnie dostałam opierdziel jak stąd do.... i mam doła...(( eę przez to ciągnąć co chwila bo muszę się wyżyć ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn I co nikt nie ciągnie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 10:19 No ? co je ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: I co nikt nie ciągnie ? IP: diak:* / 10.6.1.* 18.04.03, 10:22 brawo dziewczyny,świetnie ciągniecie Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Argus!!! 18.04.03, 19:05 Dzięki ) bardzo lubie ten nick ) A reszty musisz się domyslec, wyobrazic sobie )) Pozdrawiam cieplutko )) Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 terapia dla tegoslawa... 18.04.03, 10:20 czy uwazacie ze jest potrzebna? btak - sms o tresci tak pod numer 7924, jesli nie to nic nie wysylajcie,,, wyniki wkrotce... -- Wielki Boże, od skladanek eremefu i tegoslawa oraz andzi BROŃ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Pytanie do Vulture! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 13:04 Vulture- nie odpowiedziałeś mi na pyatnie zawartej gdzieś tak w 1/3 tego wątku- znasz odpowiedź? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Odpowiedź 18.04.03, 13:41 Nie, nie znam. A Wishbone Ash znam na wyrywki i nie zawsze mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 13:41 o vulture się uaktywnił. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Jako inicjator akcji... 18.04.03, 13:51 I ja też podciągnę trochę, a co... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Jaka tam ze mnie kobieta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 13:52 ...baba jestem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ale która baba? 18.04.03, 14:00 Danuta Rinn, "Polska baba" Renata Przemyk "Babę zesłał Bóg" 2+1 "Ech baby baby" A może wielkanocna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: ale która baba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 14:06 baba dżaga całkiem naga jezu, za dużo pracuję ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: ale która baba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 14:34 nie wszystkie tajemnice wyjawiam tak od razu )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ale która baba? 18.04.03, 15:57 A na następny zlot przyjdziesz w służbowym stroju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: ale która baba? IP: *.com / 192.168.4.* 18.04.03, 17:51 Hop i znowu na górze. Pozdrawiam wszystkich świątecznie Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ale która baba? 18.04.03, 19:06 No co Ty, nie jestem taka wredna, oszczędzę Wam tego widoku. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Bardzo ciekawy temat... 19.04.03, 10:52 A dresiarze poginaja z koszyczkami z wdziękiem kulawego nosorożca... Piękny widok, az się łezka w oku kręci, chlip... I. PS. Słucham Four Tet, coby zmazac ten obrazek, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.chem.uoi.gr 20.04.03, 14:27 Alez juz niziutko byl!!! LUDZIE!!! Nie spac!!! Podciagac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Bardzo ciekawy temat... 20.04.03, 19:59 Wszyscy świętuja Wielkanoc i nie trafiają palcami w klawiaturę... chyba tylko ja spędziłem pierwszy dzień Świąt w stuprocentowej trzeźwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 20:31 vulture napisał: > Wszyscy świętuja Wielkanoc i nie trafiają palcami w klawiaturę... chyba tylko > ja spędziłem pierwszy dzień Świąt w stuprocentowej trzeźwości. jeszcze 3 i pół godziny do zakończenia pierwszego dnia świąt. Masz czas,żeby nie spędzić go w 100% trzeźwości. Weź połówkę Absolwenta (na przykład), włącz Irenę Santor i odlot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.04.03, 22:18 Co, w drugi dzień świąt już się nie chce nikomu podciągać? Śmigusy i te rzeczy tylko w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Bardzo ciekawy temat... 20.04.03, 21:15 ..i kolejna setka poooleciała!) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: no dobra, choć z mieszanymi uczuciami 21.04.03, 08:56 A ja się czuję zbesztana przez Miecia, ale co tam, jest lany dyngus więc trochę pociągnę bo i tak mi się do jajek siadać nie chce )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: no dobra, choć z mieszanymi uczuciami 21.04.03, 11:38 Oj tam, niektórzy są zazdrośni, że im takie super wątki nie powychodziły... Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii lanie wody :))) 21.04.03, 13:44 no tak, Lany Poniedziałek, to i na forum można troche wody polac ) Macie ode mnie wiaderko cieplej wody, na szczescie ) Pozdrawiam slonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture chlup! 21.04.03, 13:55 Ode mnie też, ale kulturalnie, dyskretnie, bez szaleństw, tylko basen 10 tysięcy litrów wypompowany pod dużym ciśnieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red Dawajcie!!! Lecimy na 200!!! IP: *.chem.uoi.gr 22.04.03, 10:46 Ten fatek nie morze spazc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 To lecimy! 22.04.03, 12:50 h8red - przekonałeś mnie! Powinniśmy się jednoczyć w słusznej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: To lecimy! 22.04.03, 13:42 n_eska71 napisała: > h8red - przekonałeś mnie! Powinniśmy się jednoczyć w słusznej sprawie! Cisze sie, ze apel spotkal sie ze zrozumieniem spoleczenstwa!!! (a przynajmniej mniejszej czesci) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Dalej, w górę!!! 22.04.03, 14:25 To znaczy tu w dół, ale tam, na głównej stronie, do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Wysoko, wysoko! 22.04.03, 21:08 Podbijam, bo może to ostatnia okazja. Dzięki Adminie, że zostawiłeś ten wątek Tegosława, choć inne już właściwie sprzątnięte. Widocznie ta forma skomentowania problemu, jaką tu zaproponowaliśmy, okazała się słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Wysoko, wysoko! IP: diak:* / 10.6.1.* 22.04.03, 22:12 chciałbym dowiedzieć sie jak bardzo cieszycie się z tego,ze moje wątki zostały usunięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka ciągnę... IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 18:05 Widze, ze pracowite mieliscie te Swieta. Mam nadzieje, ze Tegoslaw jest tego wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: ciągnę... IP: diak:* / 10.6.1.* 23.04.03, 19:14 Gość portalu: kalka napisał(a): > Widze, ze pracowite mieliscie te Swieta. Mam nadzieje, ze Tegoslaw jest tego > wart Tak,jestem tego wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ciągnę... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.04.03, 19:42 Trzeba zagadać z Teddym, może z tego wątku też kiedyś będzie książka ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ciągnę... 23.04.03, 20:20 Sądzę że na podstawie tej książki dopiero by była telenowela... muzykę oczywiście skomponuje Henry Cow. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: ciągnę... 23.04.03, 22:42 Gość portalu: tegosław napisał(a): > Tak,jestem tego wart Tegowart ??? A podpisujesz się Tegosław. Oj, kręcicie coś obywatelu. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia A ja nie na temat 23.04.03, 20:37 Idę wymościc sobie miejsce, bo będę oglądać mecz. I niech sie stanie cud!! Tak ze dwa hattricki... I. PS. Scholes, pokaż im wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: A to tu jest jakiś temat? 23.04.03, 20:40 Zaawansowałam sprawę I. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: A to tu jest jakiś temat? 23.04.03, 21:39 vulture napisał: > Zaa... co?... Już nie pamiętam. Hm... I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: A ja nie na temat IP: diak:* / 10.6.1.* 23.04.03, 20:52 mesmeredia napisała: > Idę wymościc sobie miejsce, bo będę oglądać mecz. I niech sie stanie cud!! Tak > ze dwa hattricki... > I. > PS. Scholes, pokaż im wszystkim!! Scholes przecież pauzuje za kartki,więc nie zagra Nawet jeśli ManU awansuje to i tak w półfinale dostanie baty od Juventusu Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: A ja nie na temat 23.04.03, 21:37 Się zorientowałam za późno (bo ja go wszędzie widzę :>>>) Taki upsik. I. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: To ja dalej nie w temacie 23.04.03, 22:40 vulture napisał: > Apsik? Ap-sik ? Uuuuu.... PS. Vulture, jak zwykle odjazdowa sygnaturka. Gdzieś Ty to wyszperał? )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: To ja dalej nie w temacie 23.04.03, 23:40 Moje sygnaturki to owoce dłuuugich poszukiwań... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: To ja dalej nie w temacie 24.04.03, 23:30 A tak w kwestii formalnej: Kto to jest ta pani w bieli? Brak mi pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: A ja nie na temat 24.04.03, 16:24 mesmeredia napisała: > PS. Scholes, pokaż im wszystkim!! Bez przeproszenia... JEBAC RUDEGO (bynajmniej nie chodzi tu o czolg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: A ja nie na temat IP: diak:* / 10.6.1.* 24.04.03, 16:26 h8red napisał: > mesmeredia napisała: > > > PS. Scholes, pokaż im wszystkim!! > > Bez przeproszenia... JEBAC RUDEGO (bynajmniej nie chodzi > tu o czolg) > za te 3 bramki które strzelił Polakom Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Łał 24.04.03, 19:04 jak tak grają to bramek będzie niedługo czterdzieści i cztery. z udziałem rudego, brygady dżi i reprezentacji wyspy wielkanocnej. I. PS. A taka aktywność fizyczna - z miłą chęcią Odpowiedz Link Zgłoś
vulture staaaary, k..../staaaara, k... 24.04.03, 23:00 to tak w ramach nowego gurostwa podciągam Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: staaaary, k..../staaaara, k... 24.04.03, 23:09 Wrrrrrrr !!!!!!!!! ((((( Zaraz napiszę kilka ciepłych słów do nowego Guru. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: znowu zmiana? 24.04.03, 23:52 gorących, nesko, bardzo gorących! nie żałuj słów...)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: znowu zmiana? 25.04.03, 05:02 Zmiany, zwroty... naprawdę przewiać człowieka może. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Errata 25.04.03, 08:36 mesmeredia napisała: > jak tak grają to bramek będzie niedługo czterdzieści i cztery. z udziałem > rudego, brygady dżi i reprezentacji wyspy wielkanocnej. > I. > PS. A taka aktywność fizyczna - z miłą chęcią ZALOGA, ZALOGA Dzi A nie brygada. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Prawem w lewo... 25.04.03, 23:56 Chyba właśnie łamię prawo. Zarządzenie Guru z dnia 25.04.2003 r. (paragraf 3) wyraźnie mówi, że nie wolno ingerować w środowisko naturalne Tegosława - a to przecież jego wątek. Znowu mam przechlapane. To może być ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Prawem w lewo... 26.04.03, 00:03 To nie jest ingerencja. PO wkroczeniu na terytorium Tegosława każdy staje się automatycznie jego alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Prawem w lewo... 26.04.03, 00:06 Uspokoiłeś mnie nieco, choć nie wiem, czy powinnam się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tegoslaw Jak to jest kopać leżącego? 26.04.03, 00:56 A może na jakiś czas darujemy sobie jednak nasze zajebiste wpisy w tym wątku? Zobaczymy tylko jak to jest. Tak na próbę. Lepiej może nie będzie, ale na pewno nie będzie gorzej. A może wtedy się pewnej osobie znudzi to forum? Kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Jak to jest kopać leżącego? IP: diak:* / 10.6.1.* 26.04.03, 10:49 tegoslaw napisał: > A może na jakiś czas darujemy sobie jednak nasze zajebiste wpisy w tym wątku? > Zobaczymy tylko jak to jest. Tak na próbę. Lepiej może nie będzie, ale na pewno > > nie będzie gorzej. A może wtedy się pewnej osobie znudzi to forum? Kto wie. zdaje ci się palancie o wielce oryginalnym nicku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysenko osiołek IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.04.03, 01:53 Tej waszej metodologii niszczenia osiołka przekonać nigdy nie dałem się. I znowu osiołek wypływa niesjpecalnie przejmujuąc się 178 vpisami Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: osiołek 26.04.03, 08:22 Bo to taka osla laczka. Wiec gdzie niby mialby pojsc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Who is DEXTER ?? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.04.03, 09:03 Chętnie bym się dowiedział. Odpowiedź że to wokalista Offspring mnie nie zadowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red Re: Who is DEXTER ?? IP: *.chem.uoi.gr 26.04.03, 10:38 Nastepne alter ego tegoslawa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Who is DEXTER ?? IP: diak:* / 10.6.1.* 26.04.03, 10:48 Gość portalu: h8red napisał(a): > Nastepne alter ego tegoslawa??? porównaj sobie IP bystrzaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rael Re: Who is DEXTER ?? IP: *.terminus.pl 26.04.03, 11:02 Tegoslaw, naprawde lubisz lykac sperme i walic konia? Twoje zainteresowania mnie bardzo zaciekawily. Wyczuwam pokrewna mi dusze. Naprawde. Moze sie umowimy? Mialbys ochote? Skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: americana Re: Who is DEXTER ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 18:21 Dexter czyli Bryan Holland,37 lat,ur. w Kaliforni, magister, profesor biologii molekularnej,kiedyś przewodniczący kółka matematycznego,biegacz przełajowy;mąż i ojciec,ma 15-letnią córkę.Posiada własną firmę fonograficzną i samolot(ma licjencje pilota).Tyle wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Bardzo ciekawy temat... 27.04.03, 11:45 Znaczy sie, ze mamy tego ciekawego tematu dosyc??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Bardzo ciekawy temat... 27.04.03, 22:50 TAKIEGO tematu dosyć?! ależ skąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 18.08.03, 14:29 Za Górny Śląsk za GKS, pójdziemy aż po życia kres!!! Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Bardzo ciekawy temat... 20.08.03, 10:21 kres? to ja ci mówię - niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 22.08.03, 23:15 Nie odchodź zbyt daleko, mój ty wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Bardzo ciekawy temat... 24.08.03, 16:36 Gość portalu: tegosław napisał(a): > Nie odchodź zbyt daleko, mój ty wątku... Czyżby marzyła Ci się nieśmiertelność, Tegosławie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 24.08.03, 23:49 n_eska71 napisała: > Czyżby marzyła Ci się nieśmiertelność, Tegosławie? Owszem Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Bardzo ciekawy temat... 25.08.03, 10:43 Ostrożnie z marzeniami. Czasem spełniają się dość nieoczekiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Bardzo ciekawy temat... 26.08.03, 05:50 Nesko, nie strasz nieboraków! a zresztą - nie ma się czego bać, już po północy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 26.08.03, 00:34 Te wątek, a co ty robisz tak daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 06.09.03, 15:52 Te wątek, chodź no na góre... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Bardzo ciekawy temat... 08.09.03, 00:20 Góry o tej porze? Halny wieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 08.09.03, 19:47 astir napisała: > Góry o tej porze? Halny wieje... Dla nas nie ma znaczenia czy to dzień czy noc mamy przecieź koc Nieważne czy wieje albo śnieży gdy się razem leży Niestraszne nam też błyskawice bo przecież mamy chcice Razem idziemy na szczyty bo jestem dziś umyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: diak:* / 10.6.1.* 08.09.03, 19:52 Nie będe ukrywał, że to jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.01.04, 00:43 O! Mój wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:52 Ten wątek jest na 11 miejscu jeśli chodzi o liczbe wypowiedzi. Jestem z siebie bardzo dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:54 A czy Wy drodzy forumowicze, tez jesteście ze mnie dumni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 17:55 Marzy mi się pierwsza trójka. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z_przedszkola tegosiu!!! 26.05.04, 17:58 jestes na pierwszym miejscu. pamietasz jak ostatnio w przedszkolu glosowalismy na najmniej lubianego przedszkolaka - wygrales! tegosiu - przebieraj juz kapciusie, bo mamusia czeka w holu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: tegosiu!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 18:03 ej, kiedy to było? pewnie byłem wtedy najebany hurrraa jestem na 10 miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Bardzo ciekawy temat... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.05.04, 11:59 Wątku pnij się w góre. Odpowiedz Link Zgłoś