Dodaj do ulubionych

Pat Metheny w Polsce

10.02.07, 15:08
Podobno(tak slyszalam) latem w Polsce planowany jest darmowy koncert
Pata!!!Slyszeliscie cos o tym? Wiecie cos wiecej?Byloby fajowo!
Obserwuj wątek
    • blakey Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 10:22
      Słyszałem. Miodek od ględzenia sciągnie Pata i w trasę po poprawczakach ruszą.
      Melorecytacje zanętą-przynętą dla głów pustych, jak bęben. Pat już po
      polsku: "o, kurrr..." nawija, w "How Insensitive" użyje pod koniec mdłej
      solówki, dla kontrastu, ku uciesze gawiedzi. Trzeba się wybrać.
      • patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 15:14
        Nie rozumiem nic z twojej wypowiedzi powyzej.Jak to mialo byc smieszne,to mnie
        to nie rozbawilo.Ja pytalam POWAZNIE.Jesli cos wiecie na temat koncertu Pata ,to
        dajcie znacsmile))
        • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 19:51
          Powaznie? Pat znowu w Polsce? Za darmo? Gdzie i kiedy? Moze sie wybiore,jak bede
          w poblizusmile Za zadne pieniadze nie poszedlbym na jego koncert...ale za
          darmo...kto wiesmile...Darmowe koncerty latem robi Adamiak,to moze byc jakis
          tropsmilePat na wsjd? Baardzo mozliwe.Pozdr.Faraonsmile
          • jazzfoxy Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 20:47
            Prawdopodobnie na rozpoczecie WSJD.
            Mowilismy juz o tym, tu jest info:
            www.diapazon.pl/PelnaWiadomosc.php?bn=Wiadomosci&Id=586
            • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 20:57
              A wiec mialem racje...Latem,za darmo...To musialo byc WSJD smile
              • jazzfoxy Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:01
                pharoah napisał:

> A wiec mialem racje...Latem,za darmo...To musialo byc WSJD smile

Moze wreszcie uda nam sie spotkac?
                Aby sie podlizac dodam, ze slucham "Spirits" - wiadomo kogo smile
                • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:03
                  Spirits?!!! Czyzby chodzilo o Pata?smile))
                  • jazzfoxy Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:18
                    pharoah napisał:

> Spirits?!!! Czyzby chodzilo o Pata?smile))

Niestety, ale nie zaprosili Pata smile
                    • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:19
                      Dzieki Bogusmile))
                      • patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 12.02.07, 13:54
                        Dziex!!!Wiedzialam,ze na Was mozna liczyc! Ale super!Bede na pewno!To super
                        wiadomosc!!!
                        • patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 12.02.07, 14:09
                          Najfajniejsze jest to,ze koncert ma byc w W-wie!Extra!Ciagle nie moge ochlonac!
                          • km500 Re: Pat Metheny w Polsce 14.02.07, 22:43
                            witaj faraon
                            jedno z ciekawszych zdań jakie przeczytałem:
                            "....Za zadne pieniadze nie poszedlbym na jego koncert...ale za
                            darmo...kto wiesmile...."
                            • jazzbaky1 Re: Pat Metheny w Polsce 15.02.07, 09:13
                              Wniosek, że faraon pazerny nie jest.
                              • patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 18:34
                                No i co w koncu z tym koncertem Pata?!!!Szukam jakichs informacji i nigdzie nie
                                ma potwierdzenia.Ani tu:www.muzyka.gildia.pl/news/2007/03/wsjd2007#
                                Ani tu:www.patmethenygroup.com/index.cfm?goto=travels
                                Jestem ciekawa czy na pewno ten koncert bedzie i jak bedzie to w jakim skladzie?
                                Jak cos wiecie to napiszciesmile)))
                            • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:14
                              km500 napisał:

> witaj faraon
                              > jedno z ciekawszych zdań jakie przeczytałem:
                              > "....Za zadne pieniadze nie poszedlbym na jego koncert...ale za
                              > darmo...kto wiesmile...."
                              Jedno z ciekawszych zdan,ktore udalo mi sie napisacsmile...Wlasnie pracuje nad jego
                              rozbiorem logicznym i gramatycznymsmileCiekaw jestem,co powiedzieliby o tym zdaniu
                              wszyscy moi polonisci?Pozdrawiamsmile
                              • patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:20
                                Koncert ma byc za darmo.To moze na niego pojdzieszsmile))Tylko czy sie na pewno
                                odbedzie?Wiecie juz cos na ten temat?PLEASE,PLEASE,PLEASEsmile)))))
                                • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:22
                                  Przykro mi,ale niewiele mogę Ci pomoc w tej kwestiismileMoze zadzwoń do
                                  organizatora koncertu...Pozdr.Faraonsmile
                                  • patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:24
                                    W sumie to wcale niezly pomyslsmileDzieki,Faraoniesmile
                                    • pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:25
                                      Bardzo proszę,patjopkusmile
                                • kathrin16 Re: Pat Metheny w Polsce 08.05.07, 14:49
                                  Ja też podpinam sie pod tym wezwaniem. Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie cos
                                  na temat koncertu Pata w Warszawie, prosze o informacje. Już teraz
                                  postanowiłam zaklepać sobie miejsce u siostry na podłodze. Nawet z Koszalina
                                  jestem skłonna jechac na ten koncert!!!
                                • kathrin16 Re: Pat Metheny w Polsce 08.05.07, 14:59
                                  Ja też podpinam się pod tym wezwaniem!!! 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie,
                                  coś na temat koncertu Pata w warszawie proszę o info!!! Na prawde mi na tym
                                  zależy. Zamówiłam już nawet miejsce do spania na podłodze w wawie. Dojade
                                  specjalnie na ten koncert z Koszalina!!!
    • fnoll Pat Metheny jest w piekle 07.04.07, 00:43
      to truchło kolebiące się po naszym padole łez jest ledwie jego cieniem
      animowanym przez jednego z bardziej poślednich biesów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka