patjopek 10.02.07, 15:08 Podobno(tak slyszalam) latem w Polsce planowany jest darmowy koncert Pata!!!Slyszeliscie cos o tym? Wiecie cos wiecej?Byloby fajowo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blakey Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 10:22 Słyszałem. Miodek od ględzenia sciągnie Pata i w trasę po poprawczakach ruszą. Melorecytacje zanętą-przynętą dla głów pustych, jak bęben. Pat już po polsku: "o, kurrr..." nawija, w "How Insensitive" użyje pod koniec mdłej solówki, dla kontrastu, ku uciesze gawiedzi. Trzeba się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 15:14 Nie rozumiem nic z twojej wypowiedzi powyzej.Jak to mialo byc smieszne,to mnie to nie rozbawilo.Ja pytalam POWAZNIE.Jesli cos wiecie na temat koncertu Pata ,to dajcie znac)) Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 19:51 Powaznie? Pat znowu w Polsce? Za darmo? Gdzie i kiedy? Moze sie wybiore,jak bede w poblizu Za zadne pieniadze nie poszedlbym na jego koncert...ale za darmo...kto wie...Darmowe koncerty latem robi Adamiak,to moze byc jakis tropPat na wsjd? Baardzo mozliwe.Pozdr.Faraon Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 20:47 Prawdopodobnie na rozpoczecie WSJD. Mowilismy juz o tym, tu jest info: www.diapazon.pl/PelnaWiadomosc.php?bn=Wiadomosci&Id=586 Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 20:57 A wiec mialem racje...Latem,za darmo...To musialo byc WSJD Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:01 pharoah napisał: > A wiec mialem racje...Latem,za darmo...To musialo byc WSJD Moze wreszcie uda nam sie spotkac? Aby sie podlizac dodam, ze slucham "Spirits" - wiadomo kogo Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:03 Spirits?!!! Czyzby chodzilo o Pata?)) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Pat Metheny w Polsce 11.02.07, 21:18 pharoah napisał: > Spirits?!!! Czyzby chodzilo o Pata?)) Niestety, ale nie zaprosili Pata Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 12.02.07, 13:54 Dziex!!!Wiedzialam,ze na Was mozna liczyc! Ale super!Bede na pewno!To super wiadomosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 12.02.07, 14:09 Najfajniejsze jest to,ze koncert ma byc w W-wie!Extra!Ciagle nie moge ochlonac! Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Pat Metheny w Polsce 14.02.07, 22:43 witaj faraon jedno z ciekawszych zdań jakie przeczytałem: "....Za zadne pieniadze nie poszedlbym na jego koncert...ale za darmo...kto wie...." Odpowiedz Link Zgłoś
jazzbaky1 Re: Pat Metheny w Polsce 15.02.07, 09:13 Wniosek, że faraon pazerny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 18:34 No i co w koncu z tym koncertem Pata?!!!Szukam jakichs informacji i nigdzie nie ma potwierdzenia.Ani tu:www.muzyka.gildia.pl/news/2007/03/wsjd2007# Ani tu:www.patmethenygroup.com/index.cfm?goto=travels Jestem ciekawa czy na pewno ten koncert bedzie i jak bedzie to w jakim skladzie? Jak cos wiecie to napiszcie))) Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:14 km500 napisał: > witaj faraon > jedno z ciekawszych zdań jakie przeczytałem: > "....Za zadne pieniadze nie poszedlbym na jego koncert...ale za > darmo...kto wie...." Jedno z ciekawszych zdan,ktore udalo mi sie napisac...Wlasnie pracuje nad jego rozbiorem logicznym i gramatycznymCiekaw jestem,co powiedzieliby o tym zdaniu wszyscy moi polonisci?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:20 Koncert ma byc za darmo.To moze na niego pojdziesz))Tylko czy sie na pewno odbedzie?Wiecie juz cos na ten temat?PLEASE,PLEASE,PLEASE))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:22 Przykro mi,ale niewiele mogę Ci pomoc w tej kwestiiMoze zadzwoń do organizatora koncertu...Pozdr.Faraon Odpowiedz Link Zgłoś
patjopek Re: Pat Metheny w Polsce 02.04.07, 20:24 W sumie to wcale niezly pomyslDzieki,Faraonie Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin16 Re: Pat Metheny w Polsce 08.05.07, 14:49 Ja też podpinam sie pod tym wezwaniem. Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie cos na temat koncertu Pata w Warszawie, prosze o informacje. Już teraz postanowiłam zaklepać sobie miejsce u siostry na podłodze. Nawet z Koszalina jestem skłonna jechac na ten koncert!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin16 Re: Pat Metheny w Polsce 08.05.07, 14:59 Ja też podpinam się pod tym wezwaniem!!! 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, coś na temat koncertu Pata w warszawie proszę o info!!! Na prawde mi na tym zależy. Zamówiłam już nawet miejsce do spania na podłodze w wawie. Dojade specjalnie na ten koncert z Koszalina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Pat Metheny jest w piekle 07.04.07, 00:43 to truchło kolebiące się po naszym padole łez jest ledwie jego cieniem animowanym przez jednego z bardziej poślednich biesów Odpowiedz Link Zgłoś