vulture 23.04.03, 23:30 Dzisiaj w godzinach wieczornych czat MUZYKA nawiedził duch cze67. Zalogowawszy się, zamilkł... jakiekolwiek próby nawiązania kontaktu skończyły się niepowodzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Duch CZE na czacie 23.04.03, 23:36 Auuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Duch CZE na czacie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.04.03, 23:41 Właśnie próbowałem wejść na czat, lecz "próba nawiązania połączenia zakończyła się porażką". Spróbuję jeszcze jako "zalogowany". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Duch CZE na czacie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.04.03, 23:45 Gość portalu: As napisał(a): > Właśnie próbowałem wejść na czat, lecz "próba nawiązania połączenia zakończyła > się porażką". Spróbuję jeszcze jako "zalogowany". W przypadku próby wejścia jako "zalogowany" wystąpiła podobna sytuacja, aczkolwiek w komunikacie po słowie "porażką" pojawił się pytajnik (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Duch CZE na czacie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.04.03, 00:05 mallina napisała: > moze nie da sie z Twojego kompa? Kiedyś się dało, a ostatnio nie mogę ... Mallino, co ma oznaczać ta sygnaturka? Czyżbyś była panią w błękitnej szacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Duch CZE na czacie 24.04.03, 00:14 ))) wygladam sto razy (e tam zaszaleje -tysiac razy) lepiej... a sygnaturka sie znalazla jak wpisalam w google "mallina"))) taki Meksyk..czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś