cze67 29.04.03, 12:20 Chciałem przyznać się do własnej ignorancji, ale przy okazji Was zapytać. Może ktoś ma to samo. Otóż nie odróżniam Shakiry od Christiny Agilery a tej od Anastasii. Czy jest ze mną bardzo źle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric666 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 12:21 Haha, ja w sumie odróżniam, ale nie wiem czy to stawia mnie w dobrym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 12:29 cze67 napisał: > Chciałem przyznać się do własnej ignorancji, ale przy okazji Was zapytać. > Może ktoś ma to samo. Otóż nie odróżniam Shakiry od Christiny Agilery a tej > od Anastasii. Czy jest ze mną bardzo źle? Z punkty widzenia słuchacza jest to normalne. Natomiast z punktu widzenia MĘŻCZYZNY świadczy to o tym że jednak jest z Tobą źle Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 12:37 miecio4 napisał: > Z punkty widzenia słuchacza jest to normalne. > Natomiast z punktu widzenia MĘŻCZYZNY świadczy to o tym że jednak jest z Tobą > źle A więc jednak!!! Tak myślałem, coś tak myślałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Moja ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 12:37 Muzycznie ja też niespecjalnie , ale wizualnie mogę ci pomóc: - Shakira chodzi w podartych pończoszkach i kręci dupką szybko -Christina chodzi ostatnio umazana błotem -Anastacia nie jest żadną z 2 pozostałych i nie ma anoreksji )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 12:40 Gość portalu: aislinn napisał(a): > Muzycznie ja też niespecjalnie , ale wizualnie mogę ci pomóc: > - Shakira chodzi w podartych pończoszkach i kręci dupką szybko > -Christina chodzi ostatnio umazana błotem > -Anastacia nie jest żadną z 2 pozostałych i nie ma anoreksji Dzięki! Te wskazówki będą mi niezmiernie pomocne w mojej kuracji... A jeżeli chodzi o głos, to jakie słyszymy różnice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveletter Re: Moja ignorancja IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 12:43 cze67 napisał: > Dzięki! Te wskazówki będą mi niezmiernie pomocne w mojej kuracji... > A jeżeli chodzi o głos, to jakie słyszymy różnice? oj cze, Twoja ignorancja szyta jest grubymi nićmi. To znaczy - ma wielkie dziury, czyli dokładnie chciałem powiedzieć, że jednak coś wiesz, to znaczy - że bardzo dobrze wiesz, kto to Shakira, kto Anastacia, kto Aguillera. Różnice w głosie są bardzo wyraźne. Wyraźnie słychać. A ty cze słuch masz chyba dobry, nie? Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 12:50 Gość portalu: loveletter napisał(a): > oj cze, Twoja ignorancja szyta jest grubymi nićmi. To znaczy - ma wielkie > dziury, czyli dokładnie chciałem powiedzieć, że jednak coś wiesz, to znaczy - > że bardzo dobrze wiesz, kto to Shakira, kto Anastacia, kto Aguillera. No właśnie nie. Ten wątek jest na poważnie. Gdybym zobaczył je w jakimś teledysku bez podpisu - nie wiedziałby która jest która. Wydaje mi się, że są podobne, ale mogę się mylić. Myślę, że jest to też spowodowane tym, że wystartowały mniej więcej w tym samym okresie z podobnym, według mnie, repertuarem. A ja tak szybko nie nadążam za nowinkami > Różnice w głosie są bardzo wyraźne. Wyraźnie słychać. A ty cze słuch masz chyba dobry, nie? No.... mam. Ale właśnie w radio śpiewała jedna z nich, a ja nie wiedziałem która. Stąd ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Moja ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 13:05 Cze, ja cię rozgrzeszam. Co z tego że ma się dobry słuch, skoro nie słyszało się żadnej z nich.)) Nie nie, nie zachęcam, choć akurat te panie jeszcze tak najgorzej nie wypadają pośród wielu innych , bo moim skromnym zdaniem w swoim gatunku śpiewać potrafią (ale ja generalnie głucha jak pień jestem wiec moge się mylić...) A że śpiewają to co śpiewają, no cóż , to już inna bajka. Zawsze możesz wyłączyć dźwięk. Tylko w sumie po co Ci je rozróżniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 13:07 Gość portalu: aislinn napisał(a): > Tylko w sumie po co Ci je rozróżniać ? Żeby potem na forum nie mówić - Shakira czy inna Agilera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Moja ignorancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 13:14 aha ,czyli by błyszczeć "no wiecie, taka na przykład Christin Aquilera, gdy wykonywała swój utwór pod tytułem......" ops to ja tu nie błysnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveletter Re: Moja ignorancja IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 13:17 no niech będzie. Postaram się więc udzielić konstruktywnej odpowiedzi: a.) Anastacia - muzyka zdecydowanie lajtowa jak to się mówi, z kilkoma wyjątkami w dość mocno tanecznym klimacie. Gdyby nie głos nie do odróżnienia od tysięcy innych. Głos: zajebiście mocny, z dość charakterystyczną, taką nosową barwą, bez chrypy, ale ostry i zdecydowanie matowy (w przeciwieństwie do Shakiry na przykład). Wyraźne upodobanie do wokalnych fajerwerków, co jedni lubią, inni nie ... w Polsce naśladuje ją trochę Tatiana Okupnik (blue cafe), ale mocno przegina z tą nosowością moim zdaniem. Poza tym - odnoszę wrażenie, że w wypadku Anastacii to jest naturalna barwa, a Okupnikowa głos moduluje ... b.) Shakira - zdecydowanie oryginalna muzyka: połączenie popu z rytmami latynowskimi. Bez specjalnych fajerwerków wokalnych, za to bardzo melodyjna. Ciepła barwa głosu, taka "niewinna" ), wysoki głos, ale nie świdrujący.. Łatwo poznać wizualnie - jej tyłek kręci się szybciej niż turbina parowa. c.) Aguillera - tu mi chyba najciężej coś konkretnego napisać. Taki troche kameleon - raz zapasy w błocie, raz niewiniątko. Muzycznie i wizualnie. Podobnie jak w wypadku Anastacii - upodobanie do zakreconych wokaliz... Chyba najmniej charakterystyczna z tej trójki... coś się wyjaśniło? Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 14:38 Dzięki lov. Ty to się znasz na muzyce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveletter Re: Moja ignorancja IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 14:54 cze67 napisał: > Dzięki lov. Ty to się znasz na muzyce!!! nie na muzyce cze, a na kobietach Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter a jeszcze mi się przypomniało 29.04.03, 17:04 Jakbyś chciał kiedyś cze posłuchać kobiety, która naprawdę potrafi zajebiście śpiewać to koniecznie posłuchaj Anouk, o której tu jakiś czas temu wspominałem ( i na pewno jeszcze będę). Jej utwory/głos są bliskim absolutnej doskonałości połączeniem liryzmu i dynamitu. Ten kawałek, który polecałem Wam niedawno - Love (wersja akustyczna) powalił już kilkoro moich znajomych na kolana. Tak właśnie powiedzieli - że powalił ich na kolana, nie, że im się podobało. No więc "Love" nie jest jakąś perłą w drewnianej koronie, a utworem zaledwie o deczko lepszym od kolejnych kilunastu, które ta panna nagrała. Kurka wodna, posikać się literalnie można, niesamowity wokal, po prostu powalający... To w sumie tyle. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:03 Gość portalu: loveletter napisał(a): > > b.) Shakira - zdecydowanie oryginalna muzyka: połączenie popu z rytmami > latynowskimi. Bez specjalnych fajerwerków wokalnych, za to bardzo melodyjna. > Ciepła barwa głosu, taka "niewinna" ), wysoki głos, ale nie świdrujący.. > Łatwo poznać wizualnie - jej tyłek kręci się szybciej niż turbina parowa. > Oryginalna muzyka??? Hmm, zalezy od punktu widzenia (i siedzenia)- OK, niech bedzie. Ale "cieply, niewinny, NIE SWIDRUJACY glos"???????????? Przeciez ona wydaje z siebie straszne dzwieki, jak kaczka sciskana za szyje!! Sorry, ale nie moge sie zgodzic z Twoim opisem Shakiry. Aaaaaaa, jescze tylek... Nie wiem, jak sie kreci turbina parowa, wiec nie zabieram glosu w tej kwestii. Ale wierze na slowo Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Moja ignorancja 29.04.03, 18:13 Gość portalu: kalka napisał(a): > Ale "cieply, niewinny, NIE SWIDRUJACY glos"???????????? Przeciez ona > wydaje z siebie straszne dzwieki, jak kaczka sciskana za szyje!! Nigdy nie ściskałem kaczki za szyję (oj nieładnie, nieładnie) więc nie wiem jak taka śpiewa. Mam jednak wątpliwości, czy tak jak Shakira. Możesz kalka mieć inny gust niż ja, ale w tym momencie zaprzeczasz faktom. Ok, nie podoba Ci się jak ona śpiewa, ale te straszne dźwięki które słyszysz to ŚPIEW. Zajebiście dobry śpiew. Jeśli tego nie słyszysz to zacznij regulować radio. Do skutku. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:23 loveletter napisał: > > Możesz kalka mieć inny gust niż ja, ale w tym momencie zaprzeczasz faktom. Ok, > nie podoba Ci się jak ona śpiewa, ale te straszne dźwięki które słyszysz to ŚPI > EW. Zajebiście dobry śpiew. Jeśli tego nie słyszysz to zacznij regulować radio. > Do skutku. > > Hmm... Mialam nieprzyjemnosc slyszec i wspomniana kaczke i Shakire- podobienstwo uderzajace!! Mam pytanie: jesli mam inny gust niz Ty, to znaczy, ze zaprzeczam faktom????? Dla mnie faktem jest, ze S. nie potrafi (wg mnie nie powinna) spiewac. A w radiu, ktorego slucham wrzaskow kaczki... eee... przepraszam- Shakiry nie slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:49 buh napisał: > a może ty Shakirę z Britney mylisz? Nie, a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Moja ignorancja 29.04.03, 20:06 bo stękanie Britney bardziej kaczkę przypomina. Fanem Shakiry nie jestem - zupełnie nie mój klimat, ale co do jej umiejętności wokalnych to raczej Loveletter ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 20:16 buh napisał: co do > jej umiejętności wokalnych to raczej Loveletter ma rację. Nie dam sie przekonac. Jest jedna z niewielu wokalistek, ktore maja tak irytujacy glos. Nie wiedzialam, ze Shakira ma tylu fanow! Powaznie- to nie ironia- jestem zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Moja ignorancja 29.04.03, 20:27 jeśli to nie była ironia, to sugeruję kurs czytania ze zrozumieniem. nie jestem fanem Shakiry. nie słucham tego typu muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 20:31 buh napisał: > jeśli to nie była ironia, to sugeruję kurs czytania ze > zrozumieniem. nie jestem fanem Shakiry. nie słucham tego > typu muzyki. Zle sie wyrazilam- nie "Shakira ma tylu fanow", a "jej glos ma tylu fanow. To rzeczywiscie roznica- jeski urazilam, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Moja ignorancja 29.04.03, 23:24 nie jestem również fanem jej głosu. jak już kilkakrotnie napisałem, słucham zupełnie innych rzeczy. i mimo, że ten styl muzyki generalnie mi się nie podoba, potrafię w miarę obiektywnie strwierdzić, że Shakira potrafi śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter a jednak śpiewa 29.04.03, 19:08 Gość portalu: kalka napisał(a): > Mam pytanie: jesli mam inny gust niz Ty, to znaczy, > ze zaprzeczam faktom????? Dla mnie faktem jest, ze S. nie potrafi (wg mnie nie > powinna) spiewac. A w radiu, ktorego slucham wrzaskow kaczki... eee... > przepraszam- Shakiry nie slychac. Odpowiadam na pytanie: możesz mieć inny gust, ale nadal nie uprawnia Cię to do twierdzenia, że ona nie potrafi śpiewać. Dlaczego? Ano dlatego, że jej umiejętność śpiewania jest takim muzycznym aksjomatem (dla pełnej jasności: aksjomaty to tezy, które nie wymagają dowodu prawdziwości. Przyjmowane są jako FAKTY i na ich podstawie dowodzi się innych twierdzeń). Dam Ci przykład twierdzenia, które jest oceną, ale jednocześnie można je uznać za swego rodzaju aksjomat: 45-sto stopniowy upał. Masz oczywiście prawo do twierdzenia, że 45 stopni to żaden upał. Że w takiej temperaturze jest zimno jak jasny gwint. Możesz. I pewne jest, że nikt nie będzie miał racjonalnych argumentów by Cię przekonać, że tak nie jest. Bo "jest zimno" jest oceną ("tak odbieram temperaturę otoczenia"). Jednakże, ze względu na fakt, że dla 99,99% ludzi podstawą "czuciowego" układu aksjomatów jest uznanie, że 45 stopni celsjusza to skwierczący upał więc możemy przyjąć, że twierdząc inaczej - kompletnie zbzikowałaś i nie należy Cię słuchać. Podobnie jest w wypadku Shakiry. Argument, że nie ma tego w radiu którego słuchasz jest pusty. W programie "Od przedszkola do opola" nigdy nie było Pavarottiego, a Ella Fitzgerald nigdy nie dostała "Fryderyków". Mam pisać dalej? Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: a jednak śpiewa IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 19:46 loveletter napisał: >> > > Mam pytanie: jesli mam inny gust niz Ty, to znaczy, > > ze zaprzeczam faktom????? Dla mnie faktem jest, ze S. nie potrafi (wg mnie > nie > > powinna) spiewac. A w radiu, ktorego slucham wrzaskow kaczki... eee... > > przepraszam- Shakiry nie slychac. > > Odpowiadam na pytanie: możesz mieć inny gust, ale nadal nie uprawnia Cię to do > twierdzenia, że ona nie potrafi śpiewać. Dlaczego? Ano dlatego, że jej umiejętn > ość śpiewania jest takim muzycznym aksjomatem (dla pełnej jasności: aksjomaty t > o tezy, które nie wymagają dowodu prawdziwości. Przyjmowane są jako FAKTY i na > ich podstawie dowodzi się innych twierdzeń). Jestes pierwsza osoba, ktora twierdzi, ze Shakira potrafi spiewac. Nie jestem odosobniona w twierdzeniu, ze Jej glos jest okropny. Wg mnie (i nie tylko mnie) spiewa strasznie. I tyle. > Dam Ci przykład twierdzenia, które jest oceną, ale jednocześnie można je uznać > za swego rodzaju aksjomat: 45-sto stopniowy upał. Masz oczywiście prawo do twie > rdzenia, że 45 stopni to żaden upał. Że w takiej temperaturze jest zimno jak ja > sny gwint. Możesz. I pewne jest, że nikt nie będzie miał racjonalnych argumentó > w by Cię przekonać, że tak nie jest. Bo "jest zimno" jest oceną ("tak odbieram > temperaturę otoczenia"). Jednakże, ze względu na fakt, że dla 99,99% ludzi pods > tawą "czuciowego" układu aksjomatów jest uznanie, że 45 stopni celsjusza to skw > ierczący upał więc możemy przyjąć, że twierdząc inaczej - kompletnie zbzikowała > ś i nie należy Cię słuchać. Odnosze wrazenie, ze u Ciebie temp, skacze do 45 stopni, gdy: 1.ktos sie z Toba nie zgadza 2.czytasz moje posty. > Podobnie jest w wypadku Shakiry. Argument, że nie ma tego w radiu którego słuch > asz jest pusty. To nie jest zaden argument!! Kazales (bo nie poprosiles), zebym "do skutku regulowala radio", skoro nie slysze "zajebiscie dobrego" spiewu Shakiry. Napisalam wiec, ze taka regulacja nie jest potrzebna, bo w moim radiu panna S. sie nie pojawia. Mam tlumaczyc dalej? W programie "Od przedszkola do opola" nigdy nie było Pavarottie > go, a Ella Fitzgerald nigdy nie dostała "Fryderyków". Mam pisać dalej? > Jesli Shakire porownujesz do Fitzgerald i Pavarottiego, to daremna jest dalsza dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: a jednak śpiewa 29.04.03, 19:57 Gość portalu: kalka napisał(a): > Jestes pierwsza osoba, ktora twierdzi, ze Shakira potrafi spiewac. Nie jestem > odosobniona w twierdzeniu, ze Jej glos jest okropny. Wg mnie (i nie tylko > mnie) spiewa strasznie. I tyle. To ja jestem drugi bo wystarczy posłuchać chiociazby "Underneath Your Clothes" albo "The One" zeby stwierdzić że Shakira ma głos piekny i charakterystyczny. Ale poniewaz w Twoim radiu sie nie pojawia więc żyjesz w niewiedzy o tym kalko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: a jednak śpiewa IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 20:12 miecio4 napisał: > > To ja jestem drugi bo wystarczy posłuchać chiociazby "Underneath Your Clothes" Wlasnie w tej piosence brzmi najpaskudniej Naprawde, sluchac jej nie moge. > albo "The One" zeby stwierdzić że Shakira ma głos piekny Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! i charakterystyczny. Tu sie moge zgodzic))))) > Ale poniewaz w Twoim radiu sie nie pojawia więc żyjesz w niewiedzy o tym > kalko. Ale pojawia sie w TV i to wystarczy, by stwierdzic, ze spiewa strasznie. Caly czas mam nadzieje, ze zartujecie z ta Shakira. Prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: a jednak śpiewa 29.04.03, 20:13 Gość portalu: kalka napisał(a): Caly > czas mam nadzieje, ze zartujecie z ta Shakira. Prawda...? Oni nigdy nie żartują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: a jednak śpiewa IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 20:18 cze67 napisał: > Gość portalu: kalka napisał(a): > Caly > > czas mam nadzieje, ze zartujecie z ta Shakira. Prawda...? > > Oni nigdy nie żartują... Rany... Nigdy?? Chociaz tym razem niech zrobia wyjatek! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: a jednak śpiewa 29.04.03, 21:11 cze67 napisał: > Oni nigdy nie żartują... ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: a jednak śpiewa 29.04.03, 21:15 miecio4 napisał: > To ja jestem drugi bo wystarczy posłuchać chiociazby "Underneath Your Clothes" > albo "The One" zeby stwierdzić że Shakira ma głos piekny i charakterystyczny. > Ale poniewaz w Twoim radiu sie nie pojawia więc żyjesz w niewiedzy o tym > kalko. do stu tysięcy pryszczatych cypisków !!!! miecio mnie poparł !! hmm.... No dobra!!!! To w takim razie Pissssssssssssssss ! .... ale na lof to się nie pisze! ... no chyba, że z Shakirą w roli głównej )) Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: a jednak śpiewa 29.04.03, 21:10 Gość portalu: kalka napisał(a): > Jestes pierwsza osoba, ktora twierdzi, ze Shakira potrafi spiewac. Nie jestem > odosobniona w twierdzeniu, ze Jej glos jest okropny. Wg mnie (i nie tylko > mnie) spiewa strasznie. I tyle. Jakoś mnie to kalka nie dziwi, że Twoi znajomi podzielają Twoje zdanie. Tak to już w życiu jest, że głuchy do głuchego ciągnie ))) > Odnosze wrazenie, ze u Ciebie temp, skacze do 45 stopni, gdy: > 1.ktos sie z Toba nie zgadza > 2.czytasz moje posty. Całkiem ładnie to kalka zabrzmiało. Fajna retoryka, serio ). No ale tonący chwytwy się brzyta. > To nie jest zaden argument!! Kazales (bo nie poprosiles), zebym "do skutku > regulowala radio" To nie było żadne kazanie!! To była przenośnia !! Chodziło mi o słuch !! > w moim radiu panna S. > sie nie pojawia. no właśnie!! PRESBYACUSIS!!! > Jesli Shakire porownujesz do Fitzgerald i Pavarottiego, to daremna jest dalsza > dyskusja. Daremna z całą pewnością, ale oczywiście nie dlatego, że kogoś do kogoś porównałem ponieważ żadnego porównania nie było, tylko dlatego, że Shakira potrafi śpiewać. C.B.D.O. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: a jednak śpiewa IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 21:23 loveletter napisał: > Gość portalu: kalka napisał(a): > > > Jestes pierwsza osoba, ktora twierdzi, ze Shakira potrafi spiewac. Nie jes > tem > > odosobniona w twierdzeniu, ze Jej glos jest okropny. Wg mnie (i nie tylko > > mnie) spiewa strasznie. I tyle. > > Jakoś mnie to kalka nie dziwi, że Twoi znajomi podzielają Twoje zdanie. Tak to > już w życiu jest, że głuchy do głuchego ciągnie ))) Nie napisalam, ze moi znajomi sa tego zdania, co ja. Juz wiem, kogo dotycza statystyki mowiace o niskim rozumieniu czytanego tekstu przez polska mlodziez. > > > Odnosze wrazenie, ze u Ciebie temp, skacze do 45 stopni, gdy: > > 1.ktos sie z Toba nie zgadza > > 2.czytasz moje posty. > > Całkiem ładnie to kalka zabrzmiało. Fajna retoryka, serio ). No ale tonący ch > wytwy się brzyta. Taaa... To samo moglabym powiedziec o Tobie. > > > > Jesli Shakire porownujesz do Fitzgerald i Pavarottiego, to daremna jest da > lsza > > dyskusja. > > Daremna z całą pewnością, ale oczywiście nie dlatego, że kogoś do kogoś porówna > łem ponieważ żadnego porównania nie było, tylko dlatego, że Shakira potrafi śpi > ewać. > C.B.D.O. > > Lov. Jesli twierdzisz, ze nie bylo- niech tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter ostatnie tchnienie kaczuchy 29.04.03, 21:38 Gość portalu: kalka napisał(a): > > > Jestes pierwsza osoba, ktora twierdzi, ze Shakira potrafi spiewac. Ni > e jes > > tem > > > odosobniona w twierdzeniu, ze Jej glos jest okropny. Wg mnie (i nie t > ylko > > > mnie) spiewa strasznie. I tyle. a nieco później: > Nie napisalam, ze moi znajomi sa tego zdania, co ja. Juz wiem, kogo dotycza > statystyki mowiace o niskim rozumieniu czytanego tekstu przez polska mlodziez. Założyłem, że chociaż jedną z tych osób (nieodosobnionych w twierdzeniu) znałaś. Źle założyłem? No jeśli jednak dobrze, to już wiem kogo dotyczą statystyki na temat miażdżycy ))))) > Taaa... To samo moglabym powiedziec o Tobie. hmmm... ale jednak nie powiedziałaś? No sama widzisz > Jesli twierdzisz, ze nie bylo- niech tak bedzie. Jesteś na dobrej drodze kalka. Jeszcze ze dwieście postów i przekonam Cię, że jesteś królikiem Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: ostatnie tchnienie kaczuchy IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 01:32 loveletter napisał: > Gość portalu: kalka napisał(a): > > > > > Jestes pierwsza osoba, ktora twierdzi, ze Shakira potrafi spiewa > c. Ni > > e jes > > > tem > > > > odosobniona w twierdzeniu, ze Jej glos jest okropny. Wg mnie (i > nie t > > ylko > > > > mnie) spiewa strasznie. I tyle. > > a nieco później: > > > Nie napisalam, ze moi znajomi sa tego zdania, co ja. Juz wiem, kogo dotycz > a > > statystyki mowiace o niskim rozumieniu czytanego tekstu przez polska mlodz > iez. > > Założyłem, że chociaż jedną z tych osób (nieodosobnionych w twierdzeniu) znałaś > . Źle założyłem? No jeśli jednak dobrze, to już wiem kogo dotyczą statystyki na > temat miażdżycy ))) Mianem "znajomych" okreslam kumpli, kolegow itp. To, ze dla Ciebie znajomym jest kazdy, kogo znasz z widzenia (np. pani z warzywniaka) lub ze slyszenia (np. o. Rydzyk, prezydent Kwasniewski) nie oznacza, ze tak samo jest np. ze mna. > > > Taaa... To samo moglabym powiedziec o Tobie. > > hmmm... ale jednak nie powiedziałaś? No sama widzisz hmm... Bo po co? > > > Jesli twierdzisz, ze nie bylo- niech tak bedzie. > > Jesteś na dobrej drodze kalka. Jeszcze ze dwieście postów i przekonam Cię, że j > esteś królikiem > Ale te 200 postow nie przekona mnie, ze Shakira ma dobry glos. A o to chodzilo w naszej dyskusji (przynajmniej mi), a nie o wmawianie komus, ze jest krolikiem, padalcem czy swinka morska. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Moja ignorancja 29.04.03, 12:40 znaczy to że jesteś juz starym dziadem cze Odpowiedz Link Zgłoś
pippin Re: Moja ignorancja 29.04.03, 14:55 Cze, a kto to są te trzy co to o nich piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 14:57 pippin napisał: > Cze, a kto to są te trzy co to o nich piszesz? A, takie tam śpiewające laski... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 15:18 No, no, Lov alez sie popisal.... Szczegolnie mi sie podobal ten tyleczek jak turbina parowa. Coz za muzyczna wyobraznia! A swoja droga, ja nie odrozniam tez tych babeczek. Ale moje zdanie nie jest istotne w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loveletter Re: Moja ignorancja IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 15:22 pizmak31 napisała: > No, no, Lov alez sie popisal.... Szczegolnie mi sie podobal ten tyleczek jak > turbina parowa. Coz za muzyczna wyobraznia! A swoja droga, ja nie odrozniam tez > > tych babeczek. Ale moje zdanie nie jest istotne w tym temacie. znowu się Piżmaczek wałęsasz po forum, a potem po godzinach będziesz siedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 15:28 Ojej, powalesac sie nie mozna! Nie wytrzymalam tej turbinki i to dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Moja ignorancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 19:13 cze67 napisał: > Czy jest ze mną bardzo źle? Chlubienie sie nieznajomoscia czegos jest zawsze zle... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 19:58 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Chlubienie sie nieznajomoscia czegos jest zawsze zle... A czy ja się chlubię? Ja się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Moja ignorancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 20:06 cze67 napisał: > > > A czy ja się chlubię? No wlasnie odnosze takie wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 20:09 Gość portalu: kubasa napisał(a): > No wlasnie odnosze takie wrazenie. Absolutnie błędne. Ja tu pomocy u braci forumowej szukam, a Ty mnie o jakieś niechlubne chlubienie posądzasz. A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 20:02 Cze, nic nie wspomniałeś o Britney Spears. Z nią nie masz kłopotu? Bo ja ją właśnie mylę z Christiną A. Loveletterku drogi, może byś dorzucił jakiś rys wizualno-wokalno- choreograficzny? Tak dla uściślenia. PS. Lov. w swoim żywiole. Jak to było... 'dupokrętki' ? He he... )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Moja ignorancja 29.04.03, 20:03 n_eska71 napisała: > Cze, nic nie wspomniałeś o Britney Spears. Z nią nie masz kłopotu? > Bo ja ją właśnie mylę z Christiną A. Jakoś nie, ona chyba jest młodsza niż tamte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: Moja ignorancja IP: *.dialup.mindspring.com 30.04.03, 18:41 > n_eska71 napisała: > > > Cze, nic nie wspomniałeś o Britney Spears. Z nią nie masz kłopotu? > > Bo ja ją właśnie mylę z Christiną A. Brygida Dzida jest wyzsza od Krystyny A. Ale to widac jak stana obok siebie, a nieczesto sie to zdarza... I Krystyna ma od Brygidy duzo lepszy glos. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Britney 29.04.03, 21:30 n_eska71 napisała: > Cze, nic nie wspomniałeś o Britney Spears. Z nią nie masz kłopotu? > Loveletterku drogi, może byś dorzucił jakiś rys wizualno-wokalno- > choreograficzny? Tak dla uściślenia. specjalnie dla eski - rys wizualno-wokalno-choreograficzny Britney Spears: Plastfolia-niepotrafiącaśpiewać-i-tańczyć. dziękuję za uwagę. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Britney 29.04.03, 21:41 loveletter napisał: > Plastfolia ??? To ja może poproszę o rozwinięcie tej enigmatycznej wypowiedzi! )) PS. Britney śpiewać i tańczyć nie umie. A co umie? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Britney 29.04.03, 22:08 n_eska71 napisała: > loveletter napisał: > > > Plastfolia > > ??? > > To ja może poproszę o rozwinięcie tej enigmatycznej wypowiedzi! )) Plastfolia - Plastelina + folia. No, o te nowe cycki mi chodzi ... > PS. Britney śpiewać i tańczyć nie umie. A co umie? no nie wiem. myślę, że na przykład buty sobie chyba sama sznuruje. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Ja w innej sprawie... 29.04.03, 20:04 Cze, czy w Twojej sygnaturce nie powinno czasem być 'I won't see her no more', a nie 'here'? W sumie to nie wiem, bo jej nie rozpoznaję (oto MOJA ignorancja) ale tak mi lepiej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ja w innej sprawie... 29.04.03, 20:07 madee1 napisała: > Cze, czy w Twojej sygnaturce nie powinno czasem być 'I won't see her no more', a nie 'here'? W sumie to nie wiem, bo jej nie rozpoznaję (oto MOJA ignorancja) ale tak mi lepiej pasuje. Znów coś nie tak z sygnaturką? A czy ja znam angielski? NO dobra, zmieniam, choć dla mnie to żadna różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ja w innej sprawie... 29.04.03, 20:08 madee1 napisała: > W sumie to nie wiem, bo jej nie rozpoznaję (oto MOJA > ignorancja) ale tak mi lepiej pasuje. Moim zdaniem tak właśnie powinno być. A co do ignorancji - służę płytą )) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ja w innej sprawie... 29.04.03, 20:16 ilhan napisał: > Moim zdaniem tak właśnie powinno być. A co do ignorancji - służę płytą )) A to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ja w innej sprawie... 29.04.03, 20:18 madee1 napisała: > A to przepraszam. Ale za co? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Moja ignorancja 29.04.03, 21:40 Anastacia - wrzaski przez nos, spowodowane najprawdopodobniej połknięciem czegoś; wokalizy agonalno-porodowe w najgorszym stadium Shakira - histeryczne ryki, tudzież spazmatyczne zniżanie głosu we frazach, bo inaczej nie umie Kryśka Agilera - pływający po wszystkich skalach głos, nie umiejący się utrzymać na jednym dźwięku (pewnie też inaczej nie umie); sztuczna modulacja głosu na niższy niż jest naturalnie plus Anastacia - duży biust Shakira - spora pupa Kryśka Agilera - dziecko z ochronki, przebrane w kostium z podupadłego sex-shopu czy teraz wiadomo już who is who? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Moja ignorancja 29.04.03, 21:58 vulture napisał: > Anastacia - wrzaski przez nos, spowodowane najprawdopodobniej połknięciem > czegoś; wokalizy agonalno-porodowe w najgorszym stadium > Shakira - histeryczne ryki, tudzież spazmatyczne zniżanie głosu we frazach, bo > inaczej nie umie > Kryśka Agilera - pływający po wszystkich skalach głos, nie umiejący się > utrzymać na jednym dźwięku (pewnie też inaczej nie umie); sztuczna modulacja > głosu na niższy niż jest naturalnie Vulture, muszę przyznać, że z Twoją argumentacją dużo trudniej mi polemizować)) > plus > > > Anastacia - duży biust > Shakira - spora pupa > Kryśka Agilera - dziecko z ochronki, przebrane w kostium z podupadłego sex-shop > u niech mnie Wielki Piżmak !! Wiedziałem, że o czymś zapomniałem ! > czy teraz wiadomo już who is who? Najprościej poznać Kalkę i Vulture - noszą nauszniki z poczwórnego polaru przekładanego warstwami goretexu. A na to wszystko - zaaaaaaasmażżżżżżżkaaaaa !! Lov Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ja ci dam nauszniki 29.04.03, 22:01 loveletter napisał: > Najprościej poznać Kalkę i Vulture - noszą nauszniki z poczwórnego polaru przek > ładanego warstwami goretexu. A na to wszystko - zaaaaaaasmażżżżżżżkaaaaa !! A, zapomniałem dodać że w/w panie reprezentują pop-growling: rzyganie do mikrofonu bez metalowego podkładu. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: ja ci dam nauszniki 29.04.03, 22:04 vulture napisał: > A, zapomniałem dodać że w/w panie reprezentują pop-growling: rzyganie do > mikrofonu bez metalowego podkładu. )))))))) czyżby któraś z nich skierowała swe usta w kierunku sępich uszu ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ja ci dam nauszniki 29.04.03, 22:16 loveletter napisał: > czyżby któraś z nich skierowała swe usta w kierunku sępich uszu ?.... Nie, w stronę poczucia estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: ja ci dam nauszniki IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 22:56 Vulture..tym growlingiem to mnie teraz rozbawiles)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 01:38 Hmm, wiec nie jestem ododobniona w twierdzeniu, ze Shakira ma glos...-juz pisalam jaki. Vulture: Loveletter twierdzi, ze tylko moi znajmomi zgadzaja sie ze mna w kwestii Shakiry- dolaczasz wiec (chcac- niechcac) do tego grona). Nie bedzie zle, chyba ze Lov wmowi nam, ze jestesmy krolikami z zasmazka na uszach- patrz wczesniejsze posty. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture najgorsze przed nami 30.04.03, 05:05 Nie moja wina... ale zaraz wróci ze Stanów Natalka Qqlska (po lekcjach śpiewu) i dopiero da czadu. Będą to puszczali na porodówkach jako materiał poglądowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: najgorsze przed nami IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 08:35 Moze sugestia Lovelettera o nausznikach nie jest taka glupia i zaczniemy je nosic?? Tylko zasmazke (?) sobie odpuscmy. A u kogo Natka uczyla sie spiewu? Jeski u Shakiry, to zadne nauszniki nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Moja ignorancja 30.04.03, 07:50 Gość portalu: kalka napisał(a): > Hmm, wiec nie jestem ododobniona w twierdzeniu, ze Shakira ma glos...-juz > pisalam jaki. a.) no patrz!! a wcześniej byłaś o tym FAKCIE przekonana. hehe.. > Vulture: Loveletter twierdzi, ze tylko moi znajmomi zgadzaja sie > ze mna b.) znajdź zdanie gdzie piszę, że TYLKO TWOI ZNAJOMI ZGADZAJĄ SIĘ Z TOBĄ. Jak znajdziesz - dostaniesz cukierka. Poleconym. > w kwestii Shakiry- dolaczasz wiec (chcac- niechcac) do tego grona). c.) niezupełnie - to ty dołączyłaś do grona Vultura. Gdybyś Ty kalka wiedziała jaką ten facet kolportuje muzykę wśród swoich znajomków to byś się dziesięć razy zastanowiła czy chcesz z nim stac po jednej stronie płota ) > Nie bedzie zle, chyba ze Lov wmowi nam, ze jestesmy krolikami z zasmazka na > uszach- patrz wczesniejsze posty. Kalka? Jak tam ząbki? rosną? ) Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Moja ignorancja IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 08:21 Rany... Mimo najszczerszych checi z mojej strony- my sie nie dogadamy. Kompletnie nie rozumiesz tego, co pisze- nie wiem, czy masz problem ze zrozumieniem tylko moich postow? Dosc krotko czytam posty na tym forum, wiec nie zauwazylam. Przyswojenie najprostszego artykulu z gazety sprawia Ci chyba niebywala trudnosc, slowo daje. Wiec znowu- tumacze com napisala... loveletter napisał: > Gość portalu: kalka napisał(a): > > > > Hmm, wiec nie jestem ododobniona w twierdzeniu, ze Shakira ma glos...-juz > > pisalam jaki. > > a.) no patrz!! a wcześniej byłaś o tym FAKCIE przekonana. hehe.. Nadal jestem. Nie wiem, gdzie dostrzegles zwatpienie w ten FAKT. Nie chcialo mi sie po raz n-ty pisac o kaczce scisnietej za szyje. > > > Vulture: Loveletter twierdzi, ze tylko moi znajmomi zgadzaja sie > > ze mna > > b.) znajdź zdanie gdzie piszę, że TYLKO TWOI ZNAJOMI ZGADZAJĄ SIĘ Z TOBĄ. Jak > znajdziesz - dostaniesz cukierka. Poleconym. > Jakoś mnie to kalka nie dziwi, że Twoi znajomi podzielaja Twoje zdanie. Tak to już w życiu jest, że głuchy do głuchego ciągnie ))) O to zdanie chodzi? > > w kwestii Shakiry- dolaczasz wiec (chcac- niechcac) do tego grona). > > c.) niezupełnie - to ty dołączyłaś do grona Vultura. Hmm... Jeszcze nikt do nikogo nie dolaczyl > Gdybyś Ty kalka wiedziała > jaką ten facet kolportuje muzykę wśród swoich znajomków to byś się dziesięć > razy zastanowiła czy chcesz z nim stac po jednej stronie płota ) WOW. > > Nie bedzie zle, chyba ze Lov wmowi nam, ze jestesmy krolikami z zasmazka n > a > > uszach- patrz wczesniejsze posty. > > Kalka? Jak tam ząbki? rosną? ) > Twoje sugestie beda tak silne, ze patrzac w lustro zobacze dlugie zabki, takiez uszy i aksamitne futerko? Watpie, zebys po tej "wymianie zdan" byl zdolny przekonac mnie do czegokolwiek (mam tu na mysli glos Shakiry, Ty krolika zapewne). Chociaz... Jeszcze kilka takich wymeczonych postow z Twojej strony i moze dojde do wniosku, ze nie warto z Toba dyskutowac? Probuj)) > > Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter <JEB> <JEB> <JEB> ..... 30.04.03, 09:13 Gość portalu: kalka napisał(a): nizłe jaja kalka) Muszę powiedzieć, że gdyby nie fakt, iż mam teraz trochę wolnego czasu to chyba bym już spasował, ale co tam. Jeszcze sobie pogadamy) Najpierw zapożyczę sobie co napisałaś, bo musiałbym napisać to samo: > Rany... Mimo najszczerszych checi z mojej strony- my sie nie dogadamy. > Kompletnie nie rozumiesz tego, co pisze- nie wiem, czy masz problem ze > zrozumieniem tylko moich postow? (...) Przyswojenie najprostszego artykulu z > gazety sprawia Ci chyba niebywala trudnosc, slowo daje. Wiec znowu- tumaczę com napisał... > > > Hmm, wiec nie jestem ododobniona w twierdzeniu, ze Shakira ma glos... > -juz > > > pisalam jaki. > > > > a.) no patrz!! a wcześniej byłaś o tym FAKCIE przekonana. hehe.. > > Nadal jestem. Nie wiem, gdzie dostrzegles zwatpienie w ten FAKT. Nie chcialo > mi sie po raz n-ty pisac o kaczce scisnietej za szyje. kalka... mój komentarz nie odnosił się w tym momencie do śpiewania Shakiry .. <jeb> > > > Vulture: Loveletter twierdzi, ze tylko moi znajmomi zgadzaja sie > > > ze mna > > b.) znajdź zdanie gdzie piszę, że TYLKO TWOI ZNAJOMI ZGADZAJĄ SIĘ Z TOBĄ. > Jak > > znajdziesz - dostaniesz cukierka. Poleconym. ----------------- > > Jakoś mnie to kalka nie dziwi, że Twoi znajomi podzielaja Twoje zdanie. Ta > k > to już w życiu jest, że głuchy do głuchego ciągnie ))) ----------------- > O to zdanie chodzi? oj kalka, kalka <jeb> <jeb> <jeb>... nie ...<jeb> <jeb> <jeb>.. .. <JEB!> <JEEEEEEEEB!> Szanse na cukierka maleją z każdą chwila kalka... > WOW. wow?...czyli rili lal?. % Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter <JEB> <JEB> <JEB> ..... 30.04.03, 09:13 Gość portalu: kalka napisał(a): nizłe jaja kalka) Muszę powiedzieć, że gdyby nie fakt, iż mam teraz trochę wolnego czasu to chyba bym już spasował, ale co tam. Jeszcze sobie pogadamy) Najpierw zapożyczę sobie co napisałaś, bo musiałbym napisać to samo: > Rany... Mimo najszczerszych checi z mojej strony- my sie nie dogadamy. > Kompletnie nie rozumiesz tego, co pisze- nie wiem, czy masz problem ze > zrozumieniem tylko moich postow? (...) Przyswojenie najprostszego artykulu z > gazety sprawia Ci chyba niebywala trudnosc, slowo daje. Wiec znowu- tumaczę com napisał... > > > Hmm, wiec nie jestem ododobniona w twierdzeniu, ze Shakira ma glos... > -juz > > > pisalam jaki. > > > > a.) no patrz!! a wcześniej byłaś o tym FAKCIE przekonana. hehe.. > > Nadal jestem. Nie wiem, gdzie dostrzegles zwatpienie w ten FAKT. Nie chcialo > mi sie po raz n-ty pisac o kaczce scisnietej za szyje. kalka... mój komentarz nie odnosił się w tym momencie do śpiewania Shakiry .. <jeb> > > > Vulture: Loveletter twierdzi, ze tylko moi znajmomi zgadzaja sie > > > ze mna > > b.) znajdź zdanie gdzie piszę, że TYLKO TWOI ZNAJOMI ZGADZAJĄ SIĘ Z TOBĄ. > Jak > > znajdziesz - dostaniesz cukierka. Poleconym. ----------------- > > Jakoś mnie to kalka nie dziwi, że Twoi znajomi podzielaja Twoje zdanie. Ta > k > to już w życiu jest, że głuchy do głuchego ciągnie ))) ----------------- > O to zdanie chodzi? oj kalka, kalka <jeb> <jeb> <jeb>... nie ...<jeb> <jeb> <jeb>.. .. <JEB!> <JEEEEEEEEB!> Szanse na cukierka maleją z każdą chwila kalka... > WOW. wow?...czyli rili lal?. > Jeszcze kilka takich wymeczonych postow z Twojej > strony i moze dojde do wniosku, ze nie warto z Toba dyskutowac? Probuj)) Dyskutować? To nie jest dyskusja kalka. Ja nie prowadzę z Tobą dyskusji. Po prostu od czasu do czasu lubię takie małe pseudodyskusyjne zapasy w błocie ))) Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: ten post jest właściwy,znów gazeta płata figl IP: 195.41.66.* 30.04.03, 09:32 Shakira nie jest zla ale trzeba posluchac jakiejs plytki w calosci i nie ogladac teledyskow bo za bardzo zawraca glowe kreceniem sie. Male to to i kragle wiec ze spiewaniem nie ma problemow. Christine jest dla mnie niezbyt atrakcyjna pod kilkoma wzgledami - pospolita uroda, otluszczony brzuszek, podworkowy glos. Za to piosenki nie sa najgorsze od strony kompozycji i aranzcji. Anastasja to super faworytka. Moj autopilot sam wylacza radio kiedy jej song pojawia sie na antenie. Kobiete parodiuje sama siebie i robi to wytrwale. Chyba bedzie miala poteznego kaca po latach sluchajac tego co zmalowala obecnie. A teoretycznie taki dobry glos i niezla aparycja. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: <JEB> <JEB> <JEB> ..... IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 10:18 O mamuniu, jeszcze Cie nie dobilam? Skoro jeszcze zyjesz, to pozwolisz, ze przeloze nasza dyskusje (pseudodyskusje, zapasy w blocie czy kisielu- jak zwal tak zwal) na "po weekendzie". Aaa, przeoczyles cos- patrz: "ostatnie tchnienie kaczuchy" (chyba, ze ostatnie tchnienie miales wydac Ty i dalszej dyskusji w ramach tamtego mini-watku nie bedzie). Jesli uda mi sie dorwac do kompa wieczorkiem, to chetnie sobie z Toba pogadam. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: <JEB> <JEB> <JEB> ..... IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 10:28 Momento... O czym my wlasciwie dyskutujemy?? Rozmowa zaczynala sie od tematu: czy Shakira ma dobry glos, czy nie? Ty twierdziles, ze zajebisty, ja: ze kaczki wydaja z siebie podobne dzwieki i generalanie nie podoba mi sie. I o tym byly poczatkowe posty (bodajze 2). A pozniej sie zaczelo: kroliki, swinki morskie, rozumienie tekstu, sciszanie radia, cukierki i nauszniki. Chyba jednak Shakira nie jest warta naszego (lub tylko mojego) czasu i energii. Dlatego niech kazdy zostanie przy swoim. Ja twierdze, ze: SHAKIRA MA OKROPNY GLOS, GDYBY ISTNIAL PRZEPIS ZABRANIAJACY SPIEWAC, ONA BYLABY 1 W KOLEJCE. A Ty wypisuj sobie peany na czesc jej talentu (grrrrrr...). I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture PHUCK!!! 30.04.03, 16:52 Loveletter: 1. Na mojej następnej składance będzie Anastacia. Kristina już była, zresztą obie tam pasują i ta trzecia, co się dusi, też. 2. Slejer rządzi. 3. Jutro przejeżdżam (ale tylko przejeżdżam PKP w dodatku) przez Łódź. Jak się odpowiednio ustawisz na dworcu, mogę Ci dać w czapę )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: PHUCK!!! 01.05.03, 16:03 Jest piekny. Wiadomo nawet, czym Lov. dostalby w czape. Singlem. Wiadomo czyim.... Shakiry - I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś