paula53 09.03.07, 20:01 No i mamy Po raz 4 w Polsce 1 czerwca w Warszawie zagra grupa Placebo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sbtr00 Re: Placebo w Polsce IP: 80.51.180.* 09.03.07, 21:19 i oczywiście jedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: Placebo w Polsce 10.03.07, 00:37 powaga ? super! ten rok zapowiada się na prawdę extra ! Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Placebo w Polsce 10.03.07, 09:33 No nie no... Bożesztymój, daj mi kurę znoszącą złote jajka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: Placebo w Polsce 10.03.07, 14:12 Ja już mam listę co najmniej 10 koncertów w tym roku na które chciałbym pójść. Z chęcią dołączę się do kogoś kto planuje skok na bank lub tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbtr Re: Placebo w Polsce IP: 80.51.180.* 10.03.07, 14:34 oj tam. placebo to obowiązek. musisz być Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Placebo w Polsce 10.03.07, 16:34 roberciunio napisał: > Ja już mam listę co najmniej 10 koncertów w tym roku na które chciałbym pójść. a ja mam tylko jedno marzenie - chciałabym pojechać na Lollapaloozę Odpowiedz Link Zgłoś
ataxia Re: Placebo w Polsce 12.03.07, 09:18 Kurde blaszka, chyba będę musiała poszukać drugiego etatu Obrodziło nam w tym roku fajnymi koncertami. Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Placebo w Polsce 12.03.07, 09:20 Prawdziwy urodzaj w tym roku- fakt Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: Placebo w Polsce 12.03.07, 13:22 Ale jaja Nio tylko ja nie wiem czy mam ochotę ich czwarty raz oglądać. Juz chyba niczym nie zaskoczą... Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Placebo w Polsce 12.03.07, 13:42 Ja widziałam ich raz. I to na festiwalu niestety... Mam nadzieję, że tym razem pozytywnie mnie zaskoczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbtr00 Re: Placebo w Polsce IP: 80.51.180.* 12.03.07, 18:35 ja widziałem już dwa razy i za kazdym razem czyms zaskakiwali. zreszta, co za emocje! ani chwili sie nie wahalem <czeka az zaczna sprzedawac bilety> Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Placebo w Polsce 14.03.07, 22:16 Jeśli wybieracie się na koncert Placebo 01.06. na warszawski Torwar, zabiecie ze sobą polską flagę (lub zwykłą, biała, jeśli nie lubicie barw narodowych) z napisem „Welcome home” lub „Thanks for coming home” (zależnie który napis się zmieści). Wyjmijmy ją na na utworze po Space Monkey - powinno to być Soulmates (a jeśli wypadnie z setlitsy - na tym który będzie po SM) i trzymajmy około minuty. Najmniejsza flaga kosztuje już od 15 pln, marker do zrobienia napisu około 5 pln. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej gdzie ją kupić, lub jak namalować, śmiało pisz: volga_jasnowidzaca@gazeta.pl, lub zajrzyj na forum: www.forum.placebo.prv.pl Jeśli ktoś Ci zasłoni flagą widok – nie denerwuj się, stracisz nie więcej niż minutę, ale za to zespół zobaczy, że bardzo na nich czekaliśmy i że doceniamy. Przy barierkach będzie 8 metrowa flaga z taki napisem - jeśli będziecie tam, pomóżcie ja rozwiesić! Czemu to robimy? Ilekroć ktoś z Polaków był na zagranicznych koncertach, zawsze mięliśmy flagę z napisem „Come home to Poland”. Wiemy, że zespół je widział, i że docenia (Berlin, Paryż, Wembley, Machester, Londyn...). Pokażmy, iż mimo, że nie ma nas tak wielu jak fanów francuskich lub południowoamerykańskich, to jednak są dla nas niezwykle ważni i emocje, które budzi w nas ich muzyka, są ogromne. Dzięki za wpółpracę Soulmates never die. www.forum.placebo.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Placebo w Polsce 17.03.07, 12:41 UP. Czy mozna na kogos liczyc w poparciu tej akcji z gazetowych fanów Placebo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volg_niedowidzący Re: Placebo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:42 chyba tylko na gazetowych fanów Placebo będacych jednocześnie forumowiczami placebo.forum.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Placebo w Polsce 19.03.07, 12:02 Ok, niech będzie... Zabawię się w maniakalną fankę zespołu, zakupię kawał flagi z metra i pięknie ją wykaligrafuję. Przyznać jednak muszę, że pomysł ten bardziej przypadłby mi do gustu jakieś 5 lat temu - kiedy to faktycznie takową maniakalną fanką była. Teraz podchodzę do Placków z większym dystansem. Swoją drogą ciekawa jestem kiedy plotki o sztandarowej akcji dojdą do uszu panów z Placebo... <skąd wiesz - o, volgo_jasnowidząca - z jakich kawałków będzie się składać setlista?!> Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Placebo w Polsce 19.03.07, 16:40 Nie wiem, ale sledzę ją na bieżąco i nie zminiła się od trasy jesienno/zimowej. Jedyny, denerwujący ruch jaki robia to to że Space Monkey i Blin wędruje na ostatnie bisy, ale i to nie zawsze. A na przykład na przedwczorajszym meksyku Space Monkey i Blin wogóle wypadło. Ale Soulmates nadal jest na swoim miejscu. Zobaczymy co dalej, czy Małpa będzie nadal punktem ruchomym czy nie. W kązdym razie wyciagamy na Soulmates. Dzięki za udział I mam nadzieje, ze informacje do uszu zespołu nie dojda. Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Placebo w Polsce 22.03.07, 16:42 Up, pamiętajcie, SOULMATES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brilux Re: Placebo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:03 no ja mogę wyciągnąć ale ochrona mnie za obnażanie wywali Odpowiedz Link Zgłoś
paula53 Re: Placebo w Polsce 26.04.07, 18:48 No to już wiemy kto będzie nas rozgrzewał tuż przed samym Placebo. Supportem bedzie zespól Evaline Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Placebo w Polsce 29.04.07, 18:40 I Twenty Years z towarzyszeniem wiolonczeli, na której gra ktos tam z Evaline...oby... Juz tylko miesiąc Akurat p[rzez najbliższe trzy dni dobra okazja aby się we flagi zaopatrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astro_zombie Re: Placebo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 21:01 ble weszłam na myspace tego supportu jakieś pedałkowate emowate nudziarstwo. mam gdzieś 20 yrs z wiolonczelami czy czym tam, wolałabym fajną kapelę a nie takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: than Re: Placebo w Polsce IP: 80.51.180.* 29.04.07, 22:29 a Placebo to niby nie pedałowate? heehhe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astro_zombie Re: Placebo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:46 wokalista owszem, sama muzyka nie Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Placebo w Polsce 29.05.07, 22:30 a gdyby ktoś chciał posłuchać jeszcze przed 1. czerwca - aktualnie w Antyradiu leci koncert Placebo z Paryża (2003) Odpowiedz Link Zgłoś
greystone Re: Placebo w Polsce 29.05.07, 23:04 Co wy wszyscy w tym Placebo widzicie? Przecież to zwyczajne flaki z olejem... Może to swoiste placebo na wasze gusta muzyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Placebo w Polsce 29.05.07, 23:19 kiedyś drażnił mnie głos Briana Molko, ale ostatnio przekonuję się do niego; może nawet wybiorę się 1. czerwca na Torwar bo to co teraz słyszę w AR brzmi zachęcająco Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Placebo w Polsce 30.05.07, 14:52 greystone napisał: > Co wy wszyscy w tym Placebo widzicie? Przecież to zwyczajne flaki z olejem... > Może to swoiste placebo na wasze gusta muzyczne ? ja tam slucham troche "od sasa do lasa" roznistej muzyki, ale cos jest w Placebo takiego, ze polubilam od pierwszego wejrzenia i juz tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Placebo w Polsce 30.05.07, 15:24 Tak z innej beczki - na której stacji trzeba wysiąść, żeby mieć jak najbliżej na Torwar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Placebo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:04 stacji pkp to Powiśle- schodszisz na dół na czerniakowską i idziesz w kierunku stadionu Legii- można podjechać ze dwa przystanki autobusem- każdy wskaże droge bez problemu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Placebo w Polsce 01.06.07, 23:58 rewelacyjny koncert! i mówię to jako nie - fanka Placebo chyba sobie wreszcie kupię ich płytę i dopiszę do ulubionych zespołów, a na pewno ulubionych zespołów koncertowych to był kawał porządnego rocka, rewelacyjny duet basu z perkusją Placebo dali z siebie wszystko, oprócz "Space Monkey" Brian Molko nawiązał doskonały kontakt z publicznością, a ja odleciałam ... Torwar był prawie pełny to był bardzo udany dzień dziecka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astro_zombie na litosc boską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:16 nowy support jeszcze lepszy niz poprzedni... jeśli szybko nie zedjdą ze sceny to nie ręcze za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
volga_jasnowidzaca Re: Placebo w Polsce 04.06.07, 15:04 Dzieki wszytkim, którzy w akcję uwierzyli i przyszli z flagami. To wam Brian dziekował, mówiąc, że pierwszy raz ich cos takiego spotkało w całej ich karierze. Jeśli macie dobrej jakości filmy z koncertu - nawet krótjkie - wrzucajcie je na siec i wysyłajcie do mnie na mila klinki. Mmay bootleg, i chcemy domontowac do niego wasze filmy aby urozmaicic te pamiątkę Dzieki io pozdrawiam Soulmates never die. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc relacja z torwaru IP: *.as.kn.pl 04.06.07, 19:56 j.w. www.kulturaonline.pl/,tytul,artykul,922.html Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Placebo w Polsce 06.06.07, 00:33 szkoda że nie będzie powtórki, fajnie by było gdyby jeszcze w tym roku ukazało sie CD z koncertu takiego jak ten ostatni warszawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: than Re: Placebo w Polsce IP: *.informel.pl 06.06.07, 18:52 a właśnie, że sie ukaze i to dvd jest juz preview - zwala z nog. Odpowiedz Link Zgłoś