mmadi 25.11.01, 13:04 jest taka cicha a jednoczesnie agresywna... genialnie wyrazista mniam juz jest moja a ja jej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagnes Re: TORI AMOS 26.11.01, 10:53 Szkoda tylko, ze jej ostatnia plyta to covery...ale i tak piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: TORI AMOS IP: 157.25.121.* 26.11.01, 12:00 Słyszeliście ja zaśpiewała z Keenanem liderem Tool. Przed zaśpiewaniem jeszcze go przedstawiła: "To jest Maynard z zespołu Tool mój drogi przyjaciel. Wzywam go zawsze gdy nie mogę zasnąć, wtedy śpiewa mi kołysanki.". Aż się wzruszyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: TORI AMOS IP: *.stacje.agora.pl 03.12.01, 17:25 Szkoda? Dla mnie to zupelnie inne utwory. A ze znałam je w innym wykonaniu tylko dowodzą klasie Tori. Pierwowzory wysiadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: TORI AMOS IP: *.twi.com 03.12.01, 15:30 A wiecie, ze 16 grudnia bedzie w Polsce??? U Piotra Kaczkowskiego w programie! Odpowiedz Link Zgłoś
abrams Re: TORI AMOS W POLSCE 03.12.01, 15:45 no właśnie, tez się o tym dowiedziałem, ma nawet zagrać mini koncert, 6 utworów, niestety o dostaniu sie tam nie ma mowy - media, sponsorzy i kilkunastu szczęśliwców wylosowanych przez p. Piotra w sobotę moze jak zobaczy ilu ma wielbicieli, wpadnie w przyszłym roku na normalny koncert ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutuska Re: TORI AMOS IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 22:22 uważam że jest świetna (winter i spark)i nie mam jej za złe tych coverów bo je też kocham zwłaszcza smells like teen spirit i lovesong jeśli chodzi o jej występ z maynardem to zrobił na mnie niesamowite wrażenie (ale w większości za jego sprawą), Odpowiedz Link Zgłoś