kubasa 28.03.07, 15:43 Czy nie należałoby już powoli? 1. Raikkonen 2. Massa 3. Kubica 4. Alonso 5. Heidfeld Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: GP Malezji - antycypator. 28.03.07, 16:30 ale jeszcze 1,5 tygodnia przecież, może nie ma oficjalnej listy startowej? Jarecki najlepiej w tych niuansach się orientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 30.03.07, 20:14 ok, kazdy nowy watek bede zakladac w soboty na tydzien przed wyscigiem jesli ktos z jakis powodow woli zapodac swoj typ wczesniej to moze zalozyc watek tak jak uczynil to Kubasa. Lista startowa jest ta sama co w Oz (choc zmiany moga zrobic teams nawet na dzien przed kwalifikacjami ) Glosujemy do polnocy 4-go kwietnia (sroda) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 01.04.07, 23:16 A co tam czekac, zapodajemy: 1. Raikkonen 2. Massa 3. Alonso 4. Hamilton 5. Fisichella Miejsce Kubicy :6 Odpowiedz Link Zgłoś
aimarek Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 11:14 Włączam się do typowania z wielkim impetem. Ten wyścig to będzie PRAWDZIWA LOTERIA. Zmienne warunki pogodowe sprawią, że o jego przebiegu zadecyduje taktyka, doświadczenie i PRZYSŁOWIOWY ŁUT SZCZĘŚCIA. Faworyzowany Kimi Raikkonen wykona w sobotę tour de force po malezyjskich burdelach i w efekcie następnego dnia zabraknie mu koncentracji jakże potrzebnej do jazdy po mokrej nawierzchni. Przypłaci to wypadnięciem z trasy, potem rzuci się w szaloną pogoń, ale wystarczy to zaledwie do czwartego miejsca. Wyprzedzą go starzy wyjadacze asfaltu: Massa, Alonso i Fisicho. FRYCOWE zapłaci Lewis Hamilton, który - jako murzyn - nie lubi deszczu. Nasz Robert znowu pokaże pałkę, ale nie ukończy wyścigu z powodu kolizji z kamikadze Takumą Sato, który bez litości zabije jego "ja". 1. Massa 2. Alonso 3. Fisichella 4. Raikkonen 5. Heidfeld Kubica: nie dojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 11:26 trafia do mnie Twoja argumentacja ale żeby nie było tak samo, będzie inaczej 1. Alonso 2. Raikkonen 3. Massa 4. Button 5. Fisichella Kubica 12 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 11:43 1. Massa 2. Fisichella 3. Alonso 4. Heidfeld 5. Kovalainen ... 8. Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 14:22 1. Raikonnen 2. Alonso 3. Fisichella 4. Massa 5. Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 14:38 gregpatter4 napisał: > 1. Raikonnen > 2. Alonso > 3. Fisichella > 4. Massa > 5. Kubica milo powitac kolejnego zawodnika aby uniknac nieporozumien musze jednak nadmienic, ze konkurs ( z 7-ma zawodnikami) rozpoczal sie 3 tygodnie temu, od tego czasu mamy jedno ekstra zgloszenie, Ty bylbys 9-ty ( ale oczywiscie startujac z czystym kontem ) Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 15:23 Nie ma problemu, moge wystartowac z takim 'ujemnym handicapem' Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 13:45 aimarek napisał: > > Kubica: nie dojedzie. > obiecuje, ze to ostatni raz, jesli chcesz dostac punkty za Kubice to musisz wytypowac jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
aimarek Re: GP Malezji - antycypator. 03.04.07, 14:05 jarecki32 napisał: > obiecuje, ze to ostatni raz, > jesli chcesz dostac punkty za Kubice to musisz wytypowac jego miejsce A. Sorry. No to niech będzie, że po kolizji z kamikadze przez team radio puszczą mu "Galaktyczny zwiad", weźmie się w garść i zajmie szóste miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: GP Malezji - antycypator. 05.04.07, 12:56 ku@#a, nie zdążyłem... nie rozumiem tylko czemu typować można do środy, skoro wyścig jest w niedzielę!? trudno, muszę pilnować terminów na przyszłość. podam i tak: 1. massa 2. raikkonen 3. hamilton 4. alonso 5. kubica Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 05.04.07, 13:54 libertine napisał: > ku@#a, nie zdążyłem... nie rozumiem tylko czemu typować można do środy, skoro > wyścig jest w niedzielę!? > > trudno, muszę pilnować terminów na przyszłość. > > podam i tak: Umowmy sie ze ten wyscig to ostatni gdzie bedziemy tolerowac odchylki od regulaminu , poczawszy od nastepnego typy nadeslane po srodzie polnoc beda anulowane. A czemu do srody ? Zeby bylo trudniej. Ja na przyklad sie deko pospieszylem, gdybym poczekal dzien dluzej to bym wyczytal ze Ferrari Raikkonena ma maly defekt i jest calkiem mozliwe, ze wymienia mu silnik ( = 10 miejsc do tylu) i dlatego nie typowal bym go na zwyciezce. Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: GP Malezji - antycypator. 05.04.07, 21:56 OK, to ja mam prosbe, czy mozna rowniez dac szanse uzytkowniczce aasiek? Miala typowac i chyba zapomniala Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 05.04.07, 22:07 gregpatter4 napisał: > OK, to ja mam prosbe, czy mozna rowniez dac szanse uzytkowniczce aasiek? Miala > typowac i chyba zapomniala ok, uzytkowniczka ma ostatnia szanse (poczatek pierwszego treningu to juz absolutny deadline) I zeby nie bylo pomylek , w przyszlym tygodniu sroda polnoc i ani sekundy dluzej ( nie byloby fair wobec tych punktualnych) Rules are rules ! A co uzytkowniczka naprawde taka niesmiala ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: GP Malezji - antycypator. 05.04.07, 22:57 Nie, po prostu uzytkowniczka dostepu do neta nie ma akurat A oto jej typy (przeslane sms-em): 1. Raikko 2. Alonso 3. Massa 4. Kubica 5. Hamilton Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Malezji - antycypator. 05.04.07, 23:32 nie no, nieśmiała trochę jest, ale potem się rozkręca to następny wyścig już za tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GP Malezji - antycypator. 06.04.07, 00:47 hmm to JUZ jest za pozno?? jak nie to dopisze swoje typy, a jak za pozno to prosze ich nie brac pod uwage 1.Kimi Raikkonen 2.Robert Kubica 3.Felipe Massa 4.Lewis Hamilton 5.Nick Heidfeld Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 06.04.07, 15:14 mallina napisała: > hmm to JUZ jest za pozno?? poniewaz pierwszy trening zaczal sie PO Twoim poscie WYJATKOWO jeszcze go zaliczymy Powtarzam jednak poraz n-ty : Typujemy NAJPOZNIEJ do srody, polnoc, w tydzien, kiedy odbywa sie wyscig. Nastepny wyscig jest 15-go kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GP Malezji - antycypator. 06.04.07, 21:27 dzieki zagapilam sie, moja wina, dobrze ze zdazylam przed pierwszym treningiem na drugi raz przypilnuje terminu Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: GP Malezji - antycypator. 07.04.07, 16:53 jarecki32 napisał: > Umowmy sie ze ten wyscig to ostatni gdzie bedziemy tolerowac odchylki od > regulaminu , poczawszy od nastepnego typy nadeslane po srodzie polnoc beda > anulowane. dziękuję! teraz będę punktualny już! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: GP Malezji - antycypator. 07.04.07, 12:10 Nie no, po tym co zrobił dzisiaj w kwalifikacjach ten PODLEC Schumacher (będący na pewno w zmowie z Heidfeldem), wyjeżdżając naszemu Robertowi przed nos, jakby chciał krzyknąć HALT HERR KUBICA! HALT UND HÄNDE HOCH!, uważam, że należy wypowiedzieć wojnę Niemcom <palacz> Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - antycypator. 07.04.07, 14:36 ilhan napisał: > Nie no, po tym co zrobił dzisiaj w kwalifikacjach ten PODLEC Schumacher (będący > na pewno w zmowie z Heidfeldem), wyjeżdżając naszemu Robertowi przed nos, jakb > y chciał krzyknąć HALT HERR KUBICA! HALT UND HÄNDE HOCH!, uważam, że należy wyp > owiedzieć wojnę Niemcom <palacz> Teoria spisku ma dodatkowe oparcie w ostatnich niusach o planach przejscia Schumachera z Toyoty do BMW w przyszlym sezonie. Pewnie jest tak, ze R.S. robi przyslugi Nickowi aby ten sie nie opieral tylko grzecznie zajal jego miejsce w Toyocie < pawlacz > Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Malezji - antycypator. 08.04.07, 09:32 pieprzone Szwaby, znów coś Robertowi pomieszali w samochodzie, pewnie Heidfeld powtykał kiełbasę do wydechu i pomp powietrza, a do zbiornika paliwa piwa nalał. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - wyniki 08.04.07, 15:06 1. Aimarek : 20 2. Mameluch : 20 3. Jarecki : 18 4. Ilhan : 17 5. Malina : 17 6. Gregpater : 17 7. Libertine : 15 8.Kubasa : 15 Po dwoch wyscigach 1. Mameluch : 40 2. Jarecki : 39 3. Ilhan : 33 4. Kubasa : 33 5. Malina : 33 6. Libertine : 31 7. Malina : 30 8. Digsa : 22 9. Aimarek : 20 10. Gregpater : 17 Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Malezji - wyniki 08.04.07, 16:18 na długo zapamiętam ten historyczny dzień, tym bardziej że już pewnie się nie powtórzy. a Aaśki w klasyfikacji nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - wyniki 08.04.07, 17:01 a Aaśki w klasyfikacji nie ma? oops, dopiero teraz zauwazylem, ze Gregpater podal za nia typy, oczywiscie zaraz poprawie tabele Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji -uzupelnione 08.04.07, 17:05 Aasiek : 16 Pktow czyli poki co : 16 p-tow Total Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: GP Malezji -uzupelnione 08.04.07, 22:00 Mameluniu, Ty mój adwokacie )) Tak czy owak - jestem ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: GP Malezji - podsumawanie 08.04.07, 17:22 wyscig ogladalem do 40 minuty, gdyby Robert jechal dobrym tempem to pewnie dalbym rade do konca ( u mnie byla godzina 3:30 w nocy) Tego " dotkniecia miedzy Heidfeldem a Kubica nie widzialem bo w iTV tego nie powtarzali, wiec trudno ocenic kto winien. Robert chyba nie powinien sie spieszyc z przeprosinami bo to nie jest kultura F1, chyba, ze sprawa jest ewidentana ( jak z Coulthardem w Melbourne ). Heidfeld skwapliwie to naglasnia : patrzcie, patrzcie Polak przyznal sie do bledu ( ktorego, byc moze wcale nie popelnil). Tak czy owak, przydalby mu sie teraz dobry psycholog bo do Bahrain tylko pare dni zostalo. A na przodzie spodziewam sie wymiany ciosow : McLaren - Ferrari, Ferrari- McLaren. Massa bedzie tez musial odreagowac ten wyscig ( zrobil dosc pospolity blad, ktory kosztowal team kilka punktow). Hamilton potwierdza status przyszlej gwiazdy. Tyle na razie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: GP Malezji - podsumawanie 08.04.07, 18:07 Dość nudniutki wyścig, dużo bardziej zajmujące były dialogi moich babć przy wielkanocnym śniadaniu, co jest wymowne. Wesołych świąt wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: GP Malezji - podsumawanie 08.04.07, 18:55 nie nagrałeś żebyśmy mogli sobie wszyscy podczas Bahrajnu zapuścić? ale Hamilton ładnie nie przepuścił Massy i Raikkonena, w sumie na tym poważne emocje się skończyły. dzięki i Wesołych Świąt również! Odpowiedz Link Zgłoś