07.04.07, 02:45
Czas pomyśleć corocznej imprezce, może w czerwcu, a może w wakacje?
Przez ostatnie lata spotykaliśmy się w Grotnikach - jeśli macie pomysł na inną
lokalizację to pisać! smile ta meta jak dotąd się spisywała.
Przypomnę że alternatywne nowe miejsce powinno być dobre do dojazdu (kolej,
auto), raczej centrum kraju i w miarę przyjazne dla puszczających music po
22iej wink
Zastanawiałem się czy np nie wynaleźć jakiegoś gospodarstwa agro a potem na
weekend byśmy je opanowali! Nie mielibyśmy może na karku sępów do piwa lub
pouczających nas o ciszy nocnej matron... wink
Mam nadzieję że oprócz stałych imprezowiczów-bywalców pojawią się w tym roku
nowi fani smile
Obserwuj wątek
    • balshoy Re: zlot 2007 10.04.07, 22:11
      i ten wątek trzeba podtrzymywać...pora stosowna, wypada zacząć o tym myśleć,
      może nawet urlop zaplanować pod tym kątem?
      osobiście optuję za wakacjami, najlepiej pod koniec lipca...
      co do lokalizacji, może ktoś z autopsji zna jakieś ciekawe miejsce?
      z tym,że centralna Polska to chyba taki najbardziej zasady wybór...
      co WY na to?
      • kkokowski Re: zlot 2007 10.04.07, 22:42

pod koniec lipca to zly pomysl, wiele osob jest na urlopach. Optymalny bedzie
        poczatek-srodek czerwca. Miejsce mi sie w zeszlym roku niezbyt podobalo, co tu
        duzo mowic - syf, zadnego jeziora, nie ma nawet gdzie sie przejsc. Ale chyba na
        zmiane nie ma juz czasu.
        • balshoy Re: zlot 2007 12.04.07, 23:19
          oczywiście pisałem pod własnym kątem...
          akurat pod koniec lipca rozpoczynam urlop i nie wdając się w szczegóły mogę
          stwierdzić, że w tym czasie będę w okolicach Warszawy...tyle;
          co nie znaczy, że mam coś przeciwko choćby czerwcowi,bo już spotykaliśmy się
          tak w okolicach Bożego Ciała...
          wydaje mi się, że ewentualne wybranie jakiegoś innego miejsca na zlot, nie stoi
          jeszcze na przegranej pozycji...
          z jednym ALE ...nie widać zainteresowania forumowiczów, czyli wszystko jak
          zwykle skończy się na telefonicznych ustaleniach, grona już zaprawionego w
          bojach...
          " może się mylę? ", że zacytuję klasyków...
    • piotr.psb zlot 2007 cd.. 13.04.07, 01:23
      Grotniki są domyślnym miejscem. Jakby co możemy mieć chyba salkę dla siebie jak
      rok temu. Przypomnę że jest możliwość zamówienia beczki z aparatem do nalewania
      u kierownika.
      Wspomniałem o gospodarstwach agro - być może udałoby sie nam jakieś znaleźć i
      może zapełnić w całości (nawet 10 osób wystarczyłoby na niewielkie) nie
      obawialibyśmy sie już o innych co to wielbią ciszę od 22.
      Dojazd - musimy się liczyć z dostępem do PKP - no chyba że tak sie zgramy że
      rozwieziemy się autami. Poszukam coś w necie ale wy też macie oczy i uszy, oraz
      niejedno widzieliscie, więc jesli jakis obiekt przyjdzie wam na myśl to pisac!
      • anthares_psb Re: zlot 2007 cd.. 13.04.07, 22:06
        Postaram się w tym roku w końcu ponownie też być smile. Centrum Polski i czerwiec, to moim zdaniem najbardziej dobre miejsce i czas. Będę również szukał po internecie ciekawych miejsc, chyba takich agroturystycznych, byłyby najlepsze i cenowo nie wygórowane.
        • balshoy Re: zlot 2007 14.04.07, 20:36
          Drodzy forumowicze!!!
          gdzie Was kochani wywiało?
          dlaczego tak nic, zero reakcji w powyższym temacie...
          odezwały sie tylko osoby, które już znają zloty z autopsji
          nikogo innego naprawdę to nie interesuje?

Darek znalazł kilka ciekawych miejsc, do wyboru do koloru...

a)
          www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=pol&oferta=61&sz=w&v=s&s=1&sort=&c=&PHPSESSID=d189b64bc7cd07
          4b26117beaa6b65f24

b)
          www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=pol&oferta=147&sz=w&v=s&s=1&sort=&c=&PHPSESSID=d189b64bc7cd0
          74b26117beaa6b65f24

c)
          www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=pol&oferta=828&sz=w&v=s&s=1&sort=&c=&PHPSESSID=d189b64bc7cd0
          74b26117beaa6b65f24

d)
          www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=pol&oferta=154&sz=w&v=s&s=1&sort=&c=&PHPSESSID=d189b64bc7cd0
          74b26117beaa6b65f24

• kkokowski Re: zlot 2007 16.04.07, 14:52

super pomysl z agro. dzisiaj wieczorem przejrze dokladnie oferty.

Balshoy - kogo cytowales ("moze sie myle?"), bo na "m" znam tylko "miec czy
      byc"?
    • kkokowski Re: zlot 2007 16.04.07, 17:17

Deklaruje udzial w Zlocie w czerwcu w dowolnym terminie i dowolnym miejscu, aby
      wniesc "powiew nowego" proponuje 1 z ww agro-lokacji. Kto jeszcze sie zglasza?
      Jaki termin wam pasuje?
      • kentalie Re: zlot 2007 17.04.07, 20:04
        Ja też deklaruję swoją obecność. Jak narazie termin jest mi obojętny, miejsce
        też. Jedynie co mi może przeszkodzić to jakieś ekstra zadanie w pracy, ale
        przyjadę na 100% chociażby na jeden dzień. Pozdrawiam
    • kkokowski Re: zlot 2007 16.04.07, 17:17
      Deklaruje udzial w Zlocie w czerwcu w dowolnym terminie i dowolnym miejscu, aby
      wniesc "powiew nowego" proponuje 1 z ww agro-lokacji. Kto jeszcze sie zglasza?
      Jaki termin wam pasuje?
      • balshoy Re: zlot 2007 18.04.07, 21:59
        Konrad...tej cytat..z klasyków.. to..
        no, z PSB wink
        I may be wrong (I may be right)..wiesz z czego

wiem, naciągam, bo sytuacja nie adekwatna żeby go przytaczać, ale podoba mi się
        takie stwierdzenie

może być agrowink nie liczcie tylko, że wsiądę na jakiegoś wałacha smile)
        • balshoy Re: zlot 2007 pozycja pierwsza 18.04.07, 22:44
          ale jeszcze nie wybraliśmy lokalizacji? wink
          ten z poz.1 Chróścin..to niby woj łódzkie...ale bliżej stamtąd do...Wrocławia..
          ja tam jeszcze coś przeglądam w tych ofertach
          • balshoy Re: zlot 2007 pozycja pierwsza 22.04.07, 23:15
            ho ho ho...jakoś wszyscy chyba omijają to miejsce , tzn. forum, szerokim
            łukiem..?
            ps. do poz.1 .. ten Chróścin nie leży czasem w okolicy, gdzie są jakieś
            problemy z bieżącą wodą?
    • piotr.psb zlot 2007 Mazury? 23.04.07, 02:11
      Pojawiła sie taka propozycja by wyszukać coś nad jeziorem jeśli sie uda.
      Założenie jest takie by dorwać miejsce gdzie jest coś ciekawego do zobaczenia
      lub chociaż gdzie jest wyjść na spacer. Jak pamiętacie w Grotnikach z tym kiepsko.
      Co do hasła Mazury to pozostawiam wam do oceny i propozycji. Mamy wszak 2 fanów
      z mazurskiego Olsztyna wink Możemy z tej centralnej Polski zjechać trochę w lewo
      czy w prawo, w dół czy w górę - oby tylko coś fajnego znaleźć smile Jeśli nic nie
      uradzimy to chyba pozostaną i tak Grotniki.
      • marta.sz_t Re: zlot 2007 23.04.07, 10:25
        Hello zlotowicze!

Widzę, ze burzliwa dyskusja na temat organizacji zlotu trwa! wink
        Wszystko pięknie, ładnie tylko kto się tym wszystkim zajmie? Mam na myśli
        organizację zlotu w nowym miejscu? Na Michała juz chyba raczej nie możemy liczyć
        pod tym względem, a szkoda..

Oczywiście nie wyobrażam sobie, by nie uczestniczyć w tym corocznym wydarzeniu,
        więc na moją obecność możecie liczyć na 100%!
        Jak dla mnie, to miejsce nie ma większego znaczenia. Zawsze podkreślam że to
        ludzie tworzą klimat, a miejsce jest drugorzędną sprawą. Najprościej byłoby
        spotkać się ponownie w Grotnikach. Ale równie chętnie wybiorę się na małe agro
        wczasywink może nawet pobrykam troszkę na jakimś rumakuwink
        Może ustalmy jakiś konkretny termin?, by można było w pracy to juz zaklepać.
        Większość jest za czerwcem, to może zróbmy ten zlot w czerwcowy długi weekend?
        Tak jak w zeszłym roku. Teraz to wypada w dniach 8-10.06. Co wy na to?
        • piotr.psb Re: zlot 2007 23.04.07, 23:53
          Z organizacją nie ma problemu bo własciwie nasza paczka imprezowiczów już sie
          dobrze zna smile Jakby co mam namiary na Borutę, ale w necie tez są dostępne.
          Jak nie znajdziemy nic innego to zarezerwujemy te Grotniki i tyle - myśle nawet
          o tym pawilone od strony tej sali- świetlicy.
          Jeszcze kwestia sprzętu zostaje ale mam nadzieję że ktos dowiezie cos z sobą
          inaczej zostaną odtwarzacze w autach wink
          Do czerwca trochę czasu więc może też znajdziemy inną lokalizację.
          • balshoy Re: zlot 2007 28.04.07, 13:50
            musimy napierać... najlepiej na coś już się zdecydować
            może podczas tego długiego weekendu uda się nam to już ustalić?
            faktycznie termin o który wspomniała Marta, to chyba najlepszy z możliwych,
            zresztą przewijał się już w naszych rozmowach...
            czyli termin raczej mamy zaklepany, pozostaje kwestia miejsca...
            • virtual_insanity zlot 2007 :D 02.05.07, 11:23
              Zgłaszam chęć udziału. Jestem jak najbardziej za długim czerwcowym weekendem.
              Miejsce jest mi obojętne, postaram sie dojechać wszędzie. Mogą być i mazury i
              góry. Grotniki mi sie juz troche znudziły, ale jeśli nie bedzie nic innego to
              tez moze byc. Zawsze można podjechac do Łodzi na spacer, hi,hismileCo do warunków,
              to wierze Konradowi ze tam był syf, ale... nie miejsca a ludzie tworzą klimat
              jak wczesniej juz ktoś powiedział. Poza tym w Grotnikach w pawilonie miałyśmy z
              Basią bardzo ładną i czystą łazienkę, a w sumie moze zapłaciłyśmy raptem 20 zł
              więcej, dla Konrada chyba to nie bedzie problem...
              Postaram sie przyjechać, w tym roku raczej już bez Basi...Ma dziewczyna inne
              zajęcia. Gdzie to bedzie, jest mi obojętne. Jezeli dalej niz do Grotnik to w
              gre wchodzi przejazd samochodem. Wtedy bede mogła kogoś po drodze zabrać.
              Ostatnio nie miałam czasu ale teraz zaczne śledzić wątek na forum.
              Pa i do zobaczenia..
              • piotr.psb Re: zlot 2007 :D 03.05.07, 02:15
                Za miejscem jeszcze się rozejrzę - narazie mi Wilno w głowie wink Darek bierze
                flagę więc bedziemy nią powiewać jeśli nas wpuszczą na koncert z tym wink

Faktycznie Grotniki może nie są lokalowo wygodne - zaleta to ze znamy miejsce i
                moze salke dostaniemy! Chciałbym trafić na coś innego - coś gdzie łatwiej
                dojechać i jest gdzie połazić + spokojnie zorganizować imprezę.
                Jednocześnie zmotoryzowanych fanów proszę o to by pamiętali że ktoś z nas
                powinien wziąść z sobą jakieś stereo smile
    • kkokowski Re: zlot 2007 07.05.07, 10:28

ok , ustalmy > Grotniki 8-10.6. Zgoda?
      • balshoy Re: zlot 2007 08.05.07, 00:25
        chyba najlepiej będzie przy tym zostać...
        skontaktuję się z Darkiem, który wykazał się i zaproponował kilka innych
        lokalizacji...
        wczoraj akurat był w Gdyni Sebastian, który też pewnie zjawi się w Grotnikach...

odkryjmy Grotniki na nowo, dokładnie Ustronie-Grotniki wink
        a to znalazłem w pewnym dodatku "wakacje"

" ośrodek położony w otoczeniu lasu sosnowego...
        do dyspozycji dwie sale rekeacyjne ( tenis stołowy, gry zręcznościowe...)
        plac zabaw dla dzieci, boiska do piłki nożnej, siatkowej, koszykówki...

w sąsiedztwie m.in. zarybiony staw, korty tenisowe, nieco dalej basen odkryty...
        w odległości ok. kilometra zalew, w którym można się kąpać i pływać na
        kajakach...

warte polecenia pobliskie Grotniki - miasto-ogród, w jego sąsiedztwie
        utworzono dwa rezerwaty przyrody : Dąbrowa Grotnicka oraz Grądy nad Lindą..."
        • piotr.psb Re: zlot 2007 10.05.07, 00:00
          Szkoda że ciężko jest wyszukać zamiennika. Wiadomo - potrzebujemy miejsca gdzie
          można w spokoju trochę pohałasować z głośników itp wink Wydawało mi się że może
          ktos z forum zna jakies miejsca... Dużo nie trzeba jeśli chodzi o warunki.
          Dobra w razie czego niedługo zamówimy pawilon w Grotnikach - no i świetlicę.
          • balshoy Re: zlot 2007 Grotniki Ustronie 10.05.07, 09:22
            Tak więc pro forma przypomnę link
            www.grotniki.hg.pl/
            na dole strony znajdziemy cennik, plan dojazdu, zdjęcia itd

trzeba zacząć powiadamiać tych,którzy rzadko tu zaglądają, a przy okazji
            ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH,KTÓRZY JESZCZE NIE BYLI NA ZLOCIE!

Wstępnie swój udział zgłosiło już kilka osób
            Eliza, Kasia, Marta, Magda z Darkiem
            Jacek, Konrad, nasz nowy kolega z Wrocławia Michał, Piotrek, Sebastian,
            jak dobrze pójdzie, chciałbym przyjechać z moją żoną Asią i synkiem Bartoszem
            • balshoy Re: zlot 2007 Grotniki Ustronie 10.05.07, 11:47
              trochę posłałem zawiadomień
              wydaje mi się ,że jak zgłoszą się już inni chętni, zasadne będzie, aby każdy
              wstępnie zaliczkował np.30 złotych;
              kto, co, kiedy i jak to jeszcze możemy tu omówić...
              dobra, czas zabrać się za robotę wink)
    • piotr.psb Grotniki ośrodek Boruta 14.05.07, 23:56
      Ustaliłem wstępnie nasz pobyt 8, 9, 10 czerwca - 7my pominąłem bo święto Bozego
      Ciała - chyba że chcecie inny termin?
      Może być ciasno bo też w tym czasie zlotuje się podobno jakaś grupa co oznacza
      ze moze być kolejka do stacjonarnego grilla.
      Salę - świetlicę na wieczór powinnismy dostać, wspominałem juz o tym rozmawiając
      z kierownikiem i przypominając nasza grupkę która zlatuje sie tam co roku...
      W sprawie obecności zgłaszajcie się do mnie lub do Darka lub do Balshoya bo
      monitoruje na bieżąco listę chętnych.

Moja propozycja na zlot to taka byśmy odśpiewali sobie wspólnie którąś piosenkę
      PSB archiwizując jednoczesnie to wiekopomne wink wykonanie na kamerce czy
      aparacie. Moglibyśmy to wstawic potem na Youtube i wyróżnić się tym samym wśród
      społecznosci fanów.
      Pomyslcie co moglibysmy zaspiewać? wink Prosta i łatwa wydaje mi się Your Funny
      Uncle ale Wam zostawiam głos w dyskusji. Mi chodzi o to by coś zaspiewac na
      luzie, przy bezalkoholowym wink
      • balshoy Re: Grotniki ośrodek Boruta 15.05.07, 14:18
        Peter...your funny uncle..mnie to się kojarzy z pogrzebemwinkzawsze mówię, że
        chciałbym mieć ją zagraną na funeral party
        taki adekwatny wydałaby mi się time in my hands,imprezowy,retrospektywny i ma
        mało słów smile) a jeszcze lepiej "pojechać" czymś "hymnowym" jak go west

ps. moje gg nie fukcjonuje, nr podany już zajmuje ktoś inny..najlepiej pisać tu
        na forum, albo na adres balshoy72@wp.pl
        termin tylko taki jak napisałeś
        • balshoy Re: Grotniki ośrodek Boruta 15.05.07, 22:35
          podbijam wątek...a przy okazji poprawiam się
          powinno być TIME ON MY HANDS
          • anthares_psb Re: Grotniki ośrodek Boruta 16.05.07, 21:18
            Cześć !

Dzięki Adamie z info o zlocie. Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałem, ale praca w trzech firmach daje we znaki i to bardzo. Podejrzewam, że znowu nie będę mógł być na spotkaniu fanów sad. Szczegóły podam na priv.

Pozdrawiam
            • balshoy Re: Grotniki ośrodek Boruta 18.05.07, 16:12
              No szkoda Jacek, że nie dasz rady...tak przy okazji Wrocław wyrósł w tej chwili
              na największe skupisko fanów PSB...jest Was aż troje wink dobrze, że nie ICH
              troje wink)
              tzn. wiemy ,że są tam ( i nie tylko tam zresztą) INNI fani, ale jakoś
              tak..hmm... uff ...so hard ..z zachęceniem do spotkania z nami
              ps. dostałem info od Marty, że będzie również, tradycyjnie, prawda,Tomo
              • anthares_psb Re: Grotniki ośrodek Boruta 23.05.07, 21:14
                balshoy napisał:

> No szkoda Jacek, że nie dasz rady...

Tak to jest Adamie, gdy człowiek ma jeszcze nie ustabilizowane życie i szuka szczęścia w nim...

> tak przy okazji Wrocław wyrósł w tej chwili
                > na największe skupisko fanów PSB...jest Was aż troje wink dobrze, że nie ICH
                > troje wink)
                > tzn. wiemy ,że są tam ( i nie tylko tam zresztą) INNI fani, ale jakoś
                > tak..hmm... uff ...so hard ..z zachęceniem do spotkania z nami

Znam około 10 fanów (girls & boys) i dużych miłośników PSB z Wrocławia i okolic, ale niektórzy są w podziemiu smile.
    • piotr.psb zlot 2007 rezerwacja 19.05.07, 22:08
      Wstępnie zgłosilem 12 osób - z tym że lista może sie rozszerzyc! smile
      Mimo wszystko potrzebujemy choć kawałka skrzydła w pawilonach - 6 osób.
      Pawilon jest nam potrzebny by mieć bazę na dzień - bo dwuosobowe kwatery w
      bloczku nam tego nie zapewnią. Wieczorem mamy sale w świetlicy.
      Wydaje mi sie ze optymalnie byłoby wziasc pawilon od strony swietlicy a
      najlepiej z konca od strony siatkismile Bedziemy schowani z naszą muzyką i żadne
      babcie nie powinny nas atakowac wink
      Od tej strony mielismy bazę w 2005 roku z tym ze nie mielismy chyba tych sal od
      strony siatki. A tak z tego pawilonu w kolejnych latach obskoczylismy chyba
      wszystkie sale! smile
      ze stacjonarnym grillem moze byc problem bo tego weekendu zapowiedziala sie duza
      grupa skuterowców na zlot. Jakos sie musimy pomieścic - ale Boruta ma przenosne
      grille i zrobilibysmy se jak w 2005.

Co do listy chętnych zgłaszac mi sie na priv lub do Balshoya!
      Pamietajcie - długi weekend czerwca, piątek sobota niedziela - wyjazd w niedziele.
      • balshoy Re: zlot 2007 rezerwacja 20.05.07, 23:30
        temat żywy i aktualny...spokojnie mogę potwierdzić przyjazd Tomka ( byłby pewną
        12 osobą)...
        dziś Kasia napisała,że wybiera się na zlot m.in. również z koleżanką ( czyli
        osoba 13)...
        być może zjawi się też Paweł z Olsztyna, jescze tradycyjnie Mirek , z którym
        miał skontaktować się Piotrek...acha, Piotrek wspominał również o soim innym
        koledze- on nawet w W-wie na summer na psb miał jakś flagę...czyli w porywach
        do 16 osób powinno być...
        oczywiście lista jest otwarta, da się zadekować każdego chętnego wink
        wystarczy chęć szczera i nie ma co się oglądać girls & boys
        • piotr.psb kto będzie? 24.05.07, 00:47
          Kolega od transparentu nie dojedzie bo pracuje, a z Mirkiem nie mam kontaktu -
          zostawiłem wiadomość na sekretarce kilka dni temu.
          Najwyżej bedzie nas mniej i tyle... O sensie integracji nie muszę się rozpisywać
          - kto jest otwarty na kontakty ten z tego korzysta, jak choćby wspólne wyprawy
          na koncerty, w grupie raźniej! wink
          • virtual_insanity ja będę 25.05.07, 17:07
            Ja bede na pewno. Tak jak w tamtym roku zamowilam juz sobie pokoj z lazienka
            (albo z umywalka bo o tej porze moze juz nie byc wolnych z lazienka) w
            pawilonie.
            Przyjezdzam w piatek wieczorem ze swoim facetem (ktos mnie musi podwiezc...)
            nie moge wziac urlopu jak w tamtym roku a w godzinach popoludniowych inaczej
            nie dojechalabym inaczej jak samochodem. Bedziemy tylko jeden dzien, do soboty
            do popoludnia. Basia jakos nie wyrazila chęci przyjazdu. Jesliby ktos chcial
            sie zabrac z nami z Tomaszowa to z chęcia zabierzemy po drodze. ..
            Pa i do zobaczeniasmile
    • piotr.psb zlot 2007 troche newsów 29.05.07, 00:48
      Tak mi mniej wiecej wychodzi 12 osób na zlocie. Przypomnę że częsc z nas pojdzie
      zanocowac do bloku gdzie są 2 os pokoje i dobry standard - 6 osób potrzeba na
      pawilon. Jeden chociaz musimy wziąsc bo to bedzie nasza baza na dzień. Wieczorem
      śmigniemy do świetlicy gdzie bylismy juz w zeszłym roku.
      spotykamy sie w piątek 8mego - rozjazdy w niedzielę.
      Miejcie ze sobą drobne monety bo rozliczymy się z okolocznosciowych gadżetów
      typu breloczki - plakietki koszt okolo 1,5 zl za sztukę. w 2003 zaje... darmowe
      breloczki niestety w tym roku kupilem pakiet czystych. Planuję zrobic jeszcze
      kubki z napisem zlot fanów + imię kazdego z was. Użyję tych zwykłych szklanych
      po okolo 2 zl. Farbki do szkła mam juz - za swój zmysł art nie ręczę ale jestem
      zdania że byłaby z tego fajna pamiątka i zlotowy bajerek wink
    • piotr.psb chętnych zapraszamy, nie gryziemy! 29.05.07, 22:16
      Ponawiam apel do uczestników forum lub sympatyków by się spotkać.
      Co z tego że wypisujecie posty jak się nie znamy blizej - a tylko z pseudonimów?
      Razem jakoś raźniej - pozatym osoby z naszej paczki skutecznie robią wyprawy na
      koncerty! smile
      Teraz trochę planów: nadal nie wybralismy którą piosenkę zaspiewać - moze miejmy
      przygotowane 2 lub 3? Pocwiczymy refren wspolnie i moze uda sie cos fajnego z
      tego nakręcic.
      Jest tez mozliwośc zamówienia beczki 30 litrowej lub 10 litrowej piwa
      łódzkiego.. koszt 0,5 litra piwa wynosi okolo 3 zlote. W zasadzie jest to cena
      dobrego żywca z butelką..
      Zamawiamy beczułkę czy kupujemy puszki jak np w zeszłym roku? na start trza by
      ze 2 kartony jak nie wiecej.
      • balshoy Re: chętnych zapraszamy, nie gryziemy! 30.05.07, 12:32
        Piotrek..myślę ,że nie ograniczymy się do odśpiewania 2 czy 3 ..zresztą zawsze
        coś tam razem śpiewaliśmy...wstępnie przygotowałem listę 10 utworów..tzn.
        wydrukowałem słowa piosenek...co prawda niektórzy nie muszą patrzeć nawet w
        tekst, bo są na tyle kuci, ale ten mały mini-śpiewnik nie zaszkodzi;
        co do piwa optuję jednak za kupieniem zgrzewek z róźnymi piwami...
        po pierwsze nie wszystko wszystkim jednakowo smakuje,
        po drugie, nie kojarzę , cóż to za szlachetne "piwo łódzkie" ?
        ps. po ŻYWCU boli mnie głowa a HEINEKEN to moje teraz ulubione,a przecież to ta
        sama GRUPA ŻYWIEC..??
        • piotr.psb Re: chętnych zapraszamy, nie gryziemy! 31.05.07, 01:17
          Heineken owszem, ale ja pijam takie poniżej 2 zl wink mocne w butelkach typu
          bączek z kolegami pod sklepem na wsi big_grin
          Co do piosenek to może nam przyjdzie do głowy zrobic własną wersję teledysku -
          takie małe parody wink
          Z piwa beczkowego rezygnujemy - wychodzi za drogo, kumoter Darek coś ma na oku i
          kupi zgrzewki.

• virtual_insanity Re: 01.06.07, 19:17
            Ja juz sie nie moge doczekac, szkoda ze przybede na tak krotko. Fajnie ze
            Piotrek pomyslal o jakis gadzetach zlotowych. Ja tez cos na ten temat myslalam
            ale na mysleniu sie skonczylo. W gre wchodzily koszulki i termokubki ( to takie
            gdzie qbek jest bialy a pod wplywem wlanego goracego napoju ukazuje sie
            zdjecie) ale niestety brak czasu przeszkodzil mi w realizacji. Ja juz drugi rok
            drukuje sobie koszulke zlotową i nie moge wydrukowac, ale moze za rok....
            Do zobaczenia w piąteksmile
    • kkokowski pogoda 04.06.07, 18:04

ma byc, wezcie kapielowki
      • piotr.psb Re: pogoda 05.06.07, 02:12
        jak będzie jeszcze goręcej to możemy i bez kąpielówek się obyć wink
    • neila79 Re: zlot 2007 06.06.07, 13:30
      Życzę wszystkim niezwykle udanego zlotowania smile

Pamiętajcie, że jestem z Wami duchem - zawsze.
      Pozdrawiam serdecznie

Aga
    • piotr.psb zlot 2007 noi po.... ;-) 12.06.07, 00:47
      Impreza myślę udana, przybyło nam kolejnych wspomnień!
      Podziękowania dla uczestników i tych co byli myślą, kto wie co będzie za rok i
      gdzie... wink
      Zastanawiam sie jaki utwór był hitem dla naszego zlotu - w poprzednich latach
      jakos było to identyfikowalne... ja miło wspominam Paris City Boy smile
      • balshoy Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 12.06.07, 01:07
        jako że późna pora będę się streszczał wink
        właśnie skopiowałem sobie zdjęcia z aparatu na dysk...sporo z nich, to zdjęcia
        zrobione przez Bartoszka ( to mój 4 letni synek )

Wypada tu na forum gorąco podziękować Piotrkowi!
        Piotrek wielkie dzięki!
        niestrudzony w grillowaniu, w organizowaniu miejsca zabawy, pomysłodawca i
        współwykonawca gadżetów zlotowych, pierwszy do porządkowania, jednym słowem,
        choc nie szukający poklasku...niezastąpiony!
        na razie tyle, bo czas spać...
        • michalsier Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 12.06.07, 17:36
          Tak....to byl wieczor, co prawda tylko jeden, ale poznalem swietnych
          ludzi...dziekuje Wam. Szkoda, ze musialem w sobote jechac. Ale Darek serwowal
          swietna muze (dzieki DrabieDsmile), Piotrek to po prostu dusza czlowiek. Dzieki za
          wspaniale kubki i inne rzeczy. Ucieszylem sie, ze Konrad z tak daleka tez
          dotarl i dobrze sie bawilsmile Dzieki Kasiu, i Beatryczesmile Sebastian swietnie
          zagral na klawiszusmilePozdrawiam wszystkich fanow. Ciesze sie , ze tam bylem...i
          przepraszam, jesli z mojej strony cos bylo nie taksmileMichal
          • marta.sz_t Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 12.06.07, 22:46
            No i szkoda że już po..

W zupełności zgadzam się z Adamem - szacunek i wielkie podziękowania dla
            Piotrka! który włożył w całą organizację zlotu wiele serca.

Impreza zlotowa jak zwykle się udałasmile Miło było znowu się spotkać i porozmawiać
            w fanowskim gronie. No i jak zwykle nie obyło się bez tańców i innych wygłupów
            przy naszych ulubionych, dźwięcznych rytmachsmile
            Nowością w tym roku były śpiewy przy gitarce i klawiszach, które przywiózł ze
            sobą Michał.

Dzięki dla wszystkich uczestników zlotu za świetną zabawę!!
            Do następnego razu!
            • balshoy Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 12.06.07, 23:19
              dorzucę jeszcze garść..na pewno nie ostatni raz..
              Michał był pierwszy raz na zlocie...
              ale Michał nie obawiał się przyjechać, poznać ludzi ...
              i zrobił nie tylko na mnie piorunujące wrażenie!
              grał na gitarze, klawiszach, śpiewał i po polsku i po angielsku...
              Jednym słowem - totalnie pozytwne zaskoczenie,a choć był krótko nadał temu
              zlotowi inny wymiar...

Dla mnie ważne było to ,ze mogłem przyjechać z żoną i synkiem;
              choć było co najmniej kilka powodów, ktore tłumaczyłyby moją nieobecność,
              chciałem tam być..nie po to nagabuję tak ludzi na zlot,żeby samemu poddawać się
              przeciwnościom...udało się więc być całą rodziną; przy okazji zaznaczę, że moja
              żona nie jest tylko dodatkiem do mnie, bo nie dość ,że była ze mną na zlotach
              pierwszym , drugim, trzecim ( zresztą są foty na webparku)...to po prostu też
              lubi słuchać PSB...po prostu lubi ICH muzykę i muzykę jako taką i z pewnością
              też orientuje się sporo w wiadomym temacie...zdarzyło się niestety,ze we
              wcześniejszych latach Bartuś na tyle wymagał opieki, że ktoś usiał zostać z
              nim, dwa lata temu raz sam w ostatniej chwili też właśnie nie przyjechałem ze
              względu na jego chorobę.
              Wracając do tematu ...pierwszego dnia sam byłem trochę zmęczony i zasnąłem
              przy dziecku...(no niestety jakieś wyrzeczenia trzeba ponieść), ale ok 1 w nocy
              dołączyłem ponownie do imprezowania, podmieniony zresztą przez Asię i do 4.30
              brałem w tym udział..cdn
              • tom075 Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 14.06.07, 13:50
                Wielkie dzięki wszystkim za fajny zlot!

Miło było znowu się z Wami spotkać i przeżyć kolejną wspólną balangę.
                Po powrocie do domu czułem straszny niedosyt. Dlatego zgłaszam wniosek, żeby
                następny zlot trwał tydzień lub przynajmniej 7 dni.

Ja również, tak jak moi przedmówcy, przesyłam mega dzięki Piotrkowi za: super
                gościnę, świetnego grilla i wzorową organizację całego zamieszania. Zatem,
                Piotrek, szacunek po trzykroć!

Chciałbym również w tym miejscu przybić piątkę najmłodszemu uczestnikowi naszej
                imprezy, czyli Bartoszkowi lat 4 smile Byłem pod wrażeniem jego obeznania z
                dyskografią PSB. Bezbłędnie rozpoznawał większość puszczanych kawałków i
                wypowiadał je poprawną angielszczyzną! Czapki z głów! Uznanie dla Adama i Asi
                za świetną edukację muzyczną swojej latorośli smile

Ok, to tyle ode mnie. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! Trzymajcie się i do
                zobaczenia na zlocie numer 8!
                • balshoy Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 14.06.07, 15:42
                  dzięki Tomo!
                  przekażę małemu pochwały i przybiję piątkę smile
                  na pewno niektórzy zauważyli, że synek potrafił czasami wyrazić swoją
                  dezaprobatę, jeżeli jakaś wersja mu nie odpowiadała wink
                  fakt...godziny płynęły bardzo szybko...pierwszego i drugiego dnia wspólnie
                  śpiewaliśmy; w sumie moje mini-śpiewniki mało się przydały, ale to szczegół...
                  troszkę żałuję,że nie zahaczyliśmy o wszystkie klimaty, ale w pewnym momencie
                  puściłem to na co miałem dużą ochotę czyli Very i Bilingual..tu też było sporo
                  uzewnętrzniania.."to speak is a sin" tu już daliśmy popis chórku...wcześniej
                  lansowaliśmy kawałki z Please, szczególnie pośmialiśmy się przy Why Don't We
                  Live Together? ale zajefajnie wyszedł też niesamowity Tonight Is Forever i
                  jeszcze lepszy dla mnie I Want A Lover ...acha dzień wcześniej Seba
                  zaprezentował nam Later Tonight..też pięknie było...
                  wszystkiego nie wymienię, trzeba było być wink)
                  może i coś było nie tak, ale nie ma co "malkontencić"
                  w przyszłym roku trzeba upatrzeć jakąs wolną chatę czytaj pensjonacik , domek
                  letniskowy, coś w tym guście...myślę ,że spokojnie może być ze 20 osób..teraz
                  liczac małego było 14 osób, plus przyjaciel Elizy, ale on to nawet chyba piwa
                  nie wypił, no , ale to już inna sprawa.
                  w każdym bądź razie, choć krótko, dobrze było !
                  • virtual_insanity zlot 2007 no i po.... ;-) 14.06.07, 18:54
                    bylo baaaardzo fajnie dokąd pamietam... jestem zla sama na siebie ze impreza
                    dla mnie skonczyla sie tak szybko. To przez te wode mineralną na pewnosmile nasze
                    Chlopaki (Seba i Michal) grali wspaniale, Konrad wspaniale jeczał ah ah oh oh
                    oh przy "Heart" a niezastąpiony Piotrek Grill Operator wyczarowywal wspaniale
                    kielbaski. Potem pamietam juz tylko ból głowy az do soboty do popoludnia. Z
                    nastepnego zlotu postaram się mieć trochę bardziej obszerne wspomnienia...
                    • kkokowski Re: zlot 2007 no i po.... ;-) 14.06.07, 20:16
                      w tym roku naprawde bylo fajnie
                      bede milo wspominal vermouth o 6.15, kaszanke Piotra, organy i gitare MIchala
                      ale przede wszystkim ogromna ilosc zabawnych "gagow" w wykonaniu Sebastiana.
                      GunBoy sporzadzil juz swietny, obszerny Raport. Milo bylo poznac Asie , Bartka
                      i Betty. Wpadl tez Bogus, ale byl krotko.

Goraco zachecam pozostalych forumowiczow do udzialu w przyszlym roku, nie
                      zawiedziecie sie.

pozdrawiam
                      k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka