martolka 15.05.03, 21:45 Z twoją skrzynką coś nie tak, 'recepient exceeded quota' mi napisało (cokolwiek to znaczy). W każdym razie odpowiedź jest, że tak )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: hej, teddy!!!! (off topic - nota bene) 15.05.03, 21:47 martolka napisała: > W każdym razie odpowiedź jest, że tak )) Czyżby Teddy Cię prosił o rękę Martolka?) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: hej, teddy!!!! (off topic - nota bene) 15.05.03, 21:48 miecio4 napisał: > martolka napisała: > > W każdym razie odpowiedź jest, że tak )) > > Czyżby Teddy Cię prosił o rękę Martolka?) Nie mógł zadzwonić przynajmniej tylko mailem???? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: hej, teddy!!!! (off topic - nota bene) 15.05.03, 21:49 a tak to wyglądało? ))) hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekdobrarada NIE BĄDŹ GŁUPIA!!!!!! (n/t) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekdobrarada Re: NIE BĄDŹ GŁUPIA!!!!!! (n/t) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 22:34 No i żeby mi to było ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper racja - Teddy !!! IP: 143.26.83.* 16.05.03, 09:46 proponuje usunac troche poczty ze skrzynki bo tez mi odsyla maila...A sprawa jest najwyzszej wagi...nie tak moze istotnej jak Martolki ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: racja - Teddy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 10:33 Właśnie Teddy opisywałam Ci Coopera byś go poznał jak będzie bidak stał na deszczu i czekał na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: racja - Teddy !!! 16.05.03, 12:46 Skrzynka już działa. Po prostu była trochę zapełniona - zapomniałem, że czasami trzeba ją odkurzyć. PRZEPRASZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś