Gość: Aga_Ata IP: *.freeway.pl / 172.16.121.* 17.05.03, 13:07 czekam na typy, kto wygra tegoroczne Opole?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: kto wygra Opole ?? IP: *.chello.pl 17.05.03, 13:15 A co to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: kto wygra Opole ?? 17.05.03, 14:52 Gość portalu: Aga_Ata napisał(a): > czekam na typy, kto wygra tegoroczne Opole?? W sumie nikogo TUTAJ Opole chyba nie obchodzi... no może jako temat do żartów... Zresztą, kto by spamiętał nazwiska tych wykonawców, co w Opolu startują... Dla mnie to jedna pulpa. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kto wygra Opole ?? 18.05.03, 08:21 Mietek Fogg w tym roku nie startuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: kto wygra Opole ?? IP: *.chello.pl 18.05.03, 11:18 ja opola nie skreślam bo to chyba najważniejsza polska muzyczna impreza myślę że wygra blue cafe choć ich piosenka kompletnie mi się nie podoba ale są kreowani na najpopularniejszy zespół w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: kto wygra Opole ?? 18.05.03, 19:00 A może ktoś z Was podzieliłby się wiedzą tajemną i zdradził forumowo-opolskim ignorantom: czy oprócz Blue Cafe są jeszcze inni kandydaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: kto wygra Opole ?? IP: *.chello.pl 18.05.03, 19:18 są min:makowiecki, rodowicz, cierniewski,stachursky,łzy, piasek, skiba więcej nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: kto wygra Opole ?? 18.05.03, 20:38 jak pan Skiba wyświetli sie z piosenką o dresach to wygra, i to z palcem w d.....oniczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: kto wygra Opole ?? IP: *.chello.pl 19.05.03, 00:18 munky napisał: > jak pan Skiba wyświetli sie z piosenką o dresach to wygra, i to z palcem w > d.....oniczce skiba wystąpi solo nie z big cycem a jego piosenka nosi tytuł każdy coś ma. Odpowiedz Link Zgłoś