gregkor 19.05.03, 15:17 Ja myślę o nicce07...czy polubiła Matalex...?))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 15:18 A ja myslę o Pizmaku. Coby jej z pracy nie wyrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 15:19 A ja mysle o PIS END LOV. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 15:20 a ja myśle o takim jednym, czy dzisiaj zaliczy, choć pewno nie zaliczy bo zamiast sie edukować to on norme wyrabia żeby na piwo mieć Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 15:22 A ja myslę o wszystkich, dla każdego kawałek umysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 15:23 no dobra..powaznie to: a)o Vultim, czy tez tak lubi "Hounds of Love" ktore wlasnie odsluchuje b)o Munkym, co by ugotowal dobrego, moglyby byc banany w miodzie na ten przyklad.. c)o Pizmaku, czy jej sie moj usmiech spodobal.. d)o Mieciu, czy go suszy i glowka nie boli za mocno.. e)o Nicce, ze pewnie ma jakies ciekawe zajecia z badan operacyjnych w tym czasie achhhhhh tyle mysli na moja jedna mala glowe!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 16:49 To ja też poważnie. 1) O Mieciu - czy prawdą jest to co się mówi na temat profesji jaką wykonuje 2) O Mallinie - jak sobie radzi żyjąc z dala od kraju i czy nie tęskni 3) O Nicce - jak bardzo jej studia są podobne do moich 4) O Cze - czy podobnie jak ja miewa problemy towarzyskie będące rezultatem niezpożywania napojów wyskokowych 5) O Aricu - czy możliwe jest by był tak uderzajaco podobny do mojego kolegi (nawet z głosu i sposobu mówienia!) a nie miał z nim nic wspólnego 6) O Teddym - czy rzezywiście jest bardziej znaną postacią niż mi się wydaje 7) O Piżmaku - dlaczego jest bardziej młodzieżowa od niektórych moich koleżanek mimo zaawansowanego wieku - jak ona to robi ?? 8) O Gregkoru - jak to się stało że przestał traktować fanów rocka z góry, chyba względy towarzyskie mocno zaważyły na zmianie podejścia Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 16:52 as2112 napisał: > 7) O Piżmaku - dlaczego jest bardziej młodzieżowa od niektórych moich koleżanek > > mimo zaawansowanego wieku - jak ona to robi ?? ekhmmmmm...Pizmak nie jest w zaawansowanym wieku !!!! To jest dopiero srodek mlodziezowego wieku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 16:58 as2112 napisał: > 4) O Cze - czy podobnie jak ja miewa problemy towarzyskie będące rezultatem > niezpożywania napojów wyskokowych Odpowiadam na pytanie czwarte: Mam bardzo duże problemy towarzyskie, dlatego nie pojawiam się na żadych spędach, wszyscy wytykaliby mnie palcami. A ja bardzo tego nie lubię. Taki uraz z dzieciństwa, kiedy pizmak wytykał mnie palcami. Do tego umazanymi w czekoladzie. Brrrrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:07 as2112 napisał: > 1) O Mieciu - czy prawdą jest to co się mówi na temat profesji jaką wykonuje :- A co? Nie lubisz kolejarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:14 miecio4 napisał: > as2112 napisał: > > > > 1) O Mieciu - czy prawdą jest to co się mówi na temat profesji jaką > wykonuje :- > > > > A co? Nie lubisz kolejarzy? Lubię, choć żal mi ich że muszą pracować w tak nędznej firmie. Czyli to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:20 as2112 napisał: > Lubię, choć żal mi ich że muszą pracować w tak nędznej firmie. Czyli to > prawda Żadna praca nie hańbi. Szczególnie w dzisiejszych czasach. Mam kupę znajomych bez pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:21 miecio4 napisał: > as2112 napisał: > > > Lubię, choć żal mi ich że muszą pracować w tak nędznej firmie. Czyli to > > prawda > > > Żadna praca nie hańbi. Szczególnie w dzisiejszych czasach. > Mam kupę znajomych bez pracy. I słusznie. P.S. Może to nie pora i miejsce, ale moja zagadka sprzed roku o piosence z audycji Kaczkowskiego się rozwiązała, jest o tym wątek na muzyce sprzed paru dni. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:23 as2112 napisał: > Może to nie pora i miejsce, ale moja zagadka sprzed roku o piosence z audycji > Kaczkowskiego się rozwiązała, jest o tym wątek na muzyce sprzed paru dni. Wiem wiem- czytałem) Gratuluję bo ja byłem na innym tropie. Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:24 as2112 napisał: > miecio4 napisał: > > > as2112 napisał: > > > > > Lubię, choć żal mi ich że muszą pracować w tak nędznej firmie. Czyli > to > > > prawda > > > > > > Żadna praca nie hańbi. Szczególnie w dzisiejszych czasach. > > Mam kupę znajomych bez pracy. > > I słusznie. > To oczywiście miało znaczyć że postawia Mietka jest słuszna, a nie że uważam że to dobrze że jego znajomi są bez pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:25 Wyślę Ci program studiów ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 21:27 Asie..radze sobie calkiem dobrze..naprawde..jezyka sie ucze (ciagle hehehe i bez konca), w koncu moge kupowac duza ilosc plyt..prawde mowiac to jestem zdziwiona ze dosyc latwo sie zaaklimatyzowalam, wczesniej wydawalo mi sie ze jestem hmm patriotka, a teraz to mam czasem bardzo dziwne mysli..malo patriotyczne.. jedyne za czym tesknie to ludzie, wiec jak jezdze to czas mam dosyc wypelniony spotkaniami w knajpach gdzie mozna zjesc cos normalnego!!!! ogolnie to latwo nawiazuje znajomosci i tutaj samotnie nie siedze wiec.. pozdrawiam i mysle ze kiedys w koncu doczekasz sie wymarzonego motoru..ponoc i 300km da sie nim jechac..ale w Polsce malo miejsc na to by sie tak " rozwinac" :_) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:26 Dziękuję za dobre słowo Mallinko, melduję że w trakcie badań operacyjnych zbadałam długość zapiekanek pod Rotundą i czy stać mnie na płytę Siekiery pt."Nowa Aleksandria".Stać. Czyli bylam na wagarach ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 21:32 a ja kupilam fajne spodnie...a potem cala droge umieralam jak sobie przypomnialam ich cene!!!!!!!!i nawet teraz o tym nie mysle!!!!! matko!chyba oszalalam! sa zielone..w takim hmm wojskowym typie, a po drodze koszlke zielona do nich dokupilam... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 21:57 A ja sobie o Was wszystkich myślę, że to bardzo nieładnie, że nikt o mnie nie pomyślał! No poza jednym wyjątkiem - potwierdzającym regułę. Madee, bardzo dziękuję, ja też o Tobie myślałem. Mianowicie myślałem, że ciekawe czy o mnie myślisz, a jeśli myślisz, to co myślisz ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 22:04 Ilus ja tez myslalam o Tobie jak luknelam na pilkarzyki! pomyslalam sobie, no tak Ilhana juz nie dogonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 22:25 mallina napisała: > Ilus ja tez myslalam o Tobie jak luknelam na pilkarzyki! > pomyslalam sobie, no tak Ilhana juz nie dogonie!!! No ja od razu przecież poinformowałem, że opykam Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 22:32 heeeeee???????? no tym razem juz mi sie nie uda..ale za tydzien bede miala menagera wprawie sie i od jesieni dostaniecie w d....!!!!!!!!!!!!! a co! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 22:33 mallina napisała: > heeeeee???????? > > no tym razem juz mi sie nie uda..ale za tydzien bede miala menagera wprawie > sie i od jesieni dostaniecie w d....!!!!!!!!!!!!! > a co! > Nie strasz nie strasz... ) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:19 A ja myślę o Martolce i czy podoba jej się PJ Harvey... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 21:24 podoba się, szczególnie This mess we're in no widzisz, teraz ja myślę o tobie )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:24 Myślę o Gregkorze, czy myśli...Polubiłam ja, jak również mama Matalex jak również Defunkt.To ci zagadka Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 17:56 Szczerze się wzruszyłem czytając post Asa. Bez ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 19:58 myśle o nicce, pizmaku, aislinn, martolce, mallinie i ...bo... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 10:26 no dlaczegóż to, Jack ? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 20:19 Ja dziś rano myślałam w pociągu o Gregkorku, bo słuchałam Collective Soul od niego, które bardzo mi się podoba, a potem słuchałam Oasis 'Be Here Now' i myślałam o Ilhanie, a potem znów o Ilhanie. Tak poza tym to w sobotę byłam na weselu i tam trochę myślałam o Vulture, ale nie dało rady inaczej, bo leciały hity Sipińskiej, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 08:33 madee1 napisała: > Ja dziś rano myślałam w pociągu o Gregkorku, bo słuchałam Collective Soul od > niego, które bardzo mi się podoba, a potem słuchałam Oasis 'Be Here Now' i > myślałam o Ilhanie, a potem znów o Ilhanie. > > Tak poza tym to w sobotę byłam na weselu i tam trochę myślałam o Vulture, ale > nie dało rady inaczej, bo leciały hity Sipińskiej, itp. > Dzięki madee1....no włąsnie z ilusiem stwierdziliśmy, że ta kapelka ma jakiś taki swój klimacik, że słuchanie jej sprawia dużą frajdę....... no i polecam się na przyszłość..)))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 20:37 Od dwóch dni myślę o Aislinn, Cze i Aricu. Może się obrazili na mnie? Nie zauważyłam ŻADNEJ reakcji na wpis 'profilowy'. Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 10:25 Esko, ja mam utrudniony dostęp do kompa bo mi się zrąbałdomowy i tak czytam wybiórczo... ale niebój, reakjca będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 22:25 n_eska71 napisała: > Od dwóch dni myślę o Aislinn, Cze i Aricu. Może się obrazili na mnie? > Nie zauważyłam ŻADNEJ reakcji na wpis 'profilowy'. Hmmm... Obraziłem się na Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Czeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.03, 17:50 cze67 napisał: > Obraziłem się na Ciebie... Wiem, wiem! Strasznie krzyczę, ale właśnie z przerażeniem odkryłam Twój wpis!!! Jakoś go przegapiłam wcześniej. Czy to, co napisałeś, jest wciąż aktualne ??? I co ja takiego zrobiłam ??? Myślę teraz o Tobie gorączkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Czeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.03, 23:43 n_eska71 napisała: > Czy to, co napisałeś, jest wciąż aktualne ??? > I co ja takiego zrobiłam ??? > > Myślę teraz o Tobie gorączkowo. Uważaj, żebyś się nie zagotowała, droga nesko, bo gorąc straszny. Już się na Ciebie nie gniewam. Z tym obrażaniem, to zdaje się, żartowałem. Szczerze mówiąc, już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Czeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.03, 23:36 cze67 napisał: > Z tym obrażaniem, to zdaje się, żartowałem. No wiesz?!!! To ja tu od zmysłów odchodzę, spać po nocach nie mogę, a Ty sobie żartujesz?! Niegrzeczny Cze! W ramach zadośćuczynienia proszę pomyśleć o mnie czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Czeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.03, 12:31 n_eska71 napisała: > No wiesz?!!! To ja tu od zmysłów odchodzę, spać po nocach nie mogę, > a Ty sobie żartujesz?! Niegrzeczny Cze! > W ramach zadośćuczynienia proszę pomyśleć o mnie czasem. Myślę o Tobie cały czas (z przerwami na sen i posiłek). Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Czeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.03, 00:17 cze67 napisał: > Myślę o Tobie cały czas, z przerwami na sen. Cze! Proszę się nie ograniczać! Taki sen to dopiero może być ciekawy i intensywny. Pomyślę sobie o tym (dobra pora). Może mi się przyśnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 19.05.03, 22:45 A ja o Was wszystkich myślę <wielkie_serducho> P.S. I o sobie też. A co. P.P.S. "Hounds Of Love" uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 00:28 O Martolce. Bo mój bilet na Gabriela trafi w jej godne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 00:34 teraz wölasnie mysle o Ilusiu!!! o tym jak go na jesieni opykam w pilkarzykach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 11:46 mallina napisała: > o tym jak go na jesieni opykam w pilkarzykach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta, srutututu [ang. srootootootoo], już to widzę. Ja jestem ilhan nie-do- opykania mansiz. Ale drugie miejsce jak najbardziej jest w Twoim zasięgu, zresztą jestem pełen uznania dla posiadanej wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 19:19 ale podlizywanie sie !!! drugie juz mam na jesieni bedzie pierwsze! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 08:34 Ja myslę teraz o Vulture...jak sobie dał radę na wycieczce.....z bandą rozwczieczonych dzieciaków....może na uspokojenie puszczał im Fila albo Dani...? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 18:48 Gregkor wzruszyłem się, że ktoś o mnie pomyślał nie w kontekście Urszuli Sipińskiej... To był horror. Szczegóły kiedy indziej. Dzieci pożyczały ode mnie kasetę Iron Maiden (serio) - trzeba w młodych jednostkach zaszczepić choć trochę dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 23:22 vulture napisał: > Gregkor wzruszyłem się, że ktoś o mnie pomyślał nie w kontekście Urszuli > Sipińskiej... Vulti, ja rozumiem, że to do mnie, ale nie obrażaj się, w końcu Sipińska to nie Phil. No ok, teraz też sobie troszkę o Tobie pomyślę. Serdeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.05.03, 19:43 gregkor napisał: > Ja myslę teraz o Vulture...jak sobie dał radę na wycieczce.....z bandą > rozwczieczonych dzieciaków A ja myślę o tych nieszczęsnych dzieciątkach. Jak sobie dały radę z rozwścieczonym Vulture'm ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.05.03, 15:57 Ja teraz myślę o teddim......czy znalazł juz kandydatke na to odpowiedzialne stanowisko...)))... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.05.03, 16:00 Do wczoraj jeszcze nie było ofert... Ja myślę o Aricu , czy się bardzo wścieka Take it easy, jak mi dizś napisała babka z naszego paryskiego biura Myślę o cooperze czy uchla się na kaszubskiej imprezie Myślę o Piżmaczku czy chora pojechała na Gabriela... myślę o Gasparze czy będzie wieczorem na czacie i o kubasie czy się bardzo przejmuje i czy nic mu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 04.06.03, 00:46 aislinn napisała: \ > > i o kubasie czy się bardzo przejmuje i czy nic mu nie będzie Wzruszylem sie... i sie nie przejmuje bo nci mi nei bedzie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.05.03, 19:00 a ja teraz mysle o Munkym wyszlo mi ze jest wysoki... ? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 31.05.03, 13:30 mallina napisała: > a ja teraz mysle o Munkym > wyszlo mi ze jest wysoki... > ? )) zależy według jakiej miary patrzeć, jeżeli wysoki to znaczy wyższy od Ciebie, to napewno Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 01.06.03, 01:36 munky napisał: > )) > zależy według jakiej miary patrzeć, jeżeli wysoki to znaczy wyższy od Ciebie, > to napewno no tak, wzgledem mnie to napewno..ode mnie to latwo byc wyzszym! ale ponoc wlasnie Makowiecki jest wysoki, i sobie pomyslalam ze no wiesz, skads te pomylki musza sie brac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 03.06.03, 15:53 mallina napisała: > no tak, wzgledem mnie to napewno..ode mnie to latwo byc wyzszym! > ale ponoc wlasnie Makowiecki jest wysoki, i sobie pomyslalam ze no wiesz, skads > > te pomylki musza sie brac!!! mówią że telewizja troche zmienia wygląd, może ludzie wzieli to sobie do serca, i myślą że on w rzeczyswistości troche niższy jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 30.05.03, 22:58 Ja sobie tak czasami myślę o na przykład mallinie- chociaż nigdy z nią nie postowałam, a moje wspominki o niej opierają się na zasadzie ziomalstwa )). Myslę sobie tez czasami o Nicce- że dobra z niej dziewczyna, tylko trochę... emocjonalna )). Myślę sobie o Astir- gdzie ta dziewucha się podziewa, lubiłam jej posty sobie podczytywać . Myśle sobie także o Ilhanku, że nie raz mi pomógł na czacie- jak do rany przyłóż. Dobry chłopak . Myslę sobie o Loveletterze, brakuje mi jego wątków na forum i humorystycznych uwag. Myślę sobie o N_esce- ze niejeden już raz zachwyciła mnie swą elokwencją i stale czekam na więcej Myslę sobie o Vulture- i wlaściwie nie wiem, co sobie o nim myśleć . W najmniej oczekiwanych momentach pokazuje się z ludzka twarzą Myslę sobie Myslę sobie tez o Pizmaku, Cze, Gregor`ze, Teddy`m, Asie, Jack`u i innych których nie wymieniłam, że właściwie Was nie znam, a czuje się jak w rodzinie . Ot, taka chwila refleksji... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 31.05.03, 09:21 huney napisała: > Myslę sobie o Vulture- i wlaściwie nie wiem, co sobie o nim myśleć . W > najmniej oczekiwanych momentach pokazuje się z ludzka twarzą Aaaa, to w ramach akcji "TWA z ludzką twarzą"; Piżmak mnie szkoliła. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 31.05.03, 09:27 Po przeczytaniu Twojego postu huney....nie pozostało mi nic innego jak pomyśleć o Tobie...i tak też robię...)))....moze kiedyś się ujawnisz na kolejny zlocie TWA...na pewno wszyscy byśmy sobie tego życzyli....))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Dzieki :) 31.05.03, 09:43 huney napisała: > > Cóż ja sobie sama zyczyłabym Was poznać więc..)))...co stoi na przeszkodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Dzieki :) 31.05.03, 13:06 gregkor napisał: > huney napisała: > > > > > Cóż ja sobie sama zyczyłabym Was poznać > > więc..)))...co stoi na przeszkodzie? Bo się Was BOJĘ ;DD. Jak to rodzina jesteście nieprzewidywalni Odpowiedz Link Zgłoś
vulture e tam 01.06.03, 07:46 huney napisała: > Bo się Was BOJĘ ;DD. > Jak to rodzina jesteście nieprzewidywalni Zaraz "nieprzewidywalni" - nie jest już niespodzianką, że jak Gregkor się napije, tańczy na stole, a Piżmak rzuca sztućcami w kelnerki. Fakt, może ostatnio przesadził nieco Ilhan, który tak mocno kopnął barmana, że złamał sobie nogę, ale na szczęście Madee załagodziła sytuację, śpiewając pieśni "Legii" i rozsypując cukier z cukierniczek na głowy gości. Czyli sama widzisz, że nie ma się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: e tam 02.06.03, 21:54 vulture napisał: >W kelnerki No, po takiej rekomendacji to ja to muszę jeszcze raz przemysleć . >Piżmak rzuca sztućcami A po co rzucać? Wystarczy włożyć mi je do ręki ))). Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 23:17 huney napisała: > Myślę sobie o N_esce- ze niejeden już raz zachwyciła mnie swą elokwencją Cóż Huney, nie podlega dyskusji, że: ZNASZ SIĘ NA LUDZIACH! )))))))))))) Ciepłe myślenie na Twój temat masz u mnie zapewnione! )) A przez ostatnie dwa dni( gdy w leśnej głuszy nie miałam dostępu do kompa) to myślałam o wszystkich tu zgromadzonych z wielką tęsknotą. Ciekawe czy ktoś to odczuł? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 23:21 n_eska71 napisała: > Ciekawe czy ktoś to odczuł? Ja pewnie bym to odczuł ale niedawno odczuliłem sie na babkę u pani alergolog. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 23:27 I po co Mieciu? Po co? Teraz nieczuły jesteś! Buuuuuuu... A ja tak intensywnie myślałam o Tobie. Wszystko na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 03.06.03, 09:49 n_eska71 napisała: > A przez ostatnie dwa dni( gdy w leśnej głuszy nie miałam dostępu do kompa) to > myślałam o wszystkich tu zgromadzonych z wielką tęsknotą. > Ciekawe czy ktoś to odczuł? Tak ja to odczułem na własnej skórze..)))..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 03.06.03, 17:54 gregkor napisał: > Tak, ja to odczułem na własnej skórze..))) Widzisz Mieciu?! Bierz przykład z Gregkora! Wrażliwy, wyczulony na subtelne bodźce, odbierający wszystkimi receptorami (głównie tymi na skórze) moje sygnały. I jeszcze jak się ładnie uśmiecha. Warto o nim pomyśleć. )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 04.06.03, 09:41 n_eska71 napisała: > gregkor napisał: > > > Tak, ja to odczułem na własnej skórze..))) > > Widzisz Mieciu?! Bierz przykład z Gregkora! Wrażliwy, wyczulony na subtelne > bodźce, odbierający wszystkimi receptorami (głównie tymi na skórze) moje > sygnały. I jeszcze jak się ładnie uśmiecha. Warto o nim pomyśleć. )) Teraz też to odczuwam na własnej skórze....główny objaw to mocne zaczerwienienie w okolicach policzków...))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 05.06.03, 00:03 gregkor napisał: > główny objaw to mocne zaczerwienienie w okolicach policzków... Eeee... Może Ty masz jakieś uczulenie, a ja tu sobie nadzieję robię! )) Będę miała o czym myśleć. : Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 05.06.03, 08:20 n_eska71 napisała: > gregkor napisał: > > > główny objaw to mocne zaczerwienienie w okolicach policzków... > > Eeee... Może Ty masz jakieś uczulenie, a ja tu sobie nadzieję robię! )) > Będę miała o czym myśleć. : Tak mam uczulenie na zaczerwienienie...)))).....no i myśl, myśl....))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 05.06.03, 21:54 gregkor napisał: > > Tak, mam uczulenie... Słyszałam, że można złagodzić objawy uporczywie myśląc o kimś sympatycznym i miłym. Jeśli szukasz odpowiedniego obiektu służę pomocą. )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 06.06.03, 13:35 n_eska71 napisała: > gregkor napisał: > > > > > Tak, mam uczulenie... > > Słyszałam, że można złagodzić objawy uporczywie myśląc o kimś sympatycznym > i miłym. Jeśli szukasz odpowiedniego obiektu służę pomocą. )) Przeszło jak ręką odjął...musisz byc nieziemsko sympatyczna...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 06.06.03, 23:39 gregkor napisał: > ...musisz byc nieziemsko sympatyczna... Muszę. Taki już los. Ale trafił mi się wyjątkowo czarujący i chętny do współpracy pacjent, stąd takie dobre wyniki terapii. )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 09.06.03, 10:08 n_eska71 napisała: > gregkor napisał: > > > ...musisz byc nieziemsko sympatyczna... > > Muszę. Taki już los. > Ale trafił mi się wyjątkowo czarujący i chętny do współpracy pacjent, > stąd takie dobre wyniki terapii. )) A ja muszę przyznać, że jestem pod wrazeniem pani metod terapeutycznych......dzięi nim czuję się świetnie..))))...no i myślę o terapeutce..)) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 11.06.03, 00:21 gregkor napisał: > czuję się świetnie i myślę o terapeutce.. Ojej! Nie, to niemożliwe! Coś mi poczerwieniało w okolicy policzków. Terapeutka potrzebuje terapii. I co teraz? )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 12.06.03, 11:48 n_eska71 napisała: > gregkor napisał: > > > czuję się świetnie i myślę o terapeutce.. > > Ojej! Nie, to niemożliwe! Coś mi poczerwieniało w okolicy policzków. > Terapeutka potrzebuje terapii. I co teraz? )) Terapeutka musi zastosować te same metody terapii co ja.....)))))....i pomyslec o mnie..))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 14.06.03, 00:28 gregkor napisał: > > Terapeutka musi pomyslec o mnie.. Pomyślałam i mój stopień zaczerwienienia gwałtownie wzrósł!!! Może to wina specyfiki mych myśli?! Ich obiekt nasila objawy, a i uporczywe jakieś takie są, że... )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 16.06.03, 12:16 n_eska71 napisała: > Pomyślałam i mój stopień zaczerwienienia gwałtownie wzrósł!!! > Może to wina specyfiki mych myśli?! > Ich obiekt nasila objawy, a i uporczywe jakieś takie są, że... )))))) .......i co dalej....czekam na dalszy ciąg.....)))))))........ Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 21.06.03, 17:30 gregkor napisał: > .......i co dalej....czekam na dalszy ciąg..... Tak sobie pomyślałam... Gregkorze, czekasz jeszcze? Bo mnie trochę na forum nie było. Choć nie pisałam , to jednak wspominałam Cię ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 02:07 sie zastanawiam gdzie podzial sie As... Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 02:09 ja bym szukał w rękawach Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 20:04 zauwazylabym dzis tak cieplo ze rekawek krociutki... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 02.06.03, 15:43 A tak ogólnie o wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia No to ja myślę 02.06.03, 15:49 ofkors o Ydoriusie o tym jak bardzo źle o mnie myśli, o tym jaka to mu wdzięczna jestem i jak daleko mogłabym się posunąć w tej wdzięczności i czy moja wdzięczność ma w tym momencie jakiekolwiek granice... No i myślę sobie jaki z niego fajny facet co taki dobry jest i w ogóle zorientowany ))))))))))) I. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: gdzie jest Astir i Sro? 02.06.03, 16:19 Ja mysle o tym, gdzie sie podziali Srootootoo i Astir, odezwijcie sie! halo! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a ja to sobie myślę o .............. 02.06.03, 20:36 coz za gleboka mysl Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: a ja to sobie myślę o .............. 02.06.03, 20:43 mallina napisała: > coz za gleboka mysl oj głęboka mallina, głęboka Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: a ja to sobie myślę o .............. 02.06.03, 21:00 loveletter napisał: > oj głęboka mallina, głęboka głęboka mallina?? codzień nowe wiadomości. Ten natłok informacji powoli mnie zabija... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a ja to sobie myślę o .............. 02.06.03, 23:31 myslenie w upaly szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: a ja to sobie myślę o .............. 02.06.03, 20:58 loveletter napisał: > ) Potrzebuję więcej informacji. Sam opis jak ta osoba wygląda nie wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: a ja to sobie myślę o .............. 02.06.03, 21:11 HH, może wreszcie będziesz mógł powioedzieć, że masz nie tylko FANKI >)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Może nie teraz 09.06.03, 10:13 ale nocą późną, gdy nie mogę zasnąć i przejeżdżają na hurra wszystkie możliwe pociągi (mieszkam niedaleko torów), które zgałuszają mi fonię... to myślę sobie od jakiegos czasu o Mieciu )))) I. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Mes... 09.06.03, 11:41 Mes, ja tez mieszkam koło torów, a w dodatku bardzo blisko stacji, wiec czasem mam jeszcze niesłychaną przyjemność posłuchać głosu pani zapowiadającej "pociąg relacji..." to dopiero efekt )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 09.06.03, 12:33 Myślę o mieciu4...czy jak sedziowałem w Szczecinie to go nie widziałem na trybunach......? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 10:04 Myślę teraz o madee....co takiego napisała aricowi na kartce..????? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 10:21 gregkor napisał: > Myślę teraz o madee....co takiego napisała aricowi na kartce..????? No, ja też o tym. Bo ja taka uczuciowa i wylewna jestem W każdym bądź razie jestem pewna, że to było coś miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 10:26 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > Myślę teraz o madee....co takiego napisała aricowi na kartce..????? > > No, ja też o tym. Bo ja taka uczuciowa i wylewna jestem W każdym bądź razie > jestem pewna, że to było coś miłego... > To ja tez poprosze taką kartkę...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 11:49 gregkor napisał: > To ja tez poprosze taką kartkę...)))) No to masz. Wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 12:26 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > To ja tez poprosze taką kartkę...)))) > > No to masz. Wysłałam thanks......)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 20.09.03, 08:22 ja myślę o sobie, ponieważ od wczoraj mam gorączkę, kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 12:34 Myślę sobie o Aricu, który był tak miły i pokazał co ściągnąć a reszta niech się domyśla co mam na myśli ))))))))))))))))))))) I. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 13:24 wiem ze tak nie wypada..ale od samego rana mysle tylko o sobie.. az mi samej z tym zle. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Ponieważ to jeden z wyższych wątków 10.06.03, 13:31 to się dopisuję myśląc o Aislinn co nie wie co ściągałam z pomocą Arica I. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ponieważ to jeden z wyższych wątków 10.06.03, 16:51 uuuuuuuuuuuu brzmi coraz bardziej interesująco, prosze dopisywać się dalej w końcu i 6000 kiedyś trzeba osiągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Ponieważ to jeden z wyższych wątków 10.06.03, 16:54 To powiem, że ściągałam i zrobiło się bliżej I. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 14:44 Myślę o tym kto wpisze 5000 wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 10.06.03, 19:02 A ja myślę o Gregkorze, bo słucham płytki od niego i bardzo mi się podoba. Mam tradycyjnie problemy z rozróżnianiem utworów, ale muzyka jest bardzo fajna. Ja taką lubię, a poza tym wkurwia nieproszonych gości, więc lubię ją tym bardziej. Będę tego często słuchał, dopóki następnej nie dostanę )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Post scriptum 11.06.03, 05:22 Mam na myśli oczywiście płytkę Return To Forever, "Romantic Warriors" (choć na początku musiałem się u darczyńcy upewnić, co jest tytułem, a co nazwą formacji). Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 12.06.03, 11:46 vulture napisał: > A ja myślę o Gregkorze, bo słucham płytki od niego i bardzo mi się podoba. Mam > tradycyjnie problemy z rozróżnianiem utworów, ale muzyka jest bardzo fajna. Ja > taką lubię, a poza tym wkurwia nieproszonych gości, więc lubię ją tym bardziej. > > Będę tego często słuchał, dopóki następnej nie dostanę )) To świetnie, że Ci się spodobała...to taki klasyczny jazz-rock czyli fusion...no i polecam się na przyszłość..))))..mam jeszcze kilka płytek "Return to Forever".... Ciekawe czy teddemu podoba się nowe Metro..? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 12.06.03, 23:20 gregkor napisał: > To świetnie, że Ci się spodobała...to taki klasyczny jazz-rock czyli > fusion...no i polecam się na przyszłość..))))..mam jeszcze kilka > płytek "Return to Forever".... Właśnie, termin "fusion" mi jakoś ze łba wyleciał - super, z przyjemnością się zaprzyjemnię z innymi dziełami. > Ciekawe czy teddemu podoba się nowe Metro..? E? Metro Music? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 13.06.03, 10:48 vulture napisał: > gregkor napisał: > > > To świetnie, że Ci się spodobała...to taki klasyczny jazz-rock czyli > > fusion...no i polecam się na przyszłość..))))..mam jeszcze kilka > > płytek "Return to Forever".... > > Właśnie, termin "fusion" mi jakoś ze łba wyleciał - super, z przyjemnością się > > zaprzyjemnię z innymi dziełami. > > > Ciekawe czy teddemu podoba się nowe Metro..? > > E? Metro Music? Widzę, że na serio Ci się spodobało....)))....musisz jeszcze poznać Machavischnu Orchestra....)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 13.06.03, 15:07 gregkor napisał: > Widzę, że na serio Ci się spodobało....)))....musisz jeszcze poznać > Machavischnu Orchestra....)) Znam, acz nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: O kim z TWA teraz myslisz..? 13.06.03, 15:32 vulture napisał: > gregkor napisał: > > Widzę, że na serio Ci się spodobało....)))....musisz jeszcze poznać > > Machavischnu Orchestra....)) > > Znam, acz nie posiadam. Nie posiadasz....będziesz posiadać..)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ostatni będą pierwszymi 13.06.03, 15:56 gregkor napisał: > Nie posiadasz....będziesz posiadać..)))) Jestem dziękujący. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ostatni będą pierwszymi 16.06.03, 12:17 vulture napisał: > gregkor napisał: > > > Nie posiadasz....będziesz posiadać..)))) > > Jestem dziękujący. > You are thanking......))) Odpowiedz Link Zgłoś