Gość: barti84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:21 Cudowny powrót Kasi Nosowskiej! Czekam na płyte, bo piosenka jest świetna!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: era optimus Re: Nosowska - Era retuszera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 23:12 Jak dla mnie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Nosowska - Era retuszera 08.05.07, 23:22 to tak trochę na poziomie ostatniego wyczynu Lady Pank, chociaż tamtego dna chyba nic już nie przebije, chociaż kto wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nosowska - Era retuszera 09.05.07, 00:25 zgadzam sie, kawalek bardzo ok chociaz mam nadzieje, ze na plycie bedzie wiecej elektroniki Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: Nosowska - Era retuszera 09.05.07, 19:29 Ja Nosowską lubię w każdej postaci. Chociaż prawdę mówiąc "era retuszera" bardziej podoba mi się w wydaniu koncertowym (występ K.N. na tegorocznych Fryderykach). Płytę kupię napewno... ech byle do końca maja pozdrawiam ************ "Nie rygluj drzwi, nim zapałka się dopali nie będzie Cię... Chłop czy król żywot wieńczy grób..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demian Re: Nosowska - Era retuszera IP: 62.29.253.* 10.05.07, 10:05 Zgadzam się, na Fryferykach słuchając tego numeru stanałem jak wryty. To brzmiało niesamowicie! W radio też mam wrażenie, że to już nie to. Piosenka jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Nosowska - Era retuszera IP: *.renf.cable.ntl.com 12.05.07, 23:47 Irytuje mnie bardzo ta piosenka. Skrzyżowanie "Parklife" Blura z "Fit But You Know It" The Streets plus te chórki jak z lat 20. Jak dla mnie nie wyszło to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retuszer Re: Nosowska - Era retuszera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:52 Jak Taka wokalistka może stworzyc takie G..... Skoro juz Nosowska poszła w ślady najnowszego "cudeńka" Lady Pank, to muzyka się chyba się kończy. Wydaje mi się, że to jest nawet bardziej koszmarne niz LP, bo oprócz dennej muzyki, mamy bełkot, który ciężko zrozumieć. Nie rozumiem piejących tu z zachwytu nad tą piosenką. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimono24 Re: Nosowska - Era retuszera IP: *.marketing-house.pl 06.07.07, 14:23 Hmm, tak się zachwycacie. Prosze przesluchajcie sobie riffy w kawalku The Streets "fit but you know it" - w kawalku Era Retuszera. Bardzo podobne !!! zaznaczę, że The Streets byl wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Nosowska - Era retuszera 06.07.07, 14:54 Fajnie że dalej działa, bo łebska z niej babka, ale ten kawałek to kanał Odpowiedz Link Zgłoś