aislinn 27.05.03, 15:22 ..prawdopodobnie nastapi wielka chwila - podłączę się po dłuuugiej przerwie z domciu )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Jeeeest !!!!!!!!!!!! 27.05.03, 21:21 Mam !!!!! Jestem !!!!!!! hurra !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Jeeeest !!!!!!!!!!!! 27.05.03, 21:45 aislinn napisała: > Mam !!!!! Jestem !!!!!!! hurra !!!!!!!!!! no i gdzie jestes bo nie bardzo widze.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Jeeeest !!!!!!!!!!!! 28.05.03, 15:14 no co ,byłam przecież - a moje problemy z klawiaturą i miły kolega który mi pomagał je rozwiązać to co ? nie było ? śniło mi się ? Dziś też będę !!!! I życie jest piękne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: A wieczorem.... 29.05.03, 00:01 Ja mam jak zwykle nocny dyżur. Ale o tej porze to cisza i spokój. Chociaż widzę, że na sąsiednim wątku Janek i Miecio rozprawiają o sporcie. A to zawsze 'gorący temat' dla panów. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: A wieczorem.... 29.05.03, 00:07 nesko, a ty dyżurujesz gdzieś w szpitalu czy cuś ? bo mozemy się np. z mieciem pobić, i w ten sposób dostarczymy ci rozrywki i zajęcia (np gąb do zszywania):-] Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: A wieczorem.... 29.05.03, 00:13 Ja dyżuruję wyłącznie na Twoim forum Janku. I to w czynie społecznym, jak widać. )) Nie bijcie się, bo szyć nie umiem! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: wieczorem.... 29.05.03, 23:57 A wieczorem na Forum można sobie refleksyjnie pomilczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: wieczorem.... 30.05.03, 09:10 Bo wieczorem Esko to się siedzi na czacie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: wieczorem.... 30.05.03, 16:58 Wieczorem to prawdziwi Polacy oglądają kurwa Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: wieczorem.... 30.05.03, 17:00 kurwa to ja nie jestem prawdziwą polką tylko farbowany lis a ty gdzie byłeś cały dzień ze my tu sami z aricem piliśmy a poza tym marsz wieczorem na czat opole se ogladaj bokiem uff zmęczyłam się tym słowotokiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: wieczorem.... 30.05.03, 18:14 vulture napisał: > Wieczorem to prawdziwi Polacy oglądają (...) Opole. Taki mam właśnie dzisiaj zamiar. I muszę się naoglądać na zapas, bo w sobotę i niedzielę będę siedzieć w leśnej głuszy. Telewizora tam raczej nie uświadczy, nad czym bardzo boleję. Ominie mnie naprawdę niezła rozrywka. (( Odpowiedz Link Zgłoś