Gość: gosc IP: *.as.kn.pl 10.05.07, 15:41 www.kulturaonline.pl/,tytul,artykul,723.html tool, chris cornell - oj, powspominamy licealne lata, powspominamy uwielbialem spoonmana soundgarden moze uslysze na zywo w katowicach! macie jakies ulubione kawalki cornella? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrecekrzepki Re: chris cornell w polsce!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 16:56 Grejt! Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: chris cornell w polsce!!!!! 11.05.07, 08:32 ) ja to wyczulam przez skore heheh (zmieniajac sobie sygnaturke) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: chris cornell w polsce!!!!! 11.05.07, 09:08 "Sunshower", z soundtracku "Wielkie nadzieje" Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: chris cornell w polsce!!!!! 11.05.07, 09:32 Z Soundgarden: "Fell on Black Days" Z Audioslave" Like a Stone" solowo: "Preaching the End of the World" w sumie ten rozłam w Audioslave może wyjść na dobre - mamy Cornella w Polsce, a może jeszcze na dobre reaktywuje się RATM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: chris cornell w polsce!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:42 ari napisał: > Z Soundgarden: "Fell on Black Days" Również dla mnie to zdecydowanie ich najlepszy utwór. Aż dziwne, że stosunkowo mało znany ... Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: chris cornell w polsce!!!!! 11.05.07, 10:22 bardzo lubię tego pana w każdym jego wcieleniu. usłyszeć (i zobaczyć) jednego dnia Maynarda i Cornella - wspaniale! jeszcze tylko TMV brakuje do pełni mojego szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: chris cornell w polsce!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:43 A może w Polsce??? A Chris to dla mnie Soundgarden i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymixx Re: chris cornell w polsce!!!!! IP: 195.136.30.* 12.05.07, 14:28 Gość portalu: fanta napisał(a): > A Chris to dla mnie Soundgarden i tyle! Zgadzam się absolutnie!!! najlepsze kawałki: "Like Suicide", "Slave & Bulldozers", "Head Down", "Tighter & Tighter", "Applebite". Pierwsza solowa płyta Cornella jest w porządku, ale słabo ją znam. Audioslave - niekoniecznie. A "Sunshower" z "Great Expectations" rzeczywiście świetny kawałek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliveinchains Tool i Soundarden ? Czego chcieć więcej:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 20:58 Jakby pare lat temu ktoś powiedział że Tool i mózg Soundgarden zagrają razem w PL to bym nie uwierzył. Super, to będzie koncert życia...a mówię to miesiąc przed Pearl Jam... Ps. Może na MH festival da się zwerbować Alice in Chains? Byłby to bardziej GrungeFest he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: Tool i Soundarden ? Czego chcieć więcej:) 15.05.07, 13:45 > Ps. Może na MH festival da się zwerbować Alice in Chains? Byłby to bardziej > GrungeFest he, he... Byłeś w zeszłym roku na AIC w Spodku? Słabo, słabo, słabo... A weiele sobie po tym koncercie obiecywałem Już bym wolał ściągnąć np. reaktywowane Smashing Pumpkins Odpowiedz Link Zgłoś