Dodaj do ulubionych

ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE

01.06.03, 20:34
- Bo jest ładna

- Bo ładnie śpiewa i nie fałszuje

- Bo ma ciekawą barwę głosu

- Bo ma duże zdolności interpretacyjne (patrz: "More Than Life Itself")

- Bo do wszystkiego dochodzi sama, nie podpierając się niczyim nazwiskiem

- Bo gra prawdziwą, spontaniczną muzykę i nie udaje, że gra co innego niż to,
czym ta muzyka rzeczywiście jest

- Bo jest zajebista
Obserwuj wątek
    • janek0 Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 01.06.03, 20:44
      dżizas.
      kiedyś myślałem, że nie da się nagrać kawałka wyłącznie przy pomocy miksera i producenta. a teraz widzę że jednak się da...
      • mallina Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 01.06.03, 20:50
        Kelly kochamy za to ze nie ma kompleksow...
    • ilhan Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 01.06.03, 20:50
      Bo kochamy szczery, prosty punkrock.
      • mallina Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 01.06.03, 20:51
        i taki urzekajacy usmiech! a nie taka powage jak reprezentuje pani z mojej
        sygnaturki..
        • ilhan Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 01.06.03, 20:58
          Kochamy Kelly, bo... jak tu jej nie kochać??? wink
    • vulture Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 01.06.03, 21:19
      Sądzę, że po zwrocie i orkiestrze pokochamy ją jeszcze bardziej.
    • Gość: Chester Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:53
      za gówno. jest wyjątkowo tragiczna, robi karierę po tatusiu i bo kazało jej mtv
      zeby zwiekszyc ogladalnosc. glupia, pusta, zacpana malolata. zero glosu,
      falszuje, bla, bla - to jej styl. aha, i bardzo nietrafny dobor stroju, grube
      udy, nioe szanowanie innych, i tym podobne duperele. jej sie nie kocha, ja sie
      nienawidzi.
    • vulture Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 10.06.03, 22:54
      <jeb> -tyle mogę powiedzieć odnośnie tego, co powyżej.
    • Gość: ociecdyrektor Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 10.06.03, 22:58
      Za ojca!!!!!!!!!!!!!
    • madee1 Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE 10.06.03, 23:03
      Bo ją Vulti poleca... I jestem wdzięczna, bo inaczej nigdy bym nie poznała
      Kelly, jak ją znam...
      • Gość: sunny Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: 213.17.133.* 10.06.03, 23:06
        "Shut up, don't wanna hear you voice (...)" - trafny tekst. Może, daj boże,
        autoironiczny?
        • Gość: gosia Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.di.pl / 192.168.0.* 11.06.03, 08:26
          Tka, zgadzam sie w pelni - kelly jest do dupy! madafaka! wyglada jak pol dupy
          zza krzaka, wlosy zgapila po damieckiej, jest gruba, nie umie speiwac - za to
          sie drze jak stare przescieradlo. nie zdziwie sie jak za 20 lat bedzie
          wygladala jak jej starszy, wielce szanowny mr. ozzy. kelly do dupy - jej
          rodzina nie ponosi odpowiedzialnosci za taki wybryk natury.
    • Gość: Hela Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.di.pl / 192.168.0.* 11.06.03, 17:59
      Kelly do wszystkiego doszla sama?! Puknij sie! Ona przerabia piosenkli Madonny
      a kariere zrobila tylko i wylacznie dzieki slawnemu tacie! Ona jest
      oryginalna!? Ona wyje! Ona jest do dupy nie podobna i ubiera sie jak w polskim
      lumpeksie!
      • Gość: Marta Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.chello.pl 11.06.03, 21:44
        nie zrozumiałaś ironi... Ehh...
    • Gość: Zulejka Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 08:49
      robi karierę dzięki nazwisku
    • Gość: maxim Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: 212.182.70.* 12.06.03, 11:08
      hmm... za nic (?)
    • Gość: Ozzman Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.03, 18:04
      Kochamy Ją bo jest w cipeczke. smile
    • Gość: hawkshaw Re: ZA CO KOCHAMY KELLY OSBOURNE IP: *.net-serwis.pl 12.06.03, 20:59
      vulture napisał:

> - Bo jest ładna

Zwłaszcza w blond fryzurze i kiecce w stylu Mariah Carey jak to miała okazję
      zaprezentować się ostatnio na MTV Movie Awards. Słów mi brakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka