pharoah 02.06.07, 16:07 ukazuje sie 4 czerwca-www.independent.pl/muzyka/jazzblues/aktualnosci/?id=0301310404333931300 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pjetrek29 Re: GRAAL-nowa plyta 03.06.07, 20:04 to świetna wiadomość a ja już namierzyłem tę płytę albo jakiś inny zapis tego koncertu w slsk. przesłuchałem dwa utwory - bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: GRAAL-nowa plyta 03.06.07, 21:50 na Graala mam chetke od ladnych lat paru, moze 4-6 lat, jednak za kazdym razem wchodzac do trafic clubu (taki drugi empik gwoli wyjasnienia forumowiczom spoza warszawy)uderza mnie cena ich plyt, powyzej 40 PLN niestety a nawet blizej 50 PLN. Kurcze fajny zespol i w ogole jednak dla mnie troche zbyt drogo.. a ich plyt przybywa.. ps. wczoraj zakupilem w empiku za 25.99 dwuplytowe wydanie z 2007 roku pana Milesa Davisa, bardzo ladne zreszta, taka antologia jego tworczosci o znamiennym tytule "Milestones" oraz "My funny Valentine" reedycja z 2005, rowniez bardzo ladna za 29.99, taka gratka mi sie trafila.., moze z Graalem rowniez bedzie niebawem podobnie.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pabellos Re: GRAAL-nowa plyta 09.06.07, 00:40 drodzy jazzfani - nie wiecie gdzie można tą najnowszą płytę zakupić - odwiedzam strony internetowe i nic... ps. odnośnie, tego co pisał kossace na temat cen płyt Graala - powinno to sie zmienić: www.biodro.pl/index.php?page=stronaglowna (patrzcie na dół strony) Odpowiedz Link Zgłoś
pabellos Re: GRAAL-nowa plyta 09.06.07, 00:58 jednak już znalazłemcena zachęcająca - chyba się skuszę wsm.serpent.pl/sklep/album.php?alb_id=8721 ps. nie mogę sie doczekać premiery płyty Miłości i Lestera Bowie z niepublikowanym dotąd materiałem pt.: "Nobody White" Ktoś jeszcze tak ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
eclectric Re: GRAAL-nowa plyta 12.06.07, 21:59 hej, a oni grają gdzieś w ogóle ? ostatni koncert to pamiętam dobre 5-7 lat temu było - pamiętam że grali wtedu na dwie perkusje i nawet całkiem sensownie - gęsto - to wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś