devote 08.06.03, 01:55 Na festiwalu Rock am Ring zagral Dave Gahan poniewaz zaczela sie jego solowa trasa.Byl transmitowany na WDR i w necie.Super koncert!!!tylko czekac na botleg video. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DM Re: Kto ogladal GAHANA na festiwalu ROCK am RING IP: *.dyn.optonline.net 08.06.03, 02:47 ja ogladalem przez net bo mam szybkie lacze 1MB zajebisty koncert jak dla mnie fana DM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Kto ogladal GAHANA na festiwalu ROCK am RING 08.06.03, 03:14 napiszcie cos wiecej bo zastanawiam sie czy kupic bilet na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: Kto ogladal GAHANA na festiwalu ROCK am RING 08.06.03, 03:28 kupuj i sie nawet nie zastanawiaj.sam sie wybieram spiewal utwory DM oto setlista: Hidden Houses Hold On Dirty Sticky Floors A Question of Time Bitter Apple Black & Blue Again Stay Little Piece Walking in my shoes I need You Bottle living Personal Jesus Goodbye I feel You Never let me down again Enjoy the silence Odpowiedz Link Zgłoś
devote sampler video 08.06.03, 15:23 tylko 30 sekund ale az 30MB wiec jakosc prawie jak z DVD www.student.euv-frankfu...e.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: sampler video 08.06.03, 15:27 tzn jest tutaj www.student.euv-frankfurt-o.de/~euv90998/Welcome.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fantomasek Re: sampler video 08.06.03, 16:00 extra.szkoda ze tylko 30 sekund napewno calosc bedzie w sieci juz za pare dni a koncert byl bardzo dobry bo ogladalem na WDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM mp3 do zassania z festiwalu IP: *.dyn.optonline.net 09.06.03, 04:07 do zaladowania kawalki z festiwalu z soboty hidden houses alias.robyworld.com/hh.mp3 hold on alias.robyworld.com/ho.mp3 i video urywek wystepu www.student.euv-frankfu...e.htm Odpowiedz Link Zgłoś