Dodaj do ulubionych

Minimax- program o Rolling Sonesach n/t

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:46
Obserwuj wątek
    • Gość: Meloman No i co z tego? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 08:30
      • Gość: userq Re: No i co z tego? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:52
        może ktoś był zainteresowany
        P. Kaczkowski poruszał temat dotyczący zbliżającego się koncertu

EOT
        • butch.bmf Re: No i co z tego? (nt) 29.06.07, 20:45
          słuchałem,
          na koncert jednak się nie wybieram,
          podobno to ich ostatnia trasa, więc każdy zagorzały fan tego zespołu powinien
          stawić się na koncercie.

dziwi mnie fakt, że supportem stonesów będzie tatiana okupnik.

a słyszałeś przeróbkę "symphaty for a devil" sweet noise'a? bardzo mi się
          spodobała.
          • Gość: fanatyk Stonesów Re: No i co z tego? (nt) IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.07, 21:21
            butch.bmf napisał:

> słuchałem,
            > na koncert jednak się nie wybieram,
            > podobno to ich ostatnia trasa,

na konferencji w 97 pod mostem Brooklynskim przed trasą B2B też padło pytanie...
            Is this last tour? potem były jeszcze licksy i BB i za każdym razem pytali o to
            samo...
            a więc nie baw się drogi butchu we wróżkę, bo Keith znowu skręci się ze śmiechu...

> więc każdy zagorzały fan tego zespołu powinien
            > stawić się na koncercie.

wow... ale z ciebie wyrocznia!!!
            a czy zagorzały fan może tez pojechać do Budapesztu, Brna, Hamburga itp?

> dziwi mnie fakt, że supportem stonesów będzie tatiana okupnik.

to sam wejdż na scenę i zagraj na grzebieniu...

> a słyszałeś przeróbkę "symphaty for a devil" sweet noise'a? bardzo mi się
            > spodobała.

wow... to może posłuchaj sobie jeszcze Satisfaction zrobione przez Britney
            Spears!!!! oniemiejesz z wrażenia... zakochasz się! you trust me!!!
            • butch.bmf Re: No i co z tego? (nt) 29.06.07, 21:28
              tytuł przekręciłem powinno być „Sympathy For The Devil"

Drogi fanatyku Stonesów zapewne nie słyszałeś wykonania tego utworu przez Sweet
              Noise, więc nie powinneś wypowiadać się w tej kwesti, najpierw przesłuchaj ten
              utwór, a dopiero potem zmieszaj go z błotem jeżeli będzie ci się tak podobało.

pozdrawiam.
              • Gość: fanatyk Stonesów Re: No i co z tego? (nt) IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.07, 21:34
                jasne że nie słyszałem i mam przeogromną nadzieję, że nigdy nie usłyszę!!!
                zresztą nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ten niby wokalista Glaca (czy jak on
                się tam wabi...) profanuje taki utwór!!!
                • butch.bmf Re: No i co z tego? (nt) 29.06.07, 21:36
                  prędzej czy później usłyszysz
                  • Gość: fanatyk Stonesów Re: No i co z tego? (nt) IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.07, 21:39
                    wybacz, ale sram na profanacje!!!
                    to "usłyszenie" nie będzie trwać dłużej niż kilka sekund...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka