Gość: userq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: userq Re: No i co z tego? (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:52 może ktoś był zainteresowany P. Kaczkowski poruszał temat dotyczący zbliżającego się koncertu EOT Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Re: No i co z tego? (nt) 29.06.07, 20:45 słuchałem, na koncert jednak się nie wybieram, podobno to ich ostatnia trasa, więc każdy zagorzały fan tego zespołu powinien stawić się na koncercie. dziwi mnie fakt, że supportem stonesów będzie tatiana okupnik. a słyszałeś przeróbkę "symphaty for a devil" sweet noise'a? bardzo mi się spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: No i co z tego? (nt) IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.07, 21:21 butch.bmf napisał: > słuchałem, > na koncert jednak się nie wybieram, > podobno to ich ostatnia trasa, na konferencji w 97 pod mostem Brooklynskim przed trasą B2B też padło pytanie... Is this last tour? potem były jeszcze licksy i BB i za każdym razem pytali o to samo... a więc nie baw się drogi butchu we wróżkę, bo Keith znowu skręci się ze śmiechu... > więc każdy zagorzały fan tego zespołu powinien > stawić się na koncercie. wow... ale z ciebie wyrocznia!!! a czy zagorzały fan może tez pojechać do Budapesztu, Brna, Hamburga itp? > dziwi mnie fakt, że supportem stonesów będzie tatiana okupnik. to sam wejdż na scenę i zagraj na grzebieniu... > a słyszałeś przeróbkę "symphaty for a devil" sweet noise'a? bardzo mi się > spodobała. wow... to może posłuchaj sobie jeszcze Satisfaction zrobione przez Britney Spears!!!! oniemiejesz z wrażenia... zakochasz się! you trust me!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Re: No i co z tego? (nt) 29.06.07, 21:28 tytuł przekręciłem powinno być „Sympathy For The Devil" Drogi fanatyku Stonesów zapewne nie słyszałeś wykonania tego utworu przez Sweet Noise, więc nie powinneś wypowiadać się w tej kwesti, najpierw przesłuchaj ten utwór, a dopiero potem zmieszaj go z błotem jeżeli będzie ci się tak podobało. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: No i co z tego? (nt) IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.07, 21:34 jasne że nie słyszałem i mam przeogromną nadzieję, że nigdy nie usłyszę!!! zresztą nawet nie chcę sobie wyobrażać jak ten niby wokalista Glaca (czy jak on się tam wabi...) profanuje taki utwór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Re: No i co z tego? (nt) 29.06.07, 21:36 prędzej czy później usłyszysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Stonesów Re: No i co z tego? (nt) IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.06.07, 21:39 wybacz, ale sram na profanacje!!! to "usłyszenie" nie będzie trwać dłużej niż kilka sekund... Odpowiedz Link Zgłoś