Dodaj do ulubionych

NOWA WERSJA PIOSENKI "AISHA"__OUTLANDISH(?)

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 18:08
CZY KTOŚ SŁYSZAŁ TĘ NOWĄ WERSJĘ? PEWNI TAK BO LECI W KÓŁKO NA KAŻDYM MTV. CO
SĄDZICIE? WG MNIE NAPRAWDĘ SUPER PIOSENKA DO BUJANIA, JESTEM ZAUROCZONA !! A
TEN ZESPÓŁ MYŚLĘ ŻE MOŻE JESZCZE COŚ ZDZIAŁAĆ NA RYNKU MUZYCZNYM, JEŻELI
TYLKO ZAPROPONUJE COŚ SWOJEGO, RÓWNIE DOBREGO JAK PRZERÓBKA STAREGO
PRZEBOJU "AISCHA" POZDRAWIAM WSZYSTKICHkiss
Obserwuj wątek
    • huney Re: NOWA WERSJA PIOSENKI 'AISHA'__OUTLANDISH(?) 02.07.03, 18:14
      Gość portalu: KARIGAN napisał(a):

> CZY KTOŚ SŁYSZAŁ TĘ NOWĄ WERSJĘ? PEWNI TAK BO LECI W KÓŁKO NA KAŻDYM MTV. CO
      > SĄDZICIE? WG MNIE NAPRAWDĘ SUPER PIOSENKA DO BUJANIA, JESTEM ZAUROCZONA !! A
      > TEN ZESPÓŁ MYŚLĘ ŻE MOŻE JESZCZE COŚ ZDZIAŁAĆ NA RYNKU MUZYCZNYM, JEŻELI
      > TYLKO ZAPROPONUJE COŚ SWOJEGO, RÓWNIE DOBREGO

Żeby nie było- chyba do TWA nie należę smile ale identyfikuje sie z nimi smile a
      Outlandu nie trawię smile Kolejny niemiecki wybryksmile

JAK PRZERÓBKA STAREGO
      > PRZEBOJU "AISCHA" POZDRAWIAM WSZYSTKICHkiss
    • vulture Re: NOWA WERSJA PIOSENKI 'AISHA'__OUTLANDISH(?) 02.07.03, 18:17
      Ta wersja jest prawie tak zajebista jak interpretacja zespołu Magma swego
      czasu. To jest utwór na miarę "Hello" lat dziewięćdzisiątych.
      • huney Re: NOWA WERSJA PIOSENKI 'AISHA'__OUTLANDISH(?) 03.07.03, 02:46
        Vulture, Ty cyjanku.
        • vulture No co??? 03.07.03, 16:25
          Przecież samą prawdę napisałem...
          • huney A to, że... 03.07.03, 19:20
            vulture napisał:

> Przecież samą prawdę napisałem...
            No właśnie. Dziewczyna pisząca CapsLockiem pewnie sama chciała w ten sposób
            wykrzyczeć, że nie należy wątku powaznie potraktować. A Ty to zrobiłeś. W wazon
            owoce a w koszyk kwiatki wkładasz.

wink
            • Gość: karigan piosenka jak piosenka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 20:23
              widzę że jakieś kontrowersjesmile
              oczywiście wątek jak wątek po prostu chciałam się dowiedziećco ludzie sądzą o
              nowej wersji starego przeboju, mnie naprawdę się podoba , chociaż właściwie
              myślę że ten boys band nie przebije zapory jaka powstaje na muzycznym rynku,
              tyle zmieniło się w moim postrzeganiu tego tematu, a piosenka hmmmm no wiecie
              nie lubuję się w takiem muzyce ale nie mam jej nic do zarzucienia, po prostu
              miło jej się słuchasmile tyle dzięki za opiniewink
              • Gość: hun:) Re: piosenka jak piosenka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 20:45
                Gość portalu: karigan napisał(a):

> widzę że jakieś kontrowersjesmile
                > oczywiście wątek jak wątek po prostu chciałam się dowiedziećco ludzie sądzą o
                > nowej wersji starego przeboju, mnie naprawdę się podoba , chociaż właściwie
                > myślę że ten boys band nie przebije zapory jaka powstaje na muzycznym rynku,
                > tyle zmieniło się w moim postrzeganiu tego tematu, a piosenka hmmmm no wiecie
                > nie lubuję się w takiem muzyce ale nie mam jej nic do zarzucienia, po prostu
                > miło jej się słuchasmile tyle dzięki za opiniewink

smile
                Proszę bardzo. Pewnikiem wpływ na moj stosunek taki a nie inny ma ze to
                następna kopia, po kopiach kopii, i kto wie, czy w ogóle nie będzie ich więcej.
                Zresztą przyczyny tkwią u żrodeł- "Aisha" jest jak dla mnie za montonna.
                • Gość: karigan sprawa powielania... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 21:06
                  grunt w tym że ta kopia jest dobra, znam bowiem gorsze godne pożałowania kopie
                  i nie tylko tego utworu, myślę że oczywiście wszystko zależy od piosenki którą
                  się kopiuję czyli od świętego (każdego) oryginału, ale całe mistrzostwo polega
                  na tym żeby kopia nie byłą tandetna i pokryta blichtrem a myślę że ta nie jest.
                  • Gość: hun:) Re: sprawa powielania... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 00:27
                    Gość portalu: karigan napisał(a):

> grunt w tym że ta kopia jest dobra, znam bowiem gorsze godne pożałowania
                    kopie
                    > i nie tylko tego utworu, myślę że oczywiście wszystko zależy od piosenki
                    którą
                    >
                    > się kopiuję czyli od świętego (każdego) oryginału, ale całe mistrzostwo
                    polega
                    > na tym żeby kopia nie byłą tandetna i pokryta blichtrem a myślę że ta nie
                    jest.

Coz, wydaje mi się, że każda kopia jest tandetna smile Powielenie tego, co autor
                    miał na myśli, próba odnalezienia się w tym jest ograniczona pewnymi ramami-
                    bądź co bądź trzeba podążyć śladem pierwowzoru- generalnie nie przepadam za az
                    tak przewidywalnym remake`owaniem utworów.
            • vulture Aaaaaaaaaaa 05.07.03, 06:11
              huney napisała:

> Dziewczyna pisząca CapsLockiem pewnie sama chciała w ten sposób
              > wykrzyczeć, że nie należy wątku powaznie potraktować. A Ty to zrobiłeś.

Gdzie???
              • huney Re: Aaaaaaaaaaa 05.07.03, 10:34
                vulture napisał:

> huney napisała:
                >
                > > Dziewczyna pisząca CapsLockiem pewnie sama chciała w ten sposób
                > > wykrzyczeć, że nie należy wątku powaznie potraktować. A Ty to zrobiłeś.
                >
                > Gdzie???
                >

Przecież samą prawdę napisałeś smile)
                • vulture Re: Aaaaaaaaaaa 05.07.03, 10:40
                  huney napisała:
                  > Przecież samą prawdę napisałeś smile)

Miałaś kiedyś co do tego wątpliwości?
                  • Gość: hun ..jak to bylo z tym na "d."???.. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 10:46
                    vulture napisał:

> huney napisała:
                    > > Przecież samą prawdę napisałeś smile)
                    >
                    > Miałaś kiedyś co do tego wątpliwości?
                    >
                    >

Nie, ale Ty najprawdopodobniej taksmile

Zdarzyło mi sie Ciebie tylko zacytowac z kilku postów powayżej :0
                    • vulture d... upa? 05.07.03, 10:47
                      Gość portalu: hun napisał(a):

> Zdarzyło mi sie Ciebie tylko zacytowac z kilku postów powayżej :0

Ano tak, przecież one były na poważnie...
                      • Gość: hun d...upa? Nie, ale "a "... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 14:14
                        ..tam sięznajduje jak najbardziej.

vulture napisał:

> Gość portalu: hun napisał(a):
                        >
                        >
                        > > Zdarzyło mi sie Ciebie tylko zacytowac z kilku postów powayżej :0
                        >
                        > Ano tak, przecież one były na poważnie...

Wniosek z tego chyba taki, że Szan. Kol. sam nie wie co bierze na powazniesmile.
                        A tak na serio- to który kontekst Twojej wypowiedzi zawiera w sobie "seryjny"
                        element ? smile))
                        • vulture Re: d...upa? Nie, ale 'a '... 05.07.03, 22:26
                          Gość portalu: hun napisał(a):

> A tak na serio- to który kontekst Twojej wypowiedzi zawiera w sobie "seryjny"
                          > element ? smile))

Szukaj a znajdziesz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka