mallina 11.07.03, 21:44 zerkneliscie juz sobie? ja tak..i ciekawi mnie jak bedzie dzialala-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: nowa poczta gazety 11.07.03, 23:37 A co w niej nowego? Bo wszedłem i wszystko wydaje się być po staremu... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowa poczta gazety 11.07.03, 23:45 tez pytanie... pisze ze nowa to znaczy ze JEST nowa)))))))) no moj pierwszy rzut oka to delikatna zmiana szaty graficznej jest...ale mnie techniczna strona interesuje..bo moze jak tak bez rozglosu zmienili to moze bedzie w koncu ok? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: nowa poczta gazety 14.07.03, 08:15 Chujowością nawiązuje do tradycji poprzedniczki. Już sprawdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowa poczta gazety 14.07.03, 10:44 ((( no to jestem zmartwiona.. ale z drugiej strony moze brakowalaby mi tych wszystkich stresow zwiazanych ze "znikajacymi" mailami wczoraj wieczorem blad komunikacyjny pojawial sie co chwila.. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: nowa poczta gazety 14.07.03, 15:05 A ja generalnie nie narzekam. Co prawda wiecej uzywam innego konta, niekoniecznie gazetowego )) Ale dla przykladu udalo mi sie w nowej poczcie podpiac inne konto. A poprzednio nie bylem w stanie tego zrobic. Wiadomosci mi jeszcze nigdy nie zniknely, a mam takie, ktore trzymam tam juz kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś