Dodaj do ulubionych

licze na waszą pomoc!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:19
chciałabym sie dowiedzec jak walczycie ze skutkami zazywania pugułek..mam
wahania nastroju i chciałabym jakos na nie wpłynąć..są jakies sposoby
radzenia sobie z dołami po pigułkowymi ;o) ??pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ika Re: licze na waszą pomoc!!!!!!!!!!! IP: *.dedicate.pl / 192.168.1.* 21.08.03, 15:24
      najlepiej zmien pigulki na inne. przy odpowiedno dobranych nic takiego nie
      powinno sie dziac. ja przyjmowalam pigulki przez ok. pol roku i wszystko bylo
      ok.
      • Gość: baby Re: licze na waszą pomoc!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:49
        ale to dopiero pierwsze opakowanie i podobno na poczxątku jest to
        normalne..tylko jak je troche załagodzic..?
        • Gość: ika Re: licze na waszą pomoc!!!!!!!!!!! IP: *.dedicate.pl / 192.168.1.* 21.08.03, 16:20
          ciezko mi cos Ci poradzic, ale ja niebylabym pewna czy to takie normalne. nie
          pamietam aby mi nawet przy pierwszym opakowaniu zdarzaly sie jakies sensacje.
          no pewnie to zalezy od organizmu, ale ja caly czas czulam sie swietnie.
    • Gość: Wega Re: licze na waszą pomoc!!!!!!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 21.08.03, 16:53
      To normalne, ale szybko przejdzie. Przy drugim opakowaniu bedzie juz lepiej,
      potem juz wogle normalnie. Ja biorac pierwsze opakowanie nie mowilam o tym
      mojemu chlopakowi, a on widzac moje humory myslal ze jestem w ciazy :)
      Zlagodzic tego sie chyba nie da, przynajmniej o niczym takim nie slyszalam.
      Trzeba przeczekac i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka