devote 12.07.03, 23:00 Na koncercie Ich Troje w Spodku pan Sierocki wygadal sie ze Gahan zagra koncert w Polsce na jesien podczas drugiej czesci trasy po europie.zajebioza!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qol Re: Dave Gahan zaspiewa w Spodku !!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 23:29 czy to najprawdziwsza prawda?????? oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: Dave Gahan zaspiewa w Spodku !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 23:34 Gość portalu: qol napisał(a): > czy to najprawdziwsza prawda?????? > oby... Informacja jest niepotwierdzona i wcale nie wiadomo czy zaśpiewa. Szanse są 50 na 50. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: Dave Gahan zaspiewa w Spodku !!!! 12.07.03, 23:32 poczekamy, zobaczymy... obyśmy się doczekali bo nie miałem go jeszcze okazji zobaczyc na zywo i z przyjemnością bym nadrobił to niedociągnięcie Odpowiedz Link Zgłoś
betty.boop Re: Dave Gahan zaspiewa w Spodku !!!! 12.07.03, 23:41 och,niech sie uda - ja glupia przegapilam poprzedni koncert Dave'a... chlip,przez sesje wszystko mi sie pomieszalo... chce go zobaczyc jesienia! a kiedy sie ten news potwierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
devote Pomaton potwierdzil !!!! 16.07.03, 00:10 Pomaton potwierdzil ze Gahan zaspiewa 8 listopada w Spodku !!!! Koncert organizuje Odyssey !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fletch Re: Pomaton potwierdzil !!!! IP: *.man.polbox.pl 16.07.03, 09:40 devote napisał: > Pomaton potwierdzil ze Gahan zaspiewa 8 listopada w Spodku !!!! > Koncert organizuje Odyssey !!! To, że wytwórnia potwierdziła, nie oznacza jeszcze, że wystąpi. Radzę Ci wziąć na luz, bo możesz się niemile zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
pride26 Sierocki był w Pradze ! 16.07.03, 10:38 To może być prawda. Widziałem Sierockiego w Pradze na koncercie Gahana 24.06 ! Trzymajmy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Little Big Disease Re: Pomaton potwierdzil !!!! IP: 195.205.148.* 16.07.03, 19:51 Na pewno nie potwierdza jeszcze Odyssey - "organizator" ale trzymajmy kciuki LBD Odpowiedz Link Zgłoś