Gość: Jack IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 19.07.03, 00:27 Breathless - Behind The Light...czy może ktoś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: Breathless - Behind The Light...? IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 19.07.03, 00:43 Wiedziałem że na Twój odzew mogę liczyć ... www.redsunrecords.com/product_info.php?cPath=43&products_id=446 Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Breathless - Behind The Light...? 19.07.03, 00:49 Będę za tydzień w Niemczech czyli można powiedzieć że już to mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Breathless - Behind The Light...? IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 19.07.03, 00:51 No nie ... po raz kolejny zaskakujesz mnie tak ...że ... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Breathless - Behind The Light...? 19.07.03, 00:55 Czym niby? Przecież to jeden z naszych ukochanych zespołów. A dla ukochanych zespołow to wszystko zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Breathless - Behind The Light...? IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 19.07.03, 00:59 Ech... co tu dużo gadać... idę spać - za wiele emocji na jeden wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
encypency Re: Breathless - Behind The Light...? 19.07.03, 10:33 Gość portalu: Jack napisał(a): > Breathless - Behind The Light...czy może ktoś słyszał? To ten Breathless ????? No kruca bomba... Appleton żyje )) Odpowiedz Link Zgłoś