Gość: Robert IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 13:57 Jestem pod wrazeniem plyty Eweliny Flinty a moj absolutnie kawalek nr 1 to ICQ. Czy ktos slyszal ten kawalek i rownie mu sie podoba? Mysle ze to bedzie jej trzeci singiel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Kawalek ICQ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 14:17 Nie słaysząłm ale dziewczyna fajnie śpiewa gdzie można go ściagnąć albo posłuchać podaj namiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kawalek ICQ IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 16:44 Gdzie mozna go sciagnac to nie wiem, moze ktos inny z tego forum podpowie. Ja go mam na plycie. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
willa87 Re: Kawalek ICQ 20.07.03, 17:13 Gość portalu: Robert napisał(a): > Jestem pod wrazeniem plyty Eweliny Flinty a moj absolutnie kawalek nr 1 to > ICQ. Czy ktos slyszal ten kawalek i rownie mu sie podoba? Mysle ze to bedzie > jej trzeci singiel. Całkiem niezły Odpowiedz Link Zgłoś
willa87 Re: Kawalek ICQ 20.07.03, 17:29 Niestety nie wiem gdzie jest w internecie ten kawałek ale polecam stronkę: www.wosp.org.pl/download/mp3/ tam znajdziecie wykonane przez Ewelinę takie hity jak : Nadzieja (12.0MB) Mercedes Benz (3.7MB) www.flinta.art.pl/muzyka/?utwor=6 a na tej stronie znajdziecie tekst piosenki ICQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kawalek ICQ IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 22:58 Fajnie ze ktos taki jak Willa87 kreci sie po forum Odpowiedz Link Zgłoś