Gość: jackie IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.07.03, 11:17 właśnie wpadła mi w ręce płytka NIRVANY - Unplugged... ależ padło aż dziw bierze że są ludzi, którzy chcą tego słuchać ze są małolaty sikające w gacie słysząc ten "zespół" fe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: NIRVANA - total obciach 23.07.03, 11:25 Gość portalu: jackie napisał(a): > właśnie wpadła mi w ręce płytka NIRVANY - Unplugged... > ależ padło > aż dziw bierze że są ludzi, którzy chcą tego słuchać > ze są małolaty sikające w gacie słysząc ten "zespół" > fe Małolaty już tak mają, że w majty sikają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: NIRVANA - total obciach IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.07.03, 11:35 no to niech sikaja chociaz za jakas porzadna muzyczka np ICH TROJE lub BAYER FULL a nie sluchajac jakiegos jeczacego cpunka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: NIRVANA - total obciach IP: *.crowley.pl 23.07.03, 11:53 Spierdalaj bucu Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: NIRVANA - total obciach 23.07.03, 12:30 Gość portalu: jackie napisał(a): > właśnie wpadła mi w ręce płytka NIRVANY - Unplugged... trzeba było zrobić unik, moze płytka spadłaby gdzies indziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: NIRVANA - total obciach IP: 195.205.180.* 23.07.03, 13:01 Gość portalu: jackie napisał(a): > właśnie wpadła mi w ręce płytka NIRVANY - Unplugged... > ależ padło > aż dziw bierze że są ludzi, którzy chcą tego słuchać > ze są małolaty sikające w gacie słysząc ten "zespół" > fe kolejny wątek z gatunku "jestem palantem i co wy na to?", typowy np. dla forum auto-moto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Re: NIRVANA - total obciach IP: 172.16.3.* 23.07.03, 13:04 Ja tam nigdy nie byłem fanem NIRVANY ale to legenda, dobra muza... ale nie przejmujcie się w Polsce słucha się IN-GRID, kate Ryan i Tatu a ostatnio maciej Starnawski jest na Topie Fani nirvany, nie komentujcie - szkoda nerwów i energii na takie przychlasty ! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: NIRVANA - total obciach 23.07.03, 13:09 . spoko - nie każdemu musi podobać się Nirvana tak jak ja nie oczekuję by każdy zasłuchiwał się Black Sabbathem lub Deep Purple. ale to chyba lekka przesada jackie - zakladam że ten post to miała być "śmieszna" prowokacja? śmiesznego nie wiele w tym widzę a co do prowokacji to moze lepiej już zamilknij. choćby przez wzgląd dla zmarlych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar Commented by IP: *.retsat1.com.pl 23.07.03, 13:56 Jackie - IP.lodz.dialog.net.pl Ta Łódź to jakaś wylęgarnia prowokatorów, nie? Najpierw Szamber, teraz on...? Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead_girl Re: Commented by 23.07.03, 14:04 Gdzie mu tam do Ciebie, kochany Sugarku. W porównaniu z Tobą to on jest co najwyżej tycim prowokatorem, albo nawet prowokatorkiem.Dla mnie jesteś kimś.Albo nawet Kimś przez duże K.O tak!I gdyby nie ten przydupas. Odpowiedz Link Zgłoś