Gość: JJuli IP: *.aster.pl 26.10.07, 20:39 Błagam. Ratujcie! Jak nazywa się piosenka z tylko dwoma słowami : dance, dance? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pasza Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.023.c71.petrotel.pl 27.10.07, 10:42 Beats and Styles "Dance, Dance, Dance!": www.youtube.com/watch?v=6cgHi5N8fLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJuli Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.aster.pl 31.10.07, 23:16 Ale ta piosenka zawiera tylko te dwa słowa dance dance! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: 84.38.160.* 18.11.07, 14:50 tez szukam takiej piosenki ' dance, dance" tylko tyle slow ale jakos nie moge jej nigdzie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pta$ZYnka Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 16:27 Ja też szukam takiej pioseneczki, taka fajna techniawka, chyba chodzi nam o ta samą, bo jest tylko takie dance, dance i basiki takie fajne;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiQul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 17:46 no to witam w klubie dziś ja slyszalem super piosenka tylko moze ktos sie zlituje nad nami ?? w piosence wystepuje slowo dance 3 razy pod rzad cos w tym stulu i tak co chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 14:18 znalazł może ktos tą piosenkę? bo ja ciągle szukam i nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miqul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 16:34 ja jeszcze nie kilka razy ja słyszalem i nigdy nie moge zdobyc tytulu masakra a taki wypasik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.09, 19:25 arseniu - rumadaia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 04:56 Arsenium Rumadai to jest to! jestes genialny, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaplin84 Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: 83.2.112.* 02.02.08, 16:16 wiem o co chodzi.postaram sie dzisiaj napisac tytul.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miqul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:00 czekam z niecierpliwością normalnie piwko postawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 21:54 ,, Piesek leszek " wpisz w wrzuta.pl i tam ci będzie kiedy będzie piwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie dzieki Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.telpol.net.pl 05.03.08, 13:07 masakraaaa!!wielkie dziekia mozesz podac wykonawce tej piosenki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miqul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 17:22 masakra a ja cały czas szukam tej piosenki ale to nie leszek piesek to nie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 19:20 David Kane - Club Sound to pierwsza piosenka, która przyszła mi na myśl ze słowami dance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArmandoES Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:20 Mallancia -Dance , chyba o to chodzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 18:39 rowniez podziekowac, tez mi biegalo o mallanci'e Odpowiedz Link Zgłoś