Dodaj do ulubionych

Piosenka ze słowami dance dance. techno

IP: *.aster.pl 26.10.07, 20:39
Błagam. Ratujcie! Jak nazywa się piosenka z tylko dwoma słowami :
dance, dance?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pasza Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.023.c71.petrotel.pl 27.10.07, 10:42
      Beats and Styles "Dance, Dance, Dance!":
      www.youtube.com/watch?v=6cgHi5N8fLA
    • Gość: JJuli Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.aster.pl 31.10.07, 23:16
      Ale ta piosenka zawiera tylko te dwa słowa dance dance!
      • Gość: Marzenka Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: 84.38.160.* 18.11.07, 14:50
        tez szukam takiej piosenki ' dance, dance" tylko tyle slow ale jakos
        nie moge jej nigdzie znalezc
        • Gość: Pta$ZYnka Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 16:27
          Ja też szukam takiej pioseneczki, taka fajna techniawka, chyba
          chodzi nam o ta samą, bo jest tylko takie dance, dance i basiki
          takie fajne;]
          • Gość: MiQul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 17:46
            no to witam w klubie smile dziś ja slyszalem super piosenka tylko moze
            ktos sie zlituje nad nami ?? w piosence wystepuje slowo dance 3 razy
            pod rzad cos w tym stulu i tak co chwile
            • Gość: jaaa Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 14:18
              znalazł może ktos tą piosenkę? bo ja ciągle szukam i nie moge znalezc sad
              • Gość: Miqul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 16:34
                ja jeszcze nie kilka razy ja słyszalem i nigdy nie moge zdobyc
                tytulu masakra a taki wypasik
      • Gość: jankes Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.09, 19:25
        arseniu - rumadaia
        • Gość: miki Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 04:56
          Arsenium Rumadai to jest to! jestes genialny, dzieki big_grin
    • Gość: czaplin84 Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: 83.2.112.* 02.02.08, 16:16
      wiem o co chodzi.postaram sie dzisiaj napisac tytul.pozdrawiam
      • Gość: Miqul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:00
        czekam z niecierpliwością smile normalnie piwko postawie tongue_out
    • Gość: Tomek Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 21:54
      ,, Piesek leszek " wpisz w wrzuta.pl i tam ci będzie kiedy będzie piwo ?
      • Gość: wielkie dzieki Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.telpol.net.pl 05.03.08, 13:07
        masakraaaa!!wielkie dziekismilea mozesz podac wykonawce tej piosenkismile??
        • Gość: Miqul Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 17:22
          masakra a ja cały czas szukam tej piosenki ale to nie leszek piesek
          to nie to uncertain
    • Gość: Adzia Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 19:20
      David Kane - Club Sound to pierwsza piosenka, która przyszła mi na myśl ze
      słowami dancebig_grin
    • Gość: ArmandoES Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:20
      Mallancia -Dance , chyba o to chodzi.Pozdrawiam
      • Gość: camel Re: Piosenka ze słowami dance dance. techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 18:39
        rowniez podziekowac, tez mi biegalo o mallanci'e
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka