Gość: edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 11:43 kto jedzie , ale czad widzieliście , tylko ten stadion to chyba porażka ticketon.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: IRON maiden W POLSCE IP: *.acn.waw.pl 13.12.07, 20:52 Tak długo czekaliśmy wreszcie sie doczekaliśmy!!!! Do zobaczenia 7 sierpnia na Gwardii!!! UP THE IRONS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza perłowa Re: IRON maiden W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 09:18 ihopeyouwilllikeme napisał: > Sensacja roku. No tak, gdyby Bono postawił klocka na krakowskim rynku to by dopiero było wydarzenie... a tak - ot, jakiś durny koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: IRON maiden W POLSCE 14.12.07, 12:02 Robienie sensacji z tego, że Iron Maiden po raz setny zagrają w Polsce jest co najmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane Re: IRON maiden W POLSCE IP: *.184.broadband6.iol.cz 16.12.07, 20:43 chyba dla kogos, kto ich nie lubi. A dla tych, co kochaja kazdy koncert to wydarzenie roku I dla tych wlasnie - tak mysle - zostal zalozony ten watek. Ja tez sie ciesze, ze przyjada. I choc na koncert pojde sama i nie w Warszawie, a w Pradze (tu mieszkam) to ciesze sie, ze graja tez w Polsce. Up the irons! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza perłowa nikt nie robi sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 08:49 Człowieku, lecz się albo weź na wstrzymanie. Skoro Ty się cieszysz, gdy przyjeżdżają Twoi ulubieni wykonawcy, daj się cieszyć innym. Rozumiem, że masz wyłączność na cieszenie się z przyjazdu konkretnych zespołów, ale niech dotrze do Ciebie, że są inni ludzie na tym świecie. Na szczęście. Ja się cieszę, gdy moje ulubione grupy przyjeżdżają, niezależnie często czy rzadziej. Chyba nie ma w tym nic dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: nikt nie robi sensacji 18.12.07, 11:30 > Skoro Ty się cieszysz, gdy przyjeżdżają Twoi ulubieni wykonawcy, Tylko że moi ulubieni wykonawcy byli w Polsce jak dotąd całe dwa razy, w odstępie ośmioletnim. Jest to chyba pewna różnica. > Ja się cieszę, gdy moje ulubione > grupy przyjeżdżają, niezależnie często czy rzadziej. Chyba nie ma > w tym nic dziwnego? Oczywiście że nie ma nic dziwnego, dziwne jest robienie z tego sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza perłowa Re: nikt nie robi sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 13:36 To że Twoi ulubieni wykonawcy są tu rzadziej nie jest winą fanów Iron Maiden. Przemawia przez Ciebie zazdrość i żenująca chęć wylania żalu gdziekolwiek popadnie. A co mają zrobić fani Jimi Hendrixa? Naprawdę wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: nikt nie robi sensacji 18.12.07, 15:19 > To że Twoi ulubieni wykonawcy są tu rzadziej nie jest winą fanów > Iron Maiden. Naprawdę ? > Przemawia przez Ciebie zazdrość i żenująca chęć wylania żalu > gdziekolwiek popadnie. Naprawdę dobre. > Naprawdę wyluzuj. A czy ja wyglądam na spiętego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza perłowa Re: nikt nie robi sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 09:20 ihopeyouwilllikeme napisał: > > To że Twoi ulubieni wykonawcy są tu rzadziej nie jest winą fanów > > Iron Maiden. > > Naprawdę ? Wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że jesteś zazdrosny o to, że fani Iron Maiden mają się z czego cieszyć a Ty nie. Jak małe dziecko. > > Przemawia przez Ciebie zazdrość i żenująca chęć wylania żalu > > gdziekolwiek popadnie. > > Naprawdę dobre. Celna riposta, powalający komentarz, wysoki poziom. Ech... żal mi Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: nikt nie robi sensacji 20.12.07, 15:18 > Jak małe dziecko. Dokładnie ! Wnioskujesz jak małe dziecko. > Ech... żal mi Cię. A mi żal Ironów - zasłużyli na bardziej hmm rozgarniętych fanów. Ale cóż, z tego się z czasem wyrasta. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: nikt nie robi sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 14:52 ihopeyouwilllikeme napisał: > > Skoro Ty się cieszysz, gdy przyjeżdżają Twoi ulubieni wykonawcy, > > Tylko że moi ulubieni wykonawcy byli w Polsce jak dotąd całe dwa > razy, w odstępie ośmioletnim. Jest to chyba pewna różnica. A co ma piernik do wiatraka? Nie musisz jęczeć z tego powodu. Widocznie na Twoich ulubieńców jest mniejsze zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: nikt nie robi sensacji 18.12.07, 15:21 > A co ma piernik do wiatraka? Nie musisz jęczeć z tego powodu. > Widocznie na Twoich ulubieńców jest mniejsze zapotrzebowanie. Zaraz, chyba pomyliłem wątki - rozmawiam z fan(k)ami Iron Maiden czy Feel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: nikt nie robi sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 09:25 No tak, skoro ktoś ma inne zdanie niż Ty, to od razu stoi niżej w hierarchii fanów muzyki i na pewno słucha Feel a może nawet Blog27 i Tokio Hotel?... Wpisujesz się z bolesnym jękiem starej baby do wątku o Iron Maiden i jeszcze się dziwisz, że fani tego zespołu mają Ci to za złe? Poczytaj swoje wpisy w wątkach, gdzie krytykowane jest U2 a potem dokonaj przynajmniej minimalnej refleksji. Rzeczywiście, pomyliłeś wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: nikt nie robi sensacji 19.12.07, 10:00 No nie mogę się powstrzymać.. > No tak, skoro ktoś ma inne zdanie niż Ty A to Ty masz inne zdanie niż ja ? > to od razu stoi niżej w hierarchii fanów muzyki i na pewno słucha > Feel a może nawet Blog27 i Tokio Hotel? Ależ tu nie chodzi o posiadanie innego zdania, tylko o styl Twoich wypowiedzi, który autentycznie przypomina mi ekscesy z forum Tokio Hotel. A to się Ironi fanek dorobili, oj.. > Wpisujesz się z bolesnym jękiem starej baby W którym miejscu widzisz jakiś jęk ? > fani tego zespołu mają Ci to za złe? Ale co mieliby mieć za złe ? Ja tylko napisałem, że kolejny przyjazd Ironów do Polski nie jest sensacją, no bo przecież nie jest. Sensacją byłoby, gdyby nie przyjechali.. > Poczytaj swoje wpisy w wątkach, gdzie krytykowane jest U2 A czy ja choćby słowem skrytykowałem Twoich milusińskich ? W którym miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: nikt nie robi sensacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:32 1. Nie wiem, jak jest na forum Tokio Hotel. Ja tam nie bywam. 2. Wpisałeś się z jesli nie jękiem to z idiotycznym komentarzem. 3. Mi nie przeszkadza że ktoś się cieszy z przyjazdu IM a Tobie tak, więc mamy odmienne zdania. 4. Jeśli przeszkadza Ci styl moich wypowiedzi, popatrz na styl własnych. Kocioł garnkowi... "ekscesy z forum Tokio Hotel". Jeśli za eksces uważasz kontrowanie swych wypowiedzi, to najwyraźniej choroba psychiczna zbliża się do Ciebie wielkimi krokami. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: nikt nie robi sensacji 20.12.07, 15:14 > 3. Mi nie przeszkadza że ktoś się cieszy z przyjazdu IM a Tobie > tak, więc mamy odmienne zdania. Hm ? Ani mi nie przeszkadza, że ktoś się cieszy, ani mi nie przeszkadza, że ktoś robi sensację. Co to ja większych problemów nie mam ? Wyraziłem tylko zdziwienie. > Kocioł garnkowi... Każdy musi się czasem dowartościować > to najwyraźniej choroba psychiczna zbliża się do Ciebie wielkimi > krokami. Idzie Ci coraz lepiej Jeśli rzeczywiście nie bywasz, to koniecznie musisz zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: IRON maiden W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 09:39 ja tam ide na pewno, zal tylko ze nie beda grali nowszych rzeczy. Nie jestem wielkim fanem tych tras tematycznych pt 'gramy tylko kawalki z czterech plyt' itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: IRON maiden W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 10:50 aha i mi to wisi ze szesnascie razy w roku przyjezdzaja, jak dla mnie moga grac codziennie Odpowiedz Link Zgłoś