Gość: show34 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 12:39 A moze bys na poczatek nagrała z kimś znanym feat. Taki jak tutaj: www.youtube.com/watch?v=tCMiqkluTvo Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki910 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 14.03.12, 22:56 Piosenkarz, piosenkarka sama/sam wymyśla piosenki Nikt Ci gotowca nie da. sklep muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula91000 Piosenka dla kogoś kto potrzebuje słów Pozdro. IP: *.147.89.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.12, 17:00 Zabiłam zasrańca, zabiłam zasrańca, zabiłam zasrańcaaa, myślałam że to komar ale nie miał skrzydeł. Zabiłam zasrańca, zabiłam zasrańca, myślałam że to szarańcza Więc go zabiłam. To dopiero początek ale jeszcze nad tym pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
marcinarcin Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 19.04.12, 21:47 Najlepsza piosenka jest ta śpiewana z wlasnego serca Wtedy najlepiej wychodzi --- Tworzenie programów dla firm filtry wody, osmoza mecze na żywo serwis lcd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.docsis.tczew.net.pl 16.05.12, 20:17 Szare wróble świergotają, że nadchodzi wiosna, bo widziały pięć jaskółek, jednego pierwiosnka. Szare wróble miały rację, nic się nie myliły, idzie wiosna idzie wiosna,w obłokach motyli. Jak to dobrze i radośnie poczuć wiosny tchnienie i z podziwem patrzeć wkoło jak świat zielenieje. Świeża zieleń świat odkrywa, złocą się kaczeńce, słońce grzeje jaśniej ,mocniej, kwiatów coraz więcej. Szare wróble świergotają, klekoczą bociany, wiosna przyszła,wiosna przyszła, już zostanie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla. Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.centertel.pl 10.11.12, 17:20 To że będziesz mieć tekst piosenki nie znaczy że od tak zaistniejesz, trzeba mieć do tego serce, nadzieję i ludzi którzy Cię wypromują. Mam takie samo marzenie jak Ty Tylko nie chce robić tego w Polsce bo wiem że tu nie dam rady. forum.gazeta.pl/forum/w,78,140355433,140355433,Osoby_ktore_kochaja_i_chca_spiewac_.html zajrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 213.216.116.* 10.11.12, 17:31 o czym chcesz ta piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: 213.216.116.* 10.11.12, 17:35 a o czym chcesz ta piosenke zaspiewac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczera Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 14:22 Żal mi ciebie. Chcesz zostać piosenkarką jeżeli nie masz pomysłu nawet na słowo? Czy w ogóle coś przeżyłaś, aby o tym pisać? Zastanów się trochę. A na karierę masz niewielkie szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
akademia-wiolinowa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 31.12.12, 00:17 Akademia Wiiolinowa zaprasza na profesjonalne lecje gry na instrumentach! Zajęcia prowadzone u Ucznia w domu lub u najbliższego Nauczyciela - Warszawa! www.akademia-wiolinowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexex Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 20:35 Jeżeli chcesz się wypromować, to ja osobiście polecam ci tą firmę: djpromotion.com.pl/ Na pewno ci pomogą i dadzą odpowiednie wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.beskidmedia.pl 23.01.13, 15:56 zaplacisz to chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.legionowodom.pl 21.03.13, 22:37 Proszee posłuchajcie i skomentujcie! www.youtube.com/watch?v=zRamI2pIOak www.youtube.com/watch?v=6CeaA_H3e6Y www.youtube.com/watch?v=5Rk--C8mBxw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiusza1817 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 17:39 Witam, czytam forum i mam pytanie czy ktoś na poważnie zajmuje sie pisaniem tekstów. Bardzo mi zależy na kontakcie z taka osoba spiewam od wielu lat jedak sa to covery a zaczynam prace z własnymi utworami i szukam pomocy w osobie która ma pojecie w tekstach, pozdrawiam prosze kontakt xiusza1817@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 18:00 1) Piosenka-Powiem tak, do piosenek musisz mieć wenę czyli ... HYMMM ... Jak to napisać ? Może tak, musisz wiedzieć o czym pisać. 2)Jak zostać gwiazdą - Każdy kto chce być sławny myśli że to szansa 1/10000 (10000- milion) ale do końca tak nie jest. Jeżeli chcesz być sławna są dwie znane mi sposoby 1 sposób - Musisz brać udział w konkursach gdzie się śpiewa ale najpierw musisz opanować głos ANIOŁA. 2 sposób - Musisz mieć dużo pieniędzy aby wyprudukować płytę i np. robić rekamy tej NOWEJ PŁYTY. Nie musisz mieć męża piłkarza ani być prawie goła ponieważ liczy się twój talent a nie wygląd i rodzina POLECAM SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Ses: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 18:01 1) Piosenka-Powiem tak, do piosenek musisz mieć wenę czyli ... HYMMM ... Jak to napisać ? Może tak, musisz wiedzieć o czym pisać. 2)Jak zostać gwiazdą - Każdy kto chce być sławny myśli że to szansa 1/10000 (10000- milion) ale do końca tak nie jest. Jeżeli chcesz być sławna są dwie znane mi sposoby 1 sposób - Musisz brać udział w konkursach gdzie się śpiewa ale najpierw musisz opanować głos ANIOŁA. 2 sposób - Musisz mieć dużo pieniędzy aby wyprudukować płytę i np. robić rekamy tej NOWEJ PŁYTY. Nie musisz mieć męża piłkarza ani być prawie goła ponieważ liczy się twój talent a nie wygląd i rodzina POLECAM SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamererrorgame Re: Ses: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc pi IP: *.nplay.net.pl 30.11.13, 18:14 Czasami mi wydaje się Że życie mam przed sobą Już wiem, że to co złe Chce zostawić przed inną osobą Ref.Już dziś ci nie pomoże smutny płacz. Za sobą zostaw może życie z podłych kłamstw. Nie dostaniesz już drugiego Życia podłego, ale uda ci się przeżyć tę chwilę jeszcze raz. 2. Czasami sobie myśle że Świat jest tylko dla mnie Ale też zdaje mi się Że myślę zbyt banalnie. Ref. Już dziś ci nie pomoże (...) Ooo... Ooo... Ooo... Uda ci się przeżyć tę chwilę jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 11:17 Hej żeby zostać piosenkarką to musisz umieć śpiewać chociaż troszeczkę zacznij od konkursów wokalnych lub załóż sobie zespół weselny może ktoś Cię zauważy bo samej ciężko się gdzieś wkręcić wiem co mówię bo mi samej dużo czasu zajęło zanim coś osiągnęłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xoxo Żal mi was Dzieci IP: *.30.47.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.14, 12:28 Serio? takie dzieci tu są? Do Nauki ortografii, a nie przed komputerem siedzieć... Bo w Waszym wieku to do szkoły się chodzi, a nie udaje że chora jesteś... A co do Bycia piosenkarką, to musisz mieć męża piłkarza, być ładna i świecić dupą w gazetach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzina seleny gom Mogę napisać komuś piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 22:39 Hej sama nie wieże ze wyszłam na ta strone ja jestem rodzina seleny gomez wiem ze mi nie uwiezycie ale mnie to nie obchodzi jak będzie jakiś błąd to sory jak coś to mogę napisać komuś piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia piosenka IP: *.icpnet.pl 14.02.14, 10:10 Ref : Ile jeszcze razy powiesz , że kłamałeś ? Ile jeszcze razy powiesz , że żartowałeś ? Ile jeszcze razy przeprosisz mnie za zadane mi rany? A ile razy jeszcze ja zadam sobie pytanie : dlaczego musiał odejść ktoś tak kochany. 1. A ja naiwna byłam w każde Twoje słowo wierzyłam Każdy Twój błąd wybaczyłam I każde Twoje nie szczere uczucie szczerze odwzajemniłam. 2. Dopiero teraz zrozumiałam , że przez ten dla mnie wspaniały czas tylko mnie poniżałeś , za plecami obgadywałeś I co tym do zrozumienia mi dawałeś Jak bardzo mnie kochałeś ??? 3. Była to tylko gra moimi uczuciami Ty i Ja byliśmy w niej pionkami Różniącymi się chociażby charakterami . Ta różnica charakterów nadała znaczenie jeszcze większym ilościom problemów siedzących we mnie . 4. Pamiętaj już nigdy Ci tego nie wybaczę . Za dużo razy przejechałam się na Tobie i na Twoim kłamstwie. Nawet nie padaj na kolana Nie proś o 2 szansę Bo na pewno ode mnie nigdy jej nie dostaniesz. Zrozum dla mnie od dzisiaj zostajesz pie...nym łamiącym serca brutalem ! ! ! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.14, 10:21 to jak ktoś ma Ci pisać piosenki jak chcesz zostać piosenkarką to musisz sama wymyślać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 12:19 Nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blogerka1 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 12:18 Nie martw sie ja pisze piosenki 2dni a mam 5931wejść. Za jedną nie martw się i. POWODZENIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
damianero89 Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk 17.06.14, 08:30 angelika390 napisała: > Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenkarka! JAk mam sie do > tego zabrac?? O czym pisac?? Jak zaistniec?? Jestem muzykiem i tekściarzem, mogę zrobić ci wszystko ale to cie będzie słono kosztować D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekxD Może być IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.07.14, 00:18 Gdy widzę jak przed lustrem stoisz pielęgnując twarz moje serce bije mocniej. To jest ten czas który dał nam los wyprowadzając cios prosto w serca nasze. Pamiętasz to mówiłaś, mi przyjaciółmi będziemy lecz te słowa zabrał wiatr poleciały one w świat do innego uwierz mi nasza przyjaźń w sercu mym tkwi.... I jak może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka B Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.14, 17:49 Mówiłeś mi że kochasz tylko mnie .Pokochałam cię a ty oszukałeś mnie. ref. Chce żebyś poczuł ten ból istnienia ,Chce żebyś poczuł ten ból jaki ja czuje wiesz o tym że ja kocham cię choć widze że nie podobam ci się chce żebyś poczuł ten ból. ło ło łou ło ło. Teraz już wiem że nie kochałeś mnie, a ja dałam wkręcić się .Teraz widze cię jak chodzisz z nią ale ja już wiem że na takich jak ty nie można liczyć. Mam nadzieje ż piosenka się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina hejaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.14, 12:56 hej mogę wam napisać piosenkę jak chcecie napiszcie na moje gg 45834492 ja też pisze piosenki jak chcesz piosenkę napisz do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Sierota IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.14, 16:38 Małą sierotą byłam raz.. Pokochałam kogoś, straciłam go raz. Byłam tak cudowna, popisywałam się, ale jeden moment i nie ma mnie.. Najbardziej chciałam mieć go już nigdy nie stracić go. Sierotą małą byłam, i co pocznę nie będzie mnie i tylko raz... Ref : Będę tą jedną, dziewczyną którą ktoś pokocha, to możliwe jest że będę taka sama.. Stracę go nie będzie mnie, pomyśl tylko... Będę inna, potrzebuję czegoś kto mi pomoże. Będę raz inna, inna niż każda z nas... Będę się wyróżniać, obiecuję wam... Ref : Będę tą jedną, dziewczyną którą ktoś pokocha, to możliwe jest że będę taka sama... Stracę go nie będzie mnie, pomyśl tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubsonka Re: Kto mi napisze piosenke?? Ja chce byc piosenk IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.15, 16:15 Ja mogę moją specjalnością jest rap ale mogę napisać wszystko oczywiście zależnie od ceny Odpowiedz Link Zgłoś