Gość: wojtek IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 15:00 czy są takie utwory, przy których słuchaniu obserwujecie u siebie podobne objawy ??? w moim przypadku tak jest przy słuchaniu "Bema pamięci żałobny rapsod" Niemena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Ciary idą po plecach... 12.08.03, 15:04 Ooo, wiele takich jest... Wymienię jeden na razie... "A Day In The Life" - The Beatles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ciary idą po plecach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 15:11 to ja dwa dam: "Lucky" Radiohead "Atmosphere" Joy Division Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Ciary idą po plecach... 12.08.03, 15:15 Ja wczoraj miałem jedną wielką ciarę jak usłyszałem po dłuzszej przerwie "Roads"-Portishead. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalwas Re: Ciary idą po plecach... IP: 62.233.211.* 12.08.03, 15:50 BORN IN THE USA - BRUCE SPRINGSTEEN Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Ciary idą po plecach... 12.08.03, 16:02 mnie ciary przechodza jak slysze wisniowieckiego i ich 3 a jeszcze jak zajebista beata zaspiewa zloty deszcz to takie ciary ze omatko Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Ciary idą po plecach... 12.08.03, 16:37 xamel napisał: > a jeszcze jak zajebista beata zaspiewa zloty deszcz to takie ciary ze omatko mam dokładnie to samo, zwłaszcza jak zajebista Beata zaintonuje pieśń o szklance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingur Re: Ciary idą po plecach... IP: *.smlw.pl / 10.1.9.* 13.08.03, 14:10 alleine zu zweit lacrimosa high hopes pink floyd reqiem mozart red guitar david sylvian i każda nuta kiedy mam zbliżający się okres Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Ciary idą po plecach... 12.08.03, 19:57 Mnie zawsze ciary walą jak słucham niezwykłego albumu formacji The World Of Skin czyli Swans pod inną nazwą-"Ten Songs From Another World",to jest naprawdę 10 niesamowitych pieśni z innego świata.Słucham tego rzadko,ale ta muzyka ma właśnie takie magiczne działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Ciary idą po plecach... IP: 80.51.237.* 12.08.03, 20:24 Godspeed You Black Emperor - "Moya" Joy Division - "Atmosphere" Dead Can Dance - "Summoning of The Muse" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ciary idą po plecach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 20:35 Gość portalu: Jack napisał(a): > Joy Division - "Atmosphere" Ha! Jeszcze pare glosow i bedziemy mogli oglosic Atmosphere oficjalnym utworem tego forum, ktory powoduje ze ciarki przechodza po plecach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ciary idą po plecach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 20:47 A teraz Kostrzewa wlasnie puszcza "Caravan" Blur i przechodza mi ciary po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ciary idą po plecach... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 20:57 Witam ! Close To the Edge - Yes Stairway to heaven - Led Zeppelin - solówka Page'a w wersji koncertowej z The Songs ... Starless - King Crimson Credo - Refugee Firth Of Fifth - Genesis Forgotten Sons - Marillion wersja koncertowa z Real To Reel i inne Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzacha85 Re: Ciary idą po plecach... 13.08.03, 13:17 Muse i "Muscle museum" albo "Uno"... ________________________ ZAPRASZAM NA FORUM NIEKLERYKALNE: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12072 Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia A moje ciaro-idace utworki to: 14.08.03, 03:51 "Litania" - Edzia Gorniak "Dziwny Jest Ten Swiat" - Czesio Niemen "Losing my religion" - R.E.M. "The Final Countdown" - Europe Pzdr D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszny Re: Ciary idą po plecach... IP: *.chem.pg.gda.pl 14.08.03, 11:08 Ciary chodzą podczas: King Crimson - Epitaph Joy Division - 24 hours Dead Can Dance - Ulyssess Death In June - Little Black Angel Nick Cave/Current 93 - All the pretty little horses Arcana - The dreams made of sand I wielu innych, te kilka wypisane na gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś